Şimdi Ara

Maximum Kart Kampanyalar (Genel) 26.08.2020 (GÜNCEL) (483. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (7 Mobil) - 5 Masaüstü7 Mobil
5 sn
9.827
Cevap
585
Favori
1.005.249
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 481482483484485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tabii ki pazarama

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Orijinalden alıntı: Can851

Haziran e-ticaret kampanyası mı? O 26 Ağustos tarihinde yatacak

Alıntıları Göster
    18 Ağustos diye hatırlıyordum. Bilgi için teşekkür ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: shutterbug

18 Ağustos diye hatırlıyordum. Bilgi için teşekkür ediyorum.

Alıntıları Göster
    Bende öyle hatırlıyordum ama ss almıştım kampanya sonrası 26 Ağustosmuş yatma tarihi

Migros, File markette kullanabilirsiniz.

Ben de aynı sorundan muzdaribim hocam. Çözebildiniz mi bu durumu?

Ekleme: Sorunu başka bir PO'da buldum. Puan yüklenmiş fakat sistemdeki hatadan dolayı slipte gözükmüyormuş. Direk PO puanı çektiler, oldu bitti :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MikaHakkinen -- 20 Ağustos 2025; 8:58:45 >

https://www.maximum.com.tr/kampanyalar/amazon-da-maxipuan-firsati#:~:text=%E2%80%8BMaximum%20Kart'%C4%B1n%C4%B1z%20ile,TL%2C%20toplamda%201.000%20TL%20MaxiPuan!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her limit artışı başvurusu yaptığımda sağolsun İş Bankası hiç üzmeden direkt limiti deyim yerindeyse şak diye artırır ilk milyonluk limite ulaşan kartım Maximum olacak bu gidişle Maximum Kart Kampanyalar (Genel)  26.08.2020 (GÜNCEL)

Diğer bankalardaki kart limitleriniz nelerdir? bende hiç yükseltme yapmıyor iş bankası

Orijinalden alıntı: Mashtute

Diğer bankalardaki kart limitleriniz nelerdir? bende hiç yükseltme yapmıyor iş bankası

Bunun dışında en yüksek limitim 300k TEB de ama iş bankası kredi kartını bu aralar sürekli aktif kullanıyorum

Her limit artışı başvurusu yaptığımda sağolsun İş Bankası hiç üzmeden direkt limiti deyim yerindeyse şak diye artırır ilk milyonluk limite ulaşan kartım Maximum olacak bu gidişle
    Başka çok yüksek limitli kart yoksa Yapıkredi, İşbank ve Ziraat yüksek limitler sunabiliyor ama diğer bankalarda yüksek limitleriniz varsa bu bankalarda işiniz zor. Bir bankadan limiti düşürdüğünüzde veya kartı iptal ettiğinizde başka bir bankadan limit almanız mümkün olmuyor direkt. Benim en düşük limitli kartım Yapıkredi ve Ziraat'te misal. En iyi puan kazandıran benim için yıllardır Ziraat. İşe yarayacağını bilsem Akbank, QNB vs gibi başka kartlarımdaki limiti düşürür buraya atarım. İşbankası yüksek e-ticaret gibi kendine has güzel kampanyalae sunuyor ama ilk üçe koyar mısın desem koymam. Şu an elimdeki İşbank kartının yüksek limiti de çok işime yaramıyor. 20 gün kenara atıp İşbank'a da kişiye özel kampanya gelirse veya cazip oranlı kampanya olursa kullanıyorum.

• quote:

Başka çok yüksek limitli kart yoksa Yapıkredi, İşbank ve Ziraat yüksek limitler sunabiliyor ama diğer bankalarda yüksek limitleriniz varsa bu bankalarda işiniz zor. Bir bankadan limiti düşürdüğünüzde veya kartı iptal ettiğinizde başka bir bankadan limit almanız mümkün olmuyor direkt. Benim en düşük limitli kartım Yapıkredi ve Ziraat'te misal. En iyi puan kazandıran benim için yıllardır Ziraat. İşe yarayacağını bilsem Akbank, QNB vs gibi başka kartlarımdaki limiti düşürür buraya atarım. İşbankası yüksek e-ticaret gibi kendine has güzel kampanyalae sunuyor ama ilk üçe koyar mısın desem koymam. Şu an elimdeki İşbank kartının yüksek limiti de çok işime yaramıyor. 20 gün kenara atıp İşbank'a da kişiye özel kampanya gelirse veya cazip oranlı kampanya olursa kullanıyorum.

Alıntıları Göster
    Hocam Ziraat istiyorum ama ne yaparsam yapayım vermiyor belge istiyor sürekli KYK zamanında 500 TL limitli kredi kartım vardı Akbank uğruna iptal ettirince banq gıcık oldu sanıyorum o günden beri 1 kuruş bile limit vermiyor o zamandan beri kredi kartı limiti düşürmüyorum verecekse versin yoksa kendi bilir moduna geçtim iş bankası da saat ile ödeme noktasında çok işime yarıyor (zaten Akbank ve iş bankası destekliyor Android tabanlı saatlerde) limiti bazen kendim başvuru yaparak deniyorum bazen de alışveriş esnasında limiti harcama ile artır diyor o şekilde yapıyorum 1 kez kendi artırınca devamını getiriyor

• quote:

Hocam Ziraat istiyorum ama ne yaparsam yapayım vermiyor belge istiyor sürekli KYK zamanında 500 TL limitli kredi kartım vardı Akbank uğruna iptal ettirince banq gıcık oldu sanıyorum o günden beri 1 kuruş bile limit vermiyor o zamandan beri kredi kartı limiti düşürmüyorum verecekse versin yoksa kendi bilir moduna geçtim iş bankası da saat ile ödeme noktasında çok işime yarıyor (zaten Akbank ve iş bankası destekliyor Android tabanlı saatlerde) limiti bazen kendim başvuru yaparak deniyorum bazen de alışveriş esnasında limiti harcama ile artır diyor o şekilde yapıyorum 1 kez kendi artırınca devamını getiriyor

Alıntıları Göster
    Ben 2010'ların başında Halkbank Advantage ve Maximum kartlarımı AİDAT yüzünden iptal etmiştim. Hata ettim sonradan anladım. Maximum aldık sonradan zor da olsa ama Halkbank'tan bir daha kart alamadım. Kartlarımın limiti düşükken gelir belgesi ile ziraat'ten 5 bin lira limitli kart almıştım. Sonra kendileri 15 bin yapmışlardı. 6 ay kadar önce de 50 küsur yapmışlar kendileri. Veresi oldu mu veriyor banka. Bir arkadaşıma bir ameliyat için kart lazım oldu. Bende kişiye özel sağlık harcamasına dokuz taksit vardı. Hiç kullanmadığım Akbank kartımı verince dokuza bölmüştü 300 bini. Hâlâ dua eder bana. Limitlerin ne zaman nerede lazım olacağı belli olmaz. Allah düşürmesin.

• Bir çok bankadan, milyon limitli kartım var ancak bi bu iş bankası limitimi yükseltmedi. Hepi topu 1490 tl . Boşa gitmesin diye bende kumbara misali karttan otomatik fon alım talimatı verdim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi giga1905 -- 22 Ağustos 2025; 22:44:12 >
  • quote:

Ben 2010'ların başında Halkbank Advantage ve Maximum kartlarımı AİDAT yüzünden iptal etmiştim. Hata ettim sonradan anladım. Maximum aldık sonradan zor da olsa ama Halkbank'tan bir daha kart alamadım. Kartlarımın limiti düşükken gelir belgesi ile ziraat'ten 5 bin lira limitli kart almıştım. Sonra kendileri 15 bin yapmışlardı. 6 ay kadar önce de 50 küsur yapmışlar kendileri. Veresi oldu mu veriyor banka. Bir arkadaşıma bir ameliyat için kart lazım oldu. Bende kişiye özel sağlık harcamasına dokuz taksit vardı. Hiç kullanmadığım Akbank kartımı verince dokuza bölmüştü 300 bini. Hâlâ dua eder bana. Limitlerin ne zaman nerede lazım olacağı belli olmaz. Allah düşürmesin.

Alıntıları Göster
    Aynen öyle hocam zamanında işte bende Ziraat kartımı feda etmiştim Akbank için Ziraat "Sen misin kartı kapatan şimdi sana yok" der gibi vermiyor o günden beri yeni kart başvurusunda/limit artışında "limiti düşür öyle başvur" dediği an geçiyorum limit düşürmek artık pek yapılır gibi değil çünkü limit düşümü yaptıktan sonra o limiti ne aynı bankadan ne de başka bankadan alamayabiliyorsun Halkbank zaten değil bana anneme bile vermiyor en katı bankalardandır Halkbank hoş Ziraat' inde kalır yanı yok limit konusunda Vakıfbank bile geçen senelerde bakiye atınca limiti 142K ya çıkarmıştı

• maximum seçili siteler 2500/150 kampanyası 22 ağustos yatacaktı yatmadı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 481482483484485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.