Kaça vericeksiniz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Maximum Kart Kampanyalar (Genel) 26.08.2020 (GÜNCEL) (481. sayfa)
-
-
Kartı 3 ay nadasa bıraktım. Bu ay kişiye özel ilk 150 TL harcamaya 150 TL maxipuan kampanyası geldi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim banka kartı yılbaşından beri nadasta yine de tık yok.
-
Black kart mı hocam?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maximiles düz 150
Maximum platin 200
Maximiles black 300
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Fenaymış :) benim black limit 16.900 tl :#)
Şartlarda free kartlar ve banka kartları hariç yazıyor. Sadece aidatlı kartlar için geçerli.
Her ay kullanıyordum birikim şartı Temmuz ayında geldi. Kartın tüm güzel özelliklerine birikim şartı getirmişler. Sanırım karti kapatacağım hiçbir avantaji yok şu anda.
Siz yazınca fark ettim otopark indirimi içinde 1m şartı getirmişler. Gerçekten neredeyse avantajı kalmadı.
Çıkış harcı için de :(
Geçen ay sadece Amazon kampanyası için kullanmıştım. Alt limitsiz 10 farklı harcamaya 200 TL puan kampanyası tanımlamışlar. MAYIS VE HAZİRAN ayında ilk 1000 lira harcamaya 100 lira ekstre indirimi gelmişti.quote:
Orijinalden alıntı: Medazor
Kartı 3 ay nadasa bıraktım. Bu ay kişiye özel ilk 150 TL harcamaya 150 TL maxipuan kampanyası geldi.
Maximum Platin karta özel avantaj veya ekstra puan tarzı bi sey var mı? Bonusta vardı sanki. Limit platin sınırında ama duz maximum var.
Avantaj olarak Asistans Hizmetleri var diye biliyorum Platinum kartta. Ancak Maximum’da puan nezdinde Platinum, Gold ve Klasik kartlar arasında hiçbir fark yok. Bonus’ta var dediğiniz gibi, ufak tefek de olsa. Doğru.
Ha bir de Sabiha Gökçen Havalimanı için yapılan bir iki kampanyaya katılabiliyordu en son.(Maximum kartlardan bir tek Platinum yararlanabiliyordu.) Yarı fiyatına lounge gibi. Ancak baktığımda şu an o kampanya da bitmiş.
Özetle, daha fazla aidat ödemek dışında bir artısı(!) olmaz. Maaş müşterisiyseniz ve Maximum kartlar için aidat muafiyetiniz var ise o zaman Klasik’ten Platinum’a geçmek mantıklı olur. Diğer türlü pek bir mantığı yok.
Pazaramada 10000 üzeri alışverişe 750 lira indirim kampanyası var. Bu indirim karta ne zaman yansıyor acaba? Şu anda bekleyenler kısmında
Harcama dönem içi hareketlerde görününce indirim yansır. Genellikle 1 ya da 2 günü bulur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1gel -- 8 Ağustos 2025; 20:28:8 >
İndirim yansıdımı hocam? Birde alım sarıçilmidir?
Maximum karta başvurmayı düşünüyorum. Ancak aidat ne zaman alıyorlar acaba? 1. ay mı, 6. ay mı yoksa 1 tam sene geçtikten sonra mı?
-
Mayıs’ta olması lazım hocam
6. Ay
Biriniz mayıs, diğeriniz 6. ay demiş.. Mesela bu ay kart geldi diyelim. Bundan sonraki hangi ayda aidat alınır?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X