< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Maximum Kart Kampanyalar (Genel) 26.08.2020 (GÜNCEL) (480. sayfa)

-
-
Kredi kartıyla denedim zaten. Chip para ile silmeyi de biliyorum da nakite çevirmek istemiştim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana gonderdikleri aidatsiz troy kartin numarasi 6 ile baslayan kartlardan, yurtdisinda discovery altyapisyla calisan. Size gonderdikleri de 6 ile basliyorsa yurtdisinda kullanirsiniz, ancak ne kadar yerde gecer, orasini bilemiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
6 ile baslıyor.
Troy için bazı yerlerde temassızda bile sıkıntı oluyor tarzı yorumlar gormustum o yuzden soguktum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Maximum cacık bence. Tatil için aldım fakat taksitten önce iptal edeceğim. Axess ve bonus çok daha iyi yerdeler.
Hocam belli ki bunlar müşteri seçiyorlar. Bir yakın arkadaşıma danışmıştım. Oda T.C numaramı falan biliyordu ve sadece T.C ile telefon no bir de e-mail adresimi yazarak https://www.isbank.com.tr/iletisim-formu kısmından kart aidatının iadesi yapılmadığından dolayı kartımın ve hesaplarımın kapatılmasını talep ediyorum yazmış. Benim haberim yok tabi sanırım sizin olay gibi denemiş. Ertesi gün internetten alışveriş yapmak istedim yapamadım, uygulamadan bir baktım kullanabilir limit 0 TL olmuş. Kartı onay almadan pat diye kapatmışlar. Yani T.C no - e-posta ve telefon no bilen bir yakınınız kapatın diye bize ulaşına yazarsa anında kapatıyorlar saçmalığın daniskası
Şuraya bakın hiç bir güvenlik aşaması veya sesli yanıt sistemi falan olmadan.
-
en sonunda gidip garanti bonusa başvurdum maximum kartta iş yok nereye baksam zor bela 3 taksit yapıyor bonusa bakıyorum birçok yerde 9 taksite kadar çıkıyor
dün mesaj gelmiş limiti 300k yapalım diye sen taksit yapmıyorsun ki doğru dürüst ne yapayım limiti
-
yeni kart alana alışverişlerde 2500/500 bonus toplam 2500 diye sürekli teklif geliyor,daha önce kapattırmıştım belki 1 yıl olmuştur faydalanabilirmiyim acaba kampanya sayfasını bulamadım.
Tıplam 5000
Mart 2025 den once kapattıysan olur diyor
www.maximum.com.tr
Yeni Kredi Kartı Müşterilerimize MaxiPuan Fırsatı! | Türkiye İş Bankası A.Ş.https://www.maximum.com.tr/kampanyalar/yeni-kredi-karti-musterilerimize-maxipuan-firsati
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
teşekkürler.alışverişlerin 1 ay içinde yapılması şartı çok kötü oldu.
Her ay yenileniyor. Bu ay olur mu bilmem. Hani 1 agustosta basvursan eylul sonuna kadar der. Tabi gelirse bu ay da
Edit son 2-3 aydır diyeyim bildiğim kadarıyla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardnz -- 26 Temmuz 2025; 20:53:50 >
Ve giyim kozmetik kampanyasi ile e ticaret kamanyasi birlesiyor mu hepsipay da,150+150 toplamda 300 oluyor mu?Yapan sonuc alan cevaplarsa minnettar olurum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sayaç işlemiyor e ticaret kampanyasında. Sizde durum nasıl?
Hocam ben yapmadim o yuzden sordum ,eger ki 2 kampanya isliyorsa oylelikle yapmayi dusunuyorum,cunku ilk isleme zaten odul vermiyor,suan bonusta ilk islem odul var ve sorunsuz calisiyor,
Pazarama alışverişleri e-ticaret kampanyasına sayılıyor mu arkadaşlar? Sayaç koymamışlar.
-
Pazarama e-ticaret kampanyasından çıkarılmış. Yani e-ticaret e saymaz. Pazaramaya özel %5 pazarama puan kampanyası var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1gel -- 27 Temmuz 2025; 22:22:15 >
Belki değişmiştir ama önceden de kampanya sayfasında yazmamasına rağmen sayılıyordu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X