< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihgs -- 15 Şubat 2025; 14:10:59 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Maximum Kart Kampanyalar (Genel) 26.08.2020 (GÜNCEL) (459. sayfa)

-
-
Benim gibi %10dan dönen pazarama puanı kullanamayan var mı acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylisyum -- 16 Şubat 2025; 0:49:34 > -
Pazarama %10 puan kampanyasina katilmistim onceden yaptigim alisveriste pazarama veya maksipuan kullaninca kampanyadan yararlanamazsiniz diye ibaereye dikkat etmeden kullandim fakat %10 iadem yatti bu puani kullansam sorun yasarmiyim karta yansutirlirmi tutar oncedki alisverisden puan kullanimiyla alakali sorun yasarmiyim acaba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kullandığınız puandan sonra ödediğiniz tutar, kampanya limitinin altına düşmüyorsa sorun olmaz. %10 puanlarıda kullanabilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi başar123 -- 16 Şubat 2025; 9:46:45 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Maximum kampanyasinda pazarama vs oluyor genelde. Pttavm deneyen oldu mu peki?onda da sayaç işliyor mu
Eticaret kamp ici
Benimde ğeldu harçadım bile
Kişiye özel, Maximum kart ile toplam 5000 TL harcamaya 4 ay Amazon Prime ücretsiz üyelik veren kampanya gelmiş. Hem SMS geldi hem de Maximum Mobil'de Size Özel bölümünde görüntüleniyor.
Hesapları kontrol edelim.
-
7500 tl alışveriş yaptım ama prime kod gelmedi , size geldi mi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kampanya açıklamasında;
"Kampanya koşullarını yerine getiren ve 4 ay Amazon Prime üyeliği kazanan müşterilere 18.03.2025 tarihinde SMS ile bilgilendirme yapılacaktır.
SMS ile iletilen linklerin son kullanım tarihi 31.05.2025’tir. 4 aylık Amazon Prime üyeliğinin bu tarihe kadar aktif edilmesi gerekmektedir."
şeklinde bilgi var.
-
Herkeste yok sanırım bana gelmedi
Kişiye özel, 1 aydır kartı kullanmıyordum banada gelmiş.
Pazarama puanım var,sepete mesela tadıbu çikolata ekledim ama puanı görmüyor. İlk defa pazarama puanı kullanmak istiyorum da ne yapmalıyım arkadaşlar?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
İş bankasında eft ve havale ücretlerinden bir muafiyet alabilmenin ya da ücretlerden kurtulmanın birr yolu yordamı var mı arkadaşlar.Bulunduğum yerde Atm çokluğu sebebi ile işimi kolaylaştıracak o yüzden soruyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi besiktasjk87 -- 18 Şubat 2025; 23:15:39 >
İş bankasının nays uygulamasını kullanın. Onda ücret yok ve iş bankası atm lerini kullanabilirsiniz.
İşbankası ve nays arasında ki işlemler de ücretsiz değil mi hocam
Evet
Yüz yüze bankacılık müşterisi olursanız ayda 3 kere fast ücretsiz. O da mesai saatleri içerisinde olacak. Mesai saatleri dışındakiler yine ücretli.
Yüz yüze bankacılık müşterisi olmak için de iş bankasında ya 1 milyon üzeri varlığınız olacak ya da 1 milyon üzeri borcunuz olacak. benim borcum var.
O borç varlık sahibi olmak içindir sevgili hocam. Allah ödeme kolaylığı sağlar. Tez zamanda biter inş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X