Şimdi Ara

Maximum Kart Kampanyalar (Genel) 26.08.2020 (GÜNCEL) (459. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: 1gel , Mashtute Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil1 Android
5 sn
9.615
Cevap
582
Favori
974.129
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 457458459460461
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bankaya giderek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihgs -- 15 Şubat 2025; 14:10:59 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Benim gibi %10dan dönen pazarama puanı kullanamayan var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylisyum -- 16 Şubat 2025; 0:49:34 >
  • Pazarama %10 puan kampanyasina katilmistim onceden yaptigim alisveriste pazarama veya maksipuan kullaninca kampanyadan yararlanamazsiniz diye ibaereye dikkat etmeden kullandim fakat %10 iadem yatti bu puani kullansam sorun yasarmiyim karta yansutirlirmi tutar oncedki alisverisden puan kullanimiyla alakali sorun yasarmiyim acaba

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ugur025 U kullanıcısına yanıt
    Kullandığınız puandan sonra ödediğiniz tutar, kampanya limitinin altına düşmüyorsa sorun olmaz. %10 puanlarıda kullanabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi başar123 -- 16 Şubat 2025; 9:46:45 >
  • shutterbug kullanıcısına yanıt

Bugün bakarken gördük bizde. 10'luk ürün bekliyordu listede ikiye bölüp ardı ardına verdik. Kabul etti sistem.

Maximum Kart Kampanyalar (Genel)  26.08.2020 (GÜNCEL)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maximum kampanyasinda pazarama vs oluyor genelde. Pttavm deneyen oldu mu peki?onda da sayaç işliyor mu
    Eticaret kamp ici

• arifceylan A kullanıcısına yanıt
    Benimde ğeldu harçadım bile

• Kişiye özel, Maximum kart ile toplam 5000 TL harcamaya 4 ay Amazon Prime ücretsiz üyelik veren kampanya gelmiş. Hem SMS geldi hem de Maximum Mobil'de Size Özel bölümünde görüntüleniyor.

Hesapları kontrol edelim.

• bay baykuş kullanıcısına yanıt
    7500 tl alışveriş yaptım ama prime kod gelmedi , size geldi mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanya açıklamasında;

"Kampanya koşullarını yerine getiren ve 4 ay Amazon Prime üyeliği kazanan müşterilere 18.03.2025 tarihinde SMS ile bilgilendirme yapılacaktır.

SMS ile iletilen linklerin son kullanım tarihi 31.05.2025’tir. 4 aylık Amazon Prime üyeliğinin bu tarihe kadar aktif edilmesi gerekmektedir."

şeklinde bilgi var.

@answer my question

• bay baykuş kullanıcısına yanıt
    Herkeste yok sanırım bana gelmedi

• byJuck kullanıcısına yanıt
    Kişiye özel, 1 aydır kartı kullanmıyordum banada gelmiş.

• Pazarama puanım var,sepete mesela tadıbu çikolata ekledim ama puanı görmüyor. İlk defa pazarama puanı kullanmak istiyorum da ne yapmalıyım arkadaşlar?

• tutkulu420 kullanıcısına yanıt
    kartta puan gözüküyorsa onunla ödeme yaparken gözükür aslında. puan menusünden puan aktar yapınca da oluyordu
    Maximum Kart Kampanyalar (Genel)  26.08.2020 (GÜNCEL)

• İş bankasında eft ve havale ücretlerinden bir muafiyet alabilmenin ya da ücretlerden kurtulmanın birr yolu yordamı var mı arkadaşlar.Bulunduğum yerde Atm çokluğu sebebi ile işimi kolaylaştıracak o yüzden soruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi besiktasjk87 -- 18 Şubat 2025; 23:15:39 >
  • besiktasjk87 kullanıcısına yanıt
    İş bankasının nays uygulamasını kullanın. Onda ücret yok ve iş bankası atm lerini kullanabilirsiniz.

• melihgs kullanıcısına yanıt

İşbankası ve nays arasında ki işlemler de ücretsiz değil mi hocam

Evet

Yüz yüze bankacılık müşterisi olursanız ayda 3 kere fast ücretsiz. O da mesai saatleri içerisinde olacak. Mesai saatleri dışındakiler yine ücretli. Maximum Kart Kampanyalar (Genel)  26.08.2020 (GÜNCEL) 

Yüz yüze bankacılık müşterisi olmak için de iş bankasında ya 1 milyon üzeri varlığınız olacak ya da 1 milyon üzeri borcunuz olacak. benim borcum var.Maximum Kart Kampanyalar (Genel)  26.08.2020 (GÜNCEL) 

• fox_doctor F kullanıcısına yanıt

O borç varlık sahibi olmak içindir sevgili hocam. Allah ödeme kolaylığı sağlar. Tez zamanda biter inş

• 
Sayfa: önceki 457458459460461
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.