< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Maximum Kart Kampanyalar (Genel) 26.08.2020 (GÜNCEL) (454. sayfa)

-
-
Pazarama puan ile benzin alan varmı dostlar bı bilgi verseniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aidatlı kredi kartı kullanmanın hiç bir cazibesi kalmadı. Kampanya takibi için ayırdığımız zamana yazık
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Po dan alıyorum hocam ödegeç ile
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
550 TL kart aidatı yansıtılmış. Mh ile görüştüm iade talep ettim. Israrcıda oldum. 6 ay için toplam 145 bin harcama sözüne tamamını nakit olarak iade ettiler.
Muhtemelen talep ettikleri harcama sözü kartınızın son ekstre tutarı x 6 ay şeklinde yapıyorlar. Harcama sözü düşük tutulmak için aidat geleceği ay ektreyi düşük tutarsanız daha düşük harcama sözü isteyebilirler.
-
merhaba, kişiye özel 6 şubat son harcama hedefi vardı fakat kartlarda gözükmüyor. aynı durumda olan var mı son tarihi yanlış mı hatırlıyorum emin olamadımda.
-
Merhabalar,
Her hangi bir şekilde avans borcunu kapatmak için kampanyalardan faydalanamıyor muyuz? Bu durumda maximiles kullanmak inanılmaz mantıksız hale gelmiş. Sonuçta avansları sadece harcama ile 4 mil 5 mil diye diye kapatmak imkansız. Bunun farklı bir yolu var mıdır? Forumdaki bir çok sayfayı okudum ama yeterli bir cevap bulamadım. Yardımcı olabilecek var mıdır?
-
Mediamarkt Birikimli 20.000 TL ye kadar olan kampanyada bugün puanlar yüklenecekti. Puanları yüklenen var mı?
Sevgililer günü e-ticaret kampanyası gelmiş. 10.000'e 700 lira indirim.
Karekod, akıllı saat ve mobil temassız kampanyaları ayrı ayrı olurdu. Geçen ay kampanya yapmadılar. Bu ay yapacakları tutmuş ama üç kampanyayı birleştirip tek kampanyaya çevirmişler. Oran da kötü 25/750
nasıl 550 lira yansıdı hocam ? bana 900 lira girdi sanırsın black kart ya da çok kazandıran bir kart ya %100'e yakın zam yapmışlar
bana da 6 ay boyunca 90 bin dediler kabul ettim
-
Arkadaşlar merhaba. Bana hiç kampanya gelmiyor hep X markadan alışveriş yap şu kadar indirim kampanyaları var. Maximum hep böyle boş kampanyaları mı var
Kişiye özel kampanya bakımından en boş kart Maximum'dur. Bana her ay önünden geçmedim Carrefour kampanyası tanımlıyorlar mesela.quote:
Orijinalden alıntı: Gökbörüüü
Arkadaşlar merhaba. Bana hiç kampanya gelmiyor hep X markadan alışveriş yap şu kadar indirim kampanyaları var. Maximum hep böyle boş kampanyaları mı var
Bendeki standart Maximum kart. 550 TL kestiler haracam sözüne hemen nakit olarak iade ettiler.
-
Yıllardır 6BİN TL limit var. Artırma talebi anında ret. 550 TL aidat geldi.
garip hocam benimki de standart normal mor olan maximum yılbaşından önce 550 ydi dediğiniz gibi ama 2025 de 900 kesiyor
-
2 mart 2024 den sonraki alınmış kartlar 900 küsür. Ocak şubatta alındıysa 500 küsür.
Anında 150.000 TL Ek Hesap limiti verdi ama kredi kartı limiti artışı talebim 3 gündür değerlendirmede. Artırmaya hiç niyetleri yok gibi. Yakında kart limitim, kart aidatını karşılamaya bile yetmeyecek.
evet temmuz 2024 de almıştım ama olsun ikisi de fahiş rakamlar kampanyalara bakacak olursak
-
Devlet bankası kartlarını kullanacaksın o zaman dostum , fiyatlar ideal :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X