Şimdi Ara

Maximum Kart Kampanyalar (Genel) 26.08.2020 (GÜNCEL) (423. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
9.616
Cevap
582
Favori
974.624
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 421422423424425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 gün önce sabahın köründe bildirim geldi limitinizi artıracağız diye bende kabul ettim :) önceden iş bankası limit konusunda cimriydi şimdi bonkör davranıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Teknolojikadam07 kullanıcısına yanıt
    kaç oldu hocam 10 yıldır limitim 000 kart kendilipinden kapanıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 200 bin yaptılar

• Teknolojikadam07 kullanıcısına yanıt
    darısı bizim başımıza.
    ama senın kartların pek yok hocam normaldir ya

• civilengineer23 C kullanıcısına yanıt

olay şöyle ben geçen yıl gelir belgesi verdim o belgeye göre 4 katı limit veriliyormuş. iyide ben 25 bin vermedim ki daha çoktu ona rağmen limiti 100 bin yapmışlar...neyse dün limit yükseltmesine red gelmiş kartı kapatın dedim ama kartta lazım..bugun geçsinde bankaya gidip biraz ortalığı karıstırayım..maxımum piyasadaki diğer kartlara göre daha iyi world var bende chipin mipin garip garip kampanyaları var bonusta öyle... kk ler içinde yine de en iyisi maxımum (benim düşüncem ytd   )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 1 Ekim 2024; 9:17:52 >
  • Şuan limiti olduğu gibi duran ykb maximum bonus var :)

• Arkadaşlar şu an Axess ve bonus kredi kartım var ancak son olaylardan sonra axessi iptal etmeyi düşünüyorum(kampanyalarından çok memnun olsamda) ve yerine world veya maximuma başvurmayı düşünüyorum hangisi kampanya ve taksit yönünden daha avantajlı sizce ve maximum aidatsız kartın taksit yönünden bir eksisi varmı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bize vermezler. Boşuna uğraşmaya gerek yok.

Bende sadece Bonus'tan üç ayrı bankadan kart var.

Maximum almak için bütün kartları iptal edip sıfırdan başlamak da iş değil.

• maximum almak için bütün kartları iptal etmedim ama diğer bankalardaki limitleri toplam 400k-450k falan düşürdüm. findeks 100 puan düştü.

şubeden gelir beyanı verdim, sıfır limitli maximum kartı 85k ya çıkardılar. diğer bankalardan 200k falan limitleri geri alabildim, hepsini alamadım.

2 ayda maximum'dan 50k harcama yapıp kullandıktan sonra işbankası maximum kart limiti 85ten 626ya kendileri çıkardı. neye yarıyor bilmiyorum ama yüz yüze bankacılık kapsamına alındım. limitler artınca findeks de eski yerine geldi.

@uzaypatronu

• quote:

Orijinalden alıntı: fox_doctor

maximum almak için bütün kartları iptal etmedim ama diğer bankalardaki limitleri toplam 400k-450k falan düşürdüm. findeks 100 puan düştü.

şubeden gelir beyanı verdim, sıfır limitli maximum kartı 85k ya çıkardılar. diğer bankalardan 200k falan limitleri geri alabildim, hepsini alamadım.

2 ayda maximum'dan 50k harcama yapıp kullandıktan sonra işbankası maximum kart limiti 85ten 626ya kendileri çıkardı. neye yarıyor bilmiyorum ama yüz yüze bankacılık kapsamına alındım. limitler artınca findeks de eski yerine geldi.

@uzaypatronu

Bu süreçte bankaya mevduat vs yatırdınız mı? Verdikleri 86 bin limite göre ayda ne kadar ekstre ödediniz acaba? Valla bende Akbank, QNB, Denizbank, Yapıkredi, Vakıfbank, TEB, Garanti kartları olduğu için bana kart vermezler ama bilgimiz olsun diye soruyorum.

• Troy kampanyası gelmiş. 1250/50 Market kampanyası ile birleştirmek zor her defasında. Bu ay marketi boş geçelim belki eski ayarlara dönerler.

• fox_doctor F kullanıcısına yanıt

Limit düşünce findeks notunuz neden düştü anlamadım?

• SouthhPark kullanıcısına yanıt
    Borç oranı artıyor, o yüzden düşüyor diye biliyorum.

• Bende de Akbank, Teb, Garanti, QNB vardı. Vermiyorlardı. Mevduat yatırmadım.

İlk ay 20bin üç taksit 6.666 ekstre, ikinci ay 22.800 üç taksit, 7bin üç taksit ufak şeylerle ikinci ekstre 19.367.

@shutterbug

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fox_doctor -- 2 Ekim 2024; 8:47:20 >
  • Borcu ödeyince findeks 13 puancık artmış sadece normal mi bu kadar az olması?

• maximum 25 bine 2k puan kampanyasından altın alan oldu mu yani geçerli olan bir yer var mı

• Maxipuan hepsiburada, trendyol, n11 de geçerli değil sanırım, sadece pazarama da mı geçerli?

Marketlerde geçerli değil mi, migros şok a101 carrefour vs?

• dgknn89 kullanıcısına yanıt
    Migros mağaza ve Sanal Market, Carrefoursa mağazalarında geçerli. ŞOK ve A101 marketlerde puan tutarını göremeyebiliyorlar. Tutarı söylerseniz kullanıyorlar.

• bay baykuş kullanıcısına yanıt
    migros sanal market de, kart bilgisini girince puan gözüküyor yani?

e-ticaret olarak sanırım sadece pazarama da geçerli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgknn89 -- 5 Ekim 2024; 1:9:41 >
  • dgknn89 kullanıcısına yanıt
    Evet. Kart bilgisinin hemen altında küçük bir kutucuk çıkıyor. Yanında da puan tutarı yazıyor.

Yalnız hatırlatmak isterim; banka puanı kullanırsanız başka bir indirim kodu ya da Money kullanmazsınız. Aynı anda sadece bir puan kullanımına izin veriyor.

** e -ticaret hakkında bir bilgim yok maalesef.

• 
Sayfa: önceki 421422423424425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.