Şimdi Ara

Maximum Kart Kampanyalar (Genel) 26.08.2020 (GÜNCEL) (266. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.597
Cevap
582
Favori
971.613
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 264265266267268
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkürler bilgilendirdiğiniz için. Dünden beridir uğraşıyorum. Peki ben bu banka kartındaki Maxipuanları Pazarama dışında kullanamıyor muyum online olarak?

• Patates Süvarisi kullanıcısına yanıt

Benim bildiğim online olarak yok. Bim, A101, Şok gibi yerlerde harcayabilirsin.

• Bu bankamatik temassız alışverişten yatan puanları bankamatik kartı ile kullanabiliyormuyuz. Kredi kartından kullanınca hangi puandan düşeceği belli olmuyor bankamatik ile kullanırsam onu kullanır diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oozgurel -- 25 Kasım 2022; 13:37:54 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oozgurel

Bu bankamatik temassız alışverişten yatan puanları bankamatik kartı ile kullanabiliyormuyuz. Kredi kartından kullanınca hangi puandan düşeceği belli olmuyor bankamatik ile kullanırsam onu kullanır diye düşünüyorum
    Ortak oluyor ister kredi ister banka kartından kullan fark etmez

• Biliyorum da Bi sürü puan var bankamatik kampanyası puanları için kalan gün 3. Diğerlerinden kullanmasın diye soruyorum

• oozgurel kullanıcısına yanıt
    Bankamatik kart kampanyası kapsamında kazanılan puanlar bankamatik kart ile harcama yaptığında öncelikli kullanılır. Onun için puan kullanırken bankamatik kart kullanarak yapın.

• @gabriel+ Teşekkürler

• Bu ayki ekstre de 135 tl yıllık aidat almış kart 6,75 de bsmv si yazıyor. Bunu iptal etme şansımız var mı?  

• quote:

Orijinalden alıntı: Zorbeyi_

Bu ayki ekstre de 135 tl yıllık aidat almış kart 6,75 de bsmv si yazıyor. Bunu iptal etme şansımız var mı?  

Şikayet vara yazın hocam ben öyle alabilmiştim

• İlk yıl kart ücreti yok dedi MH aslı var mı acaba?

• 141.75 TL kredi kartı aidatı kesildi geçtiğimiz günlerde. MH ile görüştüğümde iade ekranı çıkmadığını; sadece 6 ayda toplam 6000 TL harcama sözü verirsem iade edilebileceğini söylediler. Kabul ettim ve hemen iade oldu aidat. 1 yıl içinde tekrar bir aidat yansıması olmazmış. En azından kartı ne zaman kapatacağımı öğrenmiş oldu. 11. ayda kapatırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: bay baykuş

141.75 TL kredi kartı aidatı kesildi geçtiğimiz günlerde. MH ile görüştüğümde iade ekranı çıkmadığını; sadece 6 ayda toplam 6000 TL harcama sözü verirsem iade edilebileceğini söylediler. Kabul ettim ve hemen iade oldu aidat. 1 yıl içinde tekrar bir aidat yansıması olmazmış. En azından kartı ne zaman kapatacağımı öğrenmiş oldu. 11. ayda kapatırım.

Keşke şikayet vara ve ya thh ye başvuruda bulunsaydınız bana da Şubat 2021 de aynı size dedikleri gibi 6 ay da toplam 6000 harcamaya aidat iadesi çıktı başka da bir şey çıkmadı demişlerdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 2 Aralık 2022; 0:48:6 >
  • Hocam başvurmayı düşünmedim değil fakat zaten 6 ay içerisinde harcanabilecek bir tutar olduğundan kabul ettim. Ocak ayında MTV ödesem o zaten 1000 küsür olur tek başına. Diğer bir kaç alışverişi de bu karttan yaptım mı bitecek harcama hedefi. Yüksek tutar olsa neyse de 6000 TL yapılır 6 ayda.

• quote:

Orijinalden alıntı: bay baykuş

Hocam başvurmayı düşünmedim değil fakat zaten 6 ay içerisinde harcanabilecek bir tutar olduğundan kabul ettim. Ocak ayında MTV ödesem o zaten 1000 küsür olur tek başına. Diğer bir kaç alışverişi de bu karttan yaptım mı bitecek harcama hedefi. Yüksek tutar olsa neyse de 6000 TL yapılır 6 ayda.

Siz bilirsiniz tabii ki hangisi kolay geliyor ise benim limitim az olduğu için kabul etmeyip thh ye basvurmustum ertesi günü iade etmişlerdi bir de her sene bir kereliğine mahsus kapatmama taahhüdü vs olmadan da maxipuan ya da faizsiz tna teklifi çıkıyor iptal bölümünde haberiniz olsun ama ikisinden birini seçebiliyorsunuz ve senede bir kez oluyor

• Bankamatik temassız (200/10 toplam 150) ve NFC %3 toplam 200 TL kampanyaları gelmiş.

• Maximum karta başvurdum onaylanalı 9 gün oldu ama hala kuryeye verilmedi. Son zamanlarda başvuran varmı sizde de böyle gecikti mi

• Sitemi çöktü 🙄

• Wsscx W kullanıcısına yanıt

Evet, çip sıkıntısı var deniyor.

• Wsscx W kullanıcısına yanıt

benim süresi biten bankamatik kartı 2 aydır gönderemediler.

• Venomstr kullanıcısına yanıt

Akbank ile Ziraat çat diye 1 hafta geçmeden kartı basıp gönderiyor. İş bankası bana işgüzarlık yapıyor gibi geliyor.

• 
Sayfa: önceki 264265266267268
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.