Şimdi Ara

M8S plus android TV box (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.217
Cevap
65
Favori
141.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: superspeeed

arkadaşlar yorumları hep okudum ve sayenizde gaza geldim az önce
    http://www.aliexpress.com/item/Original-i8-Mini-Keyboard-English-2-4GHz-Air-Mouse-Multi-Media-Remote-Control-Touchpad-Handheld-for/2037926013.html
    http://www.aliexpress.com/item/Genuine-M8S-Plus-M8S-Android-5-1-TV-Box-Amlogic-S812-Quad-Core-2-4G/32402504231.html
    olmak üzere 2 ürünü 65.88 dolara aldım umarım doğru yapmışımdır ve ürün sorunsuz gelir

Şimdiden hayırlı olsun değerli arkadaşım, umarım memnun kalırsınız ben gibi, değişik problemlerle ilgili ve cihazda yapabileceğiniz konularla ilgili açıklamalar ilk sayfalarda bulabilirsin, cihaz gelince yine yaz sorun olursa, edindiğimiz tecrübeler doğrultusunda yardımcı olmaya calışırız, saygılar..

• quote:

Orijinalden alıntı: kapisiz

1-bu cihazın uydu alıcı olarak kullanabiliyor muyuz?
    2-cihazın modeme wifi ile bağlanma özelliği var mı?

Merhaba; cihazda uydu anten girişi yok, sadece internet üzerinden işlem yapabiliyorsunuz, wifi olarak hiç kullanmadım, eternet çoklayıcı aldim, tv, cihaz1, cihaz 2 ye ayrı ayrı kablo yaptım, daha sağlıklı oldu bence, saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukde

quote:

Orijinalden alıntı: cenkozgen

Konuyu siz goturuyorsunuz diye sizi alintiladim,

Yatse diye bi programa denk geldim, hos daha once forumda konusu falan acilmis ama sans eseri buldum ben pkay storede. Telefona yukleniyor ve boxtaki kodi ile eslesiyor. Kodi icerisindeki butun film ve muzikleri buradan girme ve uzaktan kumanda gibi tv de oynatmaya falan imkan veriyor. Ayrica bi suru eklentisi falan var. Telefon calinca tvdeki yayini durdurma falan. Cok daha detayli bilgi vermek isterdim ama ben de daha 1-2 saat once indirdim kurcaliyorum arada. Bi bakin isterseniz ve belki ilk mesaja eklersiniz begenirseniz

Uygun zamanda inceleyeceğim programı, saygılar...

Hocam bu programa gerek yok sanki, telefona kodi kurunca , cihazda yaptığıniz bütün işleri telefonda da yapabiliyorsunuz, sadece kumanda olarak kullanılabilir bu program.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukde -- 11 Ocak 2016; 15:28:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• farukde kullanıcısına yanıt
    m8 yerine bir uyducu arkadaş atlanta g4 mini önerdi ama g4 pahalı tabi
  • farukde kullanıcısına yanıt
    aynen amacım zaten kumanda gibi kullanabilmek. yoksa telefondan izleme gibi bi amacım yoktu.
    telefonda bütün arşivi görüp, istediğime tıklayınca otomatik film baslıyor falan. ben cok begendim açıkcası

• quote:

Orijinalden alıntı: cenkozgen

aynen amacım zaten kumanda gibi kullanabilmek. yoksa telefondan izleme gibi bi amacım yoktu.
    telefonda bütün arşivi görüp, istediğime tıklayınca otomatik film baslıyor falan. ben cok begendim açıkcası

Güzel program.

• quote:

Orijinalden alıntı: kapisiz

m8 yerine bir uyducu arkadaş atlanta g4 mini önerdi ama g4 pahalı tabi

Ben ayrıca atlanta G4 mini de kullanıyorum, ikiside güzel cihazlar. G5 mini çıktı 500 TL civarında satılıyor piyasada. Bilgilerinize.

• ressamendy R kullanıcısına yanıt
    Fiyatları geri çektiler ben sabah F10 lite versiyonuna 17$ alırım derken şimdi olmuş 24$ artık başka bahara
  • Arkadaşlar uydu alicim da olmadigindan aşagida linkini verdigim urun bana ip tv için yeterli olur mu?

www.hepsiburada.com/hiremco-zapper-hd-plus-full-hd-uydu-alici-pm-evhiremzapperhd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar cihazın üst kısmana el vurduğumda acayip sıcak sizdede aynımı pek normal gibi gelmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: arnold08

arkadaşlar cihazın üst kısmana el vurduğumda acayip sıcak sizdede aynımı pek normal gibi gelmedi

Cihazın içinde soğutucu fan var mı bilmiyorum. Bazı üreticiler koyuyor. Eğer yoksa ısınma durumu şimdi olmasa bile sıcak yaz aylarında sorun olabilir.
  • Benim ürün de yola çıkmış. Sıkıntısız elime ulaşır inşallah.
  • quote:

arkadaşlar cihazın üst kısmana el vurduğumda acayip sıcak sizdede aynımı pek normal gibi gelmedi

Merhaba, ben cihazın altına laptop soğutucu aldım, gayet güzel oldu, tavsiye ederim.

• quote:

önerim fan takın
  • bende öle yaptım 10 tl lik laptop fanı alıp altına koydum.merak ettiğim sizdede varmı soğutucu olmadan sıcaklığa bakan varmı
  • ressamendy R kullanıcısına yanıt
    04/12/2015 tarihinde verdiğim siparişi 11/01/2016 tarihi itibariyle teslim ettiler... Beklemek sıkıntı ama cihaz güzel... Gerçi paketten fatura çıkmadı normal mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertangund

04/12/2015 tarihinde verdiğim siparişi 11/01/2016 tarihi itibariyle teslim ettiler... Beklemek sıkıntı ama cihaz güzel... Gerçi paketten fatura çıkmadı normal mi acaba?

Cihazınız hayırlı olsun. Verilen 60 günlük süreye göre yine iyi gelmiş ama ben gene de neden bu kadar sürdüğünü anlamıyorum. Katır sırtında gelse anca bu kadar zaman alır. İnsan böyle bi cihaz aldığını unutacak :) . Fatura konusunu ben de merak ettim. Alan arkadaşlara sormak lazım.
  • kapisiz kullanıcısına yanıt
    sanırım yanlış yere sordunuz o ürünle burda bahsedilen ürünler birbirinden farklı kategoride ama yinede bi bilen çıkabilir
  • ertangund E kullanıcısına yanıt
    Normal bir durum. Aliexpress'ten bugüne kadar pek çok ürün aldım, hiçbirinin faturası gelmedi. Böyle kabulleneceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertangund

Hayırlı olsun değerli arkadaşim, umarım memnun olursun benim gibi, banada gelmedi fatura.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.