Şimdi Ara

Frisby Fm-315K Optik Mouse İnceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hepinize merhaba arkadaşlar ben Hayri. Bugün sizlerle birlikte 1.5 hafta önce aldığım Frisby FM-315K adlı ucuz optik mouseyi inceleyeceğim. Ucuz olduğu kadarda yakışıklı bir mouse olduğunu söyleyebilirim. Eski mousem olan A4TECH g2-300n'ye pil yetiştiremediğim için bu mouseyi almaya karar verdim. İnceleme sırasında sıkılmamanız için resimlerle destekleyeceğim. Sormak istediğiniz bir sorunuz olursa kesinlikle çekinmeyin.

- Garanti Belgesi
    - Kullanım Klavuzu
    - Frisby FM-315K(MOUSE)
    - 1 adet üzerinde özellikler yazan karton.

+Fiyatının gayet ucuz olması.
    +Yakışıklı bir mouse
    +Tık sesleri çok hoş
    +Scroll'u gayet yumuşak

-Elim küçük olmasına rağmen elime oturmuyor elim click tuşlarını 2 cm falan aşıyor.

Bence gayet hoş bir mouse. 9.5TL'ye vatan bilgisayar pendik mağazasından aldım. 2yıl garantisi olmasıda çok iyi birşey. Beni benden alan dediğim gibi yakışıklı bir mouse olması. Aldığım gün alıştım mouseye. Gayet iyi kayan güzel bir mouse. Alacak arkadaşlara kesinlikle öneriyorum. 1.5 haftadır kullanıyorum tek bir sıkıntısını görmedim. 10 liralık mouseden Logitech G402 kalitesi beklemeyin Sorularınızı çekinmeden sorabilirsiniz.

[

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayrikoc61 -- 24 Ekim 2015; 13:06:02 >

• beğenmedim
  • Kötü bir inceleme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.