Şimdi Ara

HTC ONE A9|KULLANICI Kulübü (Android 7.0 Güncellemesi geldi...) (131. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.765
Cevap
33
Favori
154.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kamera ve kilit ekranı güncellemesi için biri yazmıştı verilerin temizlemek gerekiyor yoksa telefon res atınca açılmıyor diye bu bilgi doğru mu ve güncelleme adımları neler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master39

Bu kamera ve kilit ekranı güncellemesi için biri yazmıştı verilerin temizlemek gerekiyor yoksa telefon res atınca açılmıyor diye bu bilgi doğru mu ve güncelleme adımları neler?

Telefonun açılmama sebebi google uygulamasının devre dışı bırakılmasından kaynaklanıyor. Siz yeni kamera ya da kilit ekranı uygulamasını yüklediğiniz vakit uygulama verilerini silin çünkü önceki uygulama ile çakışma olabiliyor zaten çakışma olunca kamera durduruldu veya kilit ekranı durduruldu hatası alırsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arsenal2013 A kullanıcısına yanıt
    Yazma ve okuma hızı yüksek olan hafıza kartları olması lazım. Lakin telefona hafıza kartı takıp dahili depolama ile bırlestırdıgınızde telefonda takılmalar oluyor. Hafıza kartını harici olarak kullanırsanız telefonda yavaşlama olmuyor. En azından hissedilir derecede olmuyor desek daha doğru olur. Telefonda 2 gb bellek olduğu için bazı durumlarda sorunlar oluşuyor. Uygulama girişlerinde ve internette sitelerini açarken bunu daha çok hissediyorsunuz. Bu telefonda yapılması gereken ya işlemci daha iyi olup ram aynı 2 gb kalacaktı ya da işlemci aynı olup ram 2 gb ve üzeri olacaktı. Örnek olarak Xperia z3 ve z3 compact serileri gösterilebilir. Z3 compactta 2 gb ram vardı fakat telefonun işlemcisi performanslı olduğundan dolayı telefon yağ gibi akıyordu. Bir şey daha ekleyeyim full HD değilde hd ekrana sahip bir cihaz olsaydı emin olun bu telefon tam bir performans ürünü olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogzmrt -- 22 Aralık 2016; 14:42:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaf_kef_15

quote:

Orijinalden alıntı: Master39

Bu kamera ve kilit ekranı güncellemesi için biri yazmıştı verilerin temizlemek gerekiyor yoksa telefon res atınca açılmıyor diye bu bilgi doğru mu ve güncelleme adımları neler?

Telefonun açılmama sebebi google uygulamasının devre dışı bırakılmasından kaynaklanıyor. Siz yeni kamera ya da kilit ekranı uygulamasını yüklediğiniz vakit uygulama verilerini silin çünkü önceki uygulama ile çakışma olabiliyor zaten çakışma olunca kamera durduruldu veya kilit ekranı durduruldu hatası alırsınız.

Anladım hocam teşekkürler peki bu 480 dpi mı 640 dpi mı seçiyoruz uygulamayı indirirken?

• 7.0 Sözde ekimde gelcekti bu telefona ne oldu bi haberde yok ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rookiehunter

7.0 Sözde ekimde gelcekti bu telefona ne oldu bi haberde yok ?

HTC 10 çıkınca ve A9 yeteri kadar satış adedine ulaşamayınca, HTC sallıyor A9 u. Zaten şu 7 güncellemesi gelsin daha da birşey bekleme A9 için. HTC nin yanlış fiyat ve satış stratejisinin faturasını biz kullanıcılar ödüyor... Zaten şubat mart gibi HTC 11 çıksın A9 direk müzelik
  • Master39 kullanıcısına yanıt
    Sürüm versiyon numarası 8.10.763406 olanı yuklemeniz gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: rookiehunter

7.0 Sözde ekimde gelcekti bu telefona ne oldu bi haberde yok ?

hocam ocak şubat gibi gelecek zaten HTC güncelleme vereceğini söylemişti 7.0 mutlaka gelecek
  • Sonunda banada aldırdınız a9 :) 4-5 saattir kullanıorum. Şu ana kadar sadece hoparlörün sesini beğenmedim, biraz cılız kalmış. Onun dışında amoled ekrana alışmaya çalışıyorum :/ Renk ayarları amoled'te çok canlı, sRGB'de çok soluk. Bunun ortasını nasıl bulucas?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonly -- 23 Aralık 2016; 0:44:43 >
  • Leonly kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun kaça aldınız alışırsın daha telefon on numara kullandıkça daha çok seversiniz bu telefonun en güzel yanı kronik bir sorununun olmaması güle güle kullanın

• Leonly kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanın. Ayarlar-Ekran ve Hareketler-Renk Profili kısmına girin Canlı yazan yerin karşısında 3 nokta var onu tıklayın oradan daha sıcak ve daha soğuk olarak ayarlayabilirsiniz ben daha soğuk olarak kullanıyorum. Samsung daha sarı kalıyor ekran olarak

• Forumdan bir arkadaştan aldım 1100 lira 3 aylık henüz :)

• Onun haricinde demek istedim. Uygulama ile renk canlılığını azaltmak istiyorum. Bu arada ev arkadaşımda S7 var, görünce telefonu hayran kaldı. Tabi Samsung'un tüm telefon ve tv ekranlarında renk patlaması olduğu için kırmızılı bir web sayfasında renk kalitesi ortaya çıkıyor. Samsung'ta kırmızılar turuncu görünüo :D

• Arkadaşlar merhaba, 1500 tl ye bugunki fiyatıyla a9 alınırmı ? Kasma donma kornik sorun vs. varmı? Biraz aydınlatırsanız sevinirim.
  • selimyapici S kullanıcısına yanıt
    1.200-1.300 TL arası bulabilirseniz alın ya da çok temiz ikinci el cihazlar oluyor, yurtiçi garantisi olanlardan 900-1.000 TL arası bulmaya çalışın. 1.500 cihazı çok beğendiyseniz verilebilir.
  • selimyapici S kullanıcısına yanıt
    Hocam zevkinize kalmış almak isterseniz alın donma kasma kronik sorun bu cihazda mevcut değil Htc bu telefonu yanlışlıkla çıkartmış sanırım ilk defa bu kadar sorunsuz bir android telefon kullanıyorum

• Arkadaşlar kamera yi 13 megapixel e getirdigimizde ekranı tam ekran kullanamiyor muyuz?

• Beni 2 gb ram ve işlemcisi biraz korkutuyor. Kamerasından memnunmusunuz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: selimyapici

Beni 2 gb ram ve işlemcisi biraz korkutuyor. Kamerasından memnunmusunuz :)

korkutmasın hocam ben sadece kamerasından değil telefonun genelinden memnunum HTC sağlam telefon normalde ben android kullanmazdım ama A9 sorunsuz ve akıcı olduğu için kullanıyorum başka telefon olsa tekrar iphone a dönmüştüm
  • Hepsiburada da A9 un sıfır kalmamış stoklar bitti sanırım artık bu telefonun sıfırını bulmak zor olacak sanırım gerçi alacak olanlar aldı artık
  • 
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.