Bildirim
8GB lık Ramı Sistem 7.93GB görüyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
işlemci üzerinde onboard ekran kartı varsa onun için ayrılmıştır _____________________________ -
işlemci i5 6600K onboard ekran kartı var ama onu kullanmıyorum nasıl kapatabilirim veya hiç kurcalamasam mı _____________________________ -
Bende de 16 gb rami 15.9 gb olarak görüyor. Normal diye tahmin ediyorum çokta önemli değil. 70 mb için hiç kurcalama bence
_____________________________ -
aynen size katılıyorum hiç kurcalamamak en iyisi
Chipset ayarlarinda onboard vga secenegini bulup disable yaparsaniz sorununuz cozulecektir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
@adrenalin_ adlı arkadaşın söylediği ile çözebilirsin ama bunu tavsiye etmem böylesi daha iyi.
bende de 8 gb var 7.94 olarak gözüküyor._____________________________ Gaassaray değil Galatasaray! -
Normaldir efenim bendede 8gb var 7.89 olarak gözüküyor. Rahat olun merak etmeyin kurcalamayın
Üçün beşin hesabını yapmayın pc ayarlarıyla oynamayın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
cevap için her keze teşekkür ederim. Ayarlarını kurcalamadım bende
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt