Şimdi Ara

[BOT FIRSATLARI 2024-2025] (110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.623
Cevap
283
Favori
627.413
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam Decathlon linkini verdiğiniz verdiğiniz botun siyah olanını 3 senedir kulanıyorum. -14 dediğine pek bakmayın hareketsiz kalırsanız üşütüyor. Özellikle ıslak zeminde inanılmaz kayıyor, metal zemin üzerinde de eğer yerler pürüzlü değilse sorun olur sizin için. Columbia'nın hangi modelini denedizin bilmiyorum ama Bugaboot Plus III olanı var bende, aşırı soğuklarda (-15 ve altı) onu giyiyorum ve gayet memnunum. Sürekli soğuk metal üzerinde durmanızdan dolayı gore-tex'den önce kalın bir tabana ihtiyacınız var sanırım, bence seçiminizi yaparken buna dikkat edin. Garanti olsun diye abartıp Baffin falan bakın diyeceğim ama TR'de bulunacağını sanmıyorum.
  • DarkTemplar D kullanıcısına yanıt
    Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim.
    Columbia'ya baktım ancak Türkiye'de stoklarda gözükmyor.
    Buffin markasıyla da sayenizde tanışmış oldum. Amazon'dan incelediğim kadarıyla tam ihtiyacım olan ürünleri mevcut ancak onlarıda getirtmek mesele dediğiniz gibi.
  • excallator1 E kullanıcısına yanıt
    Vergi dahil 600 tl civarına şu ürünü alabilirsiniz.
    www.amazon.de
    Columbia Bugaboot Plus Iii Omni-heat Herren Trekking & Wanderhalbschuhe, Schwarz (Black/Charcoal 010), 43.5 EU, BM1620: Amazon.de: Schuhe & Handtaschen
    https://www.amazon.de/Columbia-Bugaboot-Omni-heat-Trekking-Wanderhalbschuhe/dp/B00Q7JEBR6/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1514927466&sr=8-1&keywords=Bugaboot%2BPlus%2BIII&th=1&psc=1

• urun.n11.com
    Trekking & Hiking Ayakkabı Modelleri & Fiyatları - n11.com
    https://urun.n11.com/trekking-ve-hiking/karrimor-trekking-waterproof-su-gecirmez-erkek-bot-P223684970

Yukarı linkteki botlardan aldım arkadaşlar 250 tl indirim çekiyle 227 tl ben memnunum.Trekking amaçlı kullanıyorum.Aşağıda Hepsiburada da 604 tl.
    Uygun görünce aldım ürün orjinal Karrimor(İngiliz markası) Atlas Kamp'tan geliyor soğuk bölgede oturanlar için iyi fırsat.
    www.hepsiburada.com
    Outdoor Ayakkabı Modelleri ve Fiyatları - Efsanelerin Hepsi Burada!
    http://www.hepsiburada.com/karrimor-radius-mid-event-erkek-bot-k568-brown-43-pm-outvdihupdga

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özgürkartal -- 3 Ocak 2018; 11:31:12 >

• özgürkartal kullanıcısına yanıt
    İnternetten araştırma yaptım yorumlar güzel k762 yi gözüme kestirdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha çok karlı havalar için uygun görünüyor ama fiyat olarak piyasanın oldukça altında.Uyduruk markalar bile 200 istiyor. Hayırlı olsun
  • [BOT FIRSATLARI 2024-2025]
    45 numara bu bot ama bana neredeysa 1.5-2 cm bol geldi,ayak numarası büyük arkadaşlardan ilgilenen varsa pm ile ulaşsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Giantballs -- 3 Ocak 2018; 13:8:7 >
    hayırlı olsun güle güle kullanın. Rica etsem fotoğraflarını atar mısınız?

buradaki fotoğraflar yanıltıcı olabiliyor
    Eyvallah hocam sipariş geçtim kuponla 220 liraya geldi bilgilendirme için çok teşekkürler

• Bende 99.90 tl ye Scooter Trekking bot aldım bakalım nasıl çıkacak hayırlısı.
    GittiGidiyor
    Scooter Trekking Bot tekfiyatkamp Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/giyim-aksesuar/scooter-trekking-bot-tekfiyatkamp-318853757?

• Maff kullanıcısına yanıt
    Linkte hem yüksek hem düşük olanın görseli var, sipariş kısmında ayrım yapmamışlar, isteğinizi mesaj olarak atsanız iyi olur.

Scooterin kalıpları geniş baya. Etiketinde 42 numara 26cm yazıyor ama 1.5cm daha büyük, ben iade ettikten sonra yerel mağazada scooterin bir botunu denedim 41 numara 25.7 yazıyor ama tam oldu. 1-1.5cm fark ediyor üzerinde yazan ile.

• Beyler birşey soracagim ama nasil sorsam bilemedim. Su resimdeki bottan var. Ama guzel sekilde nasil giyilir bilemedim.

[BOT FIRSATLARI 2024-2025]

Ustune pantolonu kapatinca insaat cizmesine dönüp cirkinlesiyor. Paçaları icine mi kapatmak lazım? Yoksa paçaları icten mi toplamak lazim Veya sikiny denen pantolon mu lazim bunlara? Gayet samimi bir soruydu. Yardimci olursaniz sevinirim

• haymanali2006 kullanıcısına yanıt
    Daha önce bir mağazada ayağıma uyan numarayı denemiştim. 42 giyiyorum ve 42 tam uymuştu. Birtek Lumberjack ler de 42 değilde 43 uyuyor ayağıma. Kargo bugün gelicek inş bakalım hangisi gelicek :D

• haymanali2006 kullanıcısına yanıt
    Siyah olan büyük bir gibi görünen diğeri ise ufak ayakkabı gibi görünen olması lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Maff

Daha önce bir mağazada ayağıma uyan numarayı denemiştim. 42 giyiyorum ve 42 tam uymuştu. Birtek Lumberjack ler de 42 değilde 43 uyuyor ayağıma. Kargo bugün gelicek inş bakalım hangisi gelicek :D

Güle güle kullanın. Kargo geldimi.
  • Maff kullanıcısına yanıt
    Hocam benimde kargo geldi ama ayakkabı flodakinden daha geniş geldi

• muratoto kullanıcısına yanıt
    Geldi hocam. Bot modeli geldi. Dediğiniz gibi neredeyse 1 cm boşluk var ucunda. Ama rahatsız etmiyor. İnce çorapla giydim sabah. Baya terletti. Ve biraz kaba geldi gözüme. İlk defa bu model giyiyorum belki alışmadığımdandır. Yağmurda kayacakmı kaymayacakmı onuda görücez artık.

• Evet benimkide biraz geniş. Halbuki daha önce denemiştim. Acaba o an çok incelemedimmi diye düşünmeye başladım. Slimfit giyen biri olarak ayağımda kaba durdu sanki.

• Pi kullanıcısına yanıt
    Tam skinny değil de dar kesim dar paçalı kotlarla deneyin bir de. Ben mesela ayakkabıma kot uyduramazsam mağazaya ayakkabıyı giyer gider teker teker denerim farklı kesim kotları. Sonra da mağaza uygunsa oradan uygun değilse internetten bir iki model kot alırım aynı model/bedenden :)
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Botun icine mi kapatiyoruz? Yoksa ustte mi kaliyor? Cahillik basa bela hocam. Neyine senin o botlar iste. Al normalini giy

• 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.