Şimdi Ara

[BOT FIRSATLARI 2024-2025] (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.624
Cevap
282
Favori
627.725
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bunlar catçi hocam
  • [BOT FIRSATLARI 2024-2025]

Sizce daha uyguna alabilir miyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wigle W kullanıcısına yanıt
    150 200 tl ye ikisinden de bulunur hocam doğru zamanı bekleyin sadece.
  • Morhipo da yine indirim olmuş cat,harley ve wolverine lerde.
    www.morhipo.com
    Kampanya ve İndirimli Ürünler - Özel İndirim Kulübü | Morhipo
    https://www.morhipo.com/kampanya/liste/66774/caterpillar-harley-davidson
  • Salomon columbia tnf indirimi yakalayan haber verebilir mi? Sevgiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsserhat -- 16 Ocak 2018; 15:53:25 >
  • Arkadaşlar bu morhiponun falan sattıgı catlar için Türkiye de yapılıyo eski kalitesi yok çöp deniyo gerçekten böyle mi scooter bot almayı düşünüyorum da eski kalitedeyse cat daha iyi

• harley kovalıyorum 400 TL cviarı uçuk geliyor. herhangi bi kampanya varmı ?
  • djoguzhan55 kullanıcısına yanıt
    Şu anda morhipo da

morhipodan cat aldım sipariş hazırlanırken boynerden aynı bota bakmıştım görüntü olarak sorunsuzdu morhipodan gelende yapıştırmalar boynerdeki kadar kusursuz değildi yarı fiyatından daha uyguna geldiği için göndermek istemedim malum istanbula yağmur kar yağmadığı için o durum için bişey diyemicem

• İşin içine türk girince cat kinetixe döndü galiba scooter bot kullanmıştım bi ara çok memnundum galiba yine onu alcam

scooter kullanmadım hocam hiç bişey diyemicem almış olduğum botların tabanı rahat muhtemelen tabandaki malzemeden ötürü ama dediğim gibi kısa zamanda dağılacak görüntüsü verdi bana belkide yanılırım ilk defa cat kullanıyorum. Daha önce harley almıştım 6-7 sene önce hala taş gibiler ama rahatlık sıfır.
  • Benimde ayaklarım ısınmıyo hem klasik Harley tarzı durcak hemdr cat gibi spor model lazım önemli olan rahatlık sıcak tutması soloman vs pahalı geliyo 200 civarına scooter güzel seçenek gini

• rasmus61 kullanıcısına yanıt
    mesajı yazmadan önce görüp bakmıştım hocam morhipoya geriye kalanlar tipsiz erkek kategorisinde ama kadın ayakkabısı gibi duranlar kalmış
  • şu harley botlara hala 300-350 lira verenler var ne özelliği varsa artık ben aldım 1 sene giyip koydum kenara zaten hitap ettiği kitle 18-20 yaş arası üniversiteli liseli gençler orta yaşa gidicek bi bot değil
    Ben siyahını kullanıyorum, çok memnunum. Fiyat genelde 300 civarı oluyor, şu an indirimde 224 TL ye düşmüş. Ayrıca bir başlıkta, yalısporda 300 üzerine % 25 indirim var denmişti ama sanırım indirimli ürünlerde yoktur.
    Yalı Spor
    404 Sayfa Bulunamadı | Yalı Spor | Spor Ayakkabıları ve Spor Malzemeleri
    https://www.yalispor.com.tr/nike-nike-manoa-leather-erkek-bot-ve-cizme-1

[BOT FIRSATLARI 2024-2025]

• Nereye, kime sorsam diye düşünürken aklıma siz sayın DH üyeleri geldi. Bugün İzmir Gaziemir Optimum Outlet Kasaba mağazasından bir Caterpillar bot aldım. Malum her yerde 250tl diye indirim var. 7 yıllık Scooter botlarım bu sene miyadını doldurdu. Cat'e geçiş yapalım dedik. Botu henüz giymedim ancak sağ ayakta içime sinmeyen bir durum var. Resimlerle anlatayım.

Şu kısımda bir dikiş izi gibi bir şey var. Acaba ileride problem yaratır mı?

Bir de şu arka kısımda yer alan şey, ismi ne bilmiyorum, orijinal resimdeki gibi dik değil aşağıya düşmüş duruyor. Sol ayakta iki problem de yok. Gayet düzgün duruyor. Sizce değişim gerekli mi? Yorumlarınızı bekliyorum.

Bunların dışında Optimum'da bir mağazada, ismini hatırlayamadım bot, ayakkabı vs. satıyorlardı ve eski kısımda, yeni yapılan yerde değil, Cat botlar 216 tl idi. Benim aldığım rengin 40 ve 43'ü vardı. 41 yoktu. Gidip bakabilirsiniz farklı renkleri var.

• anthuan kullanıcısına yanıt
    Malesef 360 TL'ye satılanların da iç kısmında o dikiş var. O dikiş Cat'in o modelini almamamın en önemli sebebi. Kinetix gibi markalar bile o kısmı yekpare yapabiliyorken Cat nasıl hala bu şekilde iş yapıyor anlayamıyorum.

Arka kısımdaki kulakçık önemsiz bir ayrıntı bence...

Güle güle kullanın...

• chalap kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Dockers ve Kinetix denedim. İkisi de rahat değildi. Cat ayağıma uydu bakalım inşallah uzun soluklu olur.
  • Markastok ta cat ve harley ler indirime girmiş. Pek dişe dokunacak indirim yok ama idare eder bence.
    https://www.markastok.com/
    Erkek Bot Modellerinde Avantajlı Fiyatları Kaçırmayın! | Markastok
    https://www.markastok.com/erkek-bot-modelleri?brand=201-202

Lumberjack ve dockers larda da indirim var ama güncel piyasa fiyatları hakkında pek bilgim olmadığından bir şey diyemiyorum.

• Jack wolfskin aldım Amazon’dan 240 liraya acayip güzel. Amazon iyi indirim yapıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.