Şimdi Ara

19:30a kadar inceyi anlayan ilk kişiye 1780 RP ( Cevap geldi bilebilen yok ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler trolluk, rp falan bugün liseye başlayan ergenlerin kendilerinin ilgi görmediklerini görünce dikkat çekmek için yaptıkları şeyler. Bunlara lafim yok zaten.

Benim gözüm yukardaki en yuksek bagis yazan yerdeki meblaya takildi. Yayincilar boyle fahiş miktarları milleti gazlamak için kendi kendilerine bağışlıyor olabilirler mi ?

Yani inancli biriysen 500 lirayi akşama kadar pc başında oyun oynayan, bu devlete millete hic faydasi olmayan boşbeleş tiplere verecegine git kurban kes ne bileyim.
    İnancsiz biriysen git kendine ronaldonun, lebron james'in ayakkabisini al, 3gunluk guzel bi tatil yap, hayatina renk katacak herhangi bisi yap. Bu tiplere bagislamanin hicbir mantigi yok.
    Zaten 500 lirasini stream'e ayiracak insan sayisi cok cok az. Olan herif de yayin mayin izlemez zaten.
    Bence twitch'teki 50 lira ustu her bagis kurgudan ibaret.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sa ben burak -- 28 Eylül 2015; 20:52:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NateRuess N kullanıcısına yanıt
    Kendi ekranımın pisliği sanmıştım ben onu :d
  • quote:

Orijinalden alıntı: sa ben burak

Beyler trolluk, rp falan bugün liseye başlayan ergenlerin kendilerinin ilgi görmediklerini görünce dikkat çekmek için yaptıkları şeyler. Bunlara lafim yok zaten.

Benim gözüm yukardaki en yuksek bagis yazan yerdeki meblaya takildi. Yayincilar boyle fahiş miktarları milleti gazlamak için kendi kendilerine bağışlıyor olabilirler mi ?

Yani inancli biriysen 500 lirayi akşama kadar pc başında oyun oynayan, bu devlete millete hic faydasi olmayan boşbeleş tiplere verecegine git kurban kes ne bileyim.
    İnancsiz biriysen git kendine ronaldonun, lebron james'in ayakkabisini al, 3gunluk guzel bi tatil yap, hayatina renk katacak herhangi bisi yap. Bu tiplere bagislamanin hicbir mantigi yok.
    Zaten 500 lirasini stream'e ayiracak insan sayisi cok cok az. Olan herif de yayin mayin izlemez zaten.
    Bence twitch'teki 50 lira ustu her bagis kurgudan ibaret.

Eğlence sektörü olarak sayabilirsin mesela onu izleyen insanlar eglenip istedikleri meblayı bağışlayabilirler.Bu seni ilgilendirmez.

Ha ben izleyip egleniyorum veya eglenmiyorum yok onu izleyen lowdur bunu izleyen high elodur bilmem ne.Saçma.

Yayini yapan razı izleyen razı.

• riven u atarken tryn u açmış güzel gözükmüş işte xd
  • TRY 065.31

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • AnqelTR kullanıcısına yanıt
    Sen benim söylediklerimle hiçbir alakası olmayan şeyler yazmışsın. Ben ne yayın izleyene laf ettim ne yayıncının yayın yapmasına ne de kimsenin bağış yaptığı miktara.
    Mantıklı konuşursak Türkiye şartlarında bi adamın tek seferde 500 tl gibi bi bagisi gozunu kirpmadan atabilmesi icin en az 10bin tl aylik geliri olmasi gerek (evli ise bu miktar daha da artar). Turkiyede 10bin tl den fazla kazanan insan %1'in altında.
    Bu yayınları izleyenlerin %99'unun öğrenci yani baba parasindan baska hicbir gelir kaynagi olmayan insanlardan olustugunu goz onune alirsak anca babasinin aylik geliri 50bin tl nin ustunde olmali ki 500 lirayı tutup hic tanimadigi gormedigi adama versin. Aylik net geliri 50bin tl nin ustunde olan insan ise 50bin kiside 1 falandir.
    Buraya gelene kadar tek seferde 500tl bagis yapilmasinin ne kadar kucuk bir ihtimal oldugunu anlatabilmisimdir umarim.
    Kaldı ki yayıncıların çoğunun işi gücü olmadığını, boş gezenin boş kalfası olduğunu, kültür seviyesi yerlerde olan insanlar olduğunu düşünürsek 2 lira da atsan 200 lira da atsan yayın yapmaya devam edecekler.

Bilmiyorum belki ilerde yayıncılık gerçek bir meslek haline gelir ve bu meblalar normal karşılanır ama şu günün türkiye şartlarında tek seferde 500 lira bagislamak bana pek tutarlı gelmiyor açıkçası.

• İbretlik.
  • quote:

Sen benim söylediklerimle hiçbir alakası olmayan şeyler yazmışsın. Ben ne yayın izleyene laf ettim ne yayıncının yayın yapmasına ne de kimsenin bağış yaptığı miktara.
    Mantıklı konuşursak Türkiye şartlarında bi adamın tek seferde 500 tl gibi bi bagisi gozunu kirpmadan atabilmesi icin en az 10bin tl aylik geliri olmasi gerek (evli ise bu miktar daha da artar). Turkiyede 10bin tl den fazla kazanan insan %1'in altında.
    Bu yayınları izleyenlerin %99'unun öğrenci yani baba parasindan baska hicbir gelir kaynagi olmayan insanlardan olustugunu goz onune alirsak anca babasinin aylik geliri 50bin tl nin ustunde olmali ki 500 lirayı tutup hic tanimadigi gormedigi adama versin. Aylik net geliri 50bin tl nin ustunde olan insan ise 50bin kiside 1 falandir.
    Buraya gelene kadar tek seferde 500tl bagis yapilmasinin ne kadar kucuk bir ihtimal oldugunu anlatabilmisimdir umarim.
    Kaldı ki yayıncıların çoğunun işi gücü olmadığını, boş gezenin boş kalfası olduğunu, kültür seviyesi yerlerde olan insanlar olduğunu düşünürsek 2 lira da atsan 200 lira da atsan yayın yapmaya devam edecekler.

Bilmiyorum belki ilerde yayıncılık gerçek bir meslek haline gelir ve bu meblalar normal karşılanır ama şu günün türkiye şartlarında tek seferde 500 lira bagislamak bana pek tutarlı gelmiyor açıkçası.

Senin de dedigin gibi,zaten 50bin kiside bir vs oldugu için top donatedeler.

Normal baba aprasiyla veya turkiye sartlarinda maas alan bir aileden gelen donate 3 5 lira.

Ve ayrica yaayincilara laf etmedin ama edecegini bildigim icin ki u mesaninda kultur seviyesi işsizler vs tarzinsa yorum attigin icin onu onceden belirtmek istedim ama yine de bir işe yaramamis.

iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnqelTR -- 28 Eylül 2015; 23:01:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AnqelTR

quote:

Senin de dedigin gibi,zaten 50bin kiside bir vs oldugu için top donatedeler.

Normal baba aprasiyla veya turkiye sartlarinda maas alan bir aileden gelen donate 3 5 lira.

Ve ayrica yaayincilara laf etmedin ama edecegini bildigim icin ki u mesaninda kultur seviyesi işsizler vs tarzinsa yorum attigin icin onu onceden belirtmek istedim ama yine de bir işe yaramamis.

iyi forumlar.

Benim dediklerimi hakaret olarak algılamayın lütfen.

İyi forumlar ...

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inceye
  • ilk mesajı düzenlemeseydin o çizgiyi sonradan resme eklediğini düşünmezdim
  • yayıncıların hangi birisi düzgün ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PagRiven

62/2=31 ? yada luci,diana ve vinin doğmasına 13 saniye var tersi 31 ?

Senin değişik bi kafa yapın varmış sapık olabilirsin şikayet ettim.
  • quote:

Hayatımda böyle istatistik sallayan adam görmedim.

• Bu diğer konularında 31'li şeyleri bulduruyordu bize o yüzden böyle düşündüm
  • Feed troll xd

• Ultine 0.3 sn kaldıgı halde u atmışsın
  • Bu KOnuda inceyi bulabilmek için yorum atanların aslında ne kadar zeki yaratıcı fikirler ortaya koyduklarını
    Konuyu başlatanında ince esprinin ne demek olduğunu bilmediği kanaatindeyim.
  • geçti heralde ama yine de yazayım inceyi çakmayanlar için video kalitesi lowda ve oynayan adam lowun teki. konu kilit
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.