Şimdi Ara

csgo skin çıkarma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben internetten csgo indirdim de şuan 20 lira veremeyeceğim için sunucularda oynayabiliyorum az çok zevkli yani hoşuma da gitti bir de oyunda tüm skinler açık fakat ben klasik kullanmak istiyorum nasıl yapabilirim yani normal csgoda skin nasıl çıkartılır

• Skinler oyun sonu rastgele düşüyor. Bunun haricinde oyun sonu düşen kasaları anahtar alarak açabiliyorsun onun içindede rastgele bir item çıkıyor. Veya direk topluluk pazarından para ile alıyorsun. Sorunu pek anlamadımda anca bukadar yardım edebildim kardeşim
  • Orjinal alman gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim indirdiğimde bütün skinler açık her skin fakat ben kullanmak istemiyorum klasik hallerine nasıl döndürebilirim oyunu topluluk sunucularında oynayabiliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: von Goethe

benim indirdiğimde bütün skinler açık her skin fakat ben kullanmak istemiyorum klasik hallerine nasıl döndürebilirim oyunu topluluk sunucularında oynayabiliyorum

ozaman yukardaki arkadaşın dediği gibi orjinalini alman gerekki zaten böyle kaliteli bir oyun için rahatça 20 TL verebilirsin
  • Knk milyarlar veriyorlar 24 lira oyunu alınca o kadar az geliyorki sana zaten . Diyon ki oyun 24 lira içindeki piyasaya bak

Edit: oyun çok iyi bu arada 100 de olsa alırdım öyle diyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dynamic222 -- 27 Eylül 2015; 13:19:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS GO Skin
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.