Şimdi Ara

COMBO NEDİR NE DEĞİLDİR:::

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Combo sorunsalına bir çözüm,combo nedir ne değildir.Combo tuşlara serii basmak mıdır,düzenli damageler indirmek midir,rakip ya da yaratıklara indirilen combolarda farklılıklar var mıdır vasa nelerdir.Assas ,warrior,priest vede magelerin comboları örneğin ben s+r+skill1,s+r+skill2 kullanmaya başladım(assas 70 level beramus ve orc um) ama daha muavfak olamadım.Bu konu hakkında ayrıntılı bilgi verebilir misiniz.Bir süre exp kasmayacağım np kasacağım ama her nedense her seferinde de 500 np almak durumunda kalıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruiser67c -- 15 Aralık 2006; 11:24:41 >

ama combo biraz tecrube gerektirir ben mesela comboyu bi arkadasımdan öğrendim onunla cafede tanıstım
    cleaver görevindeki yaratıklar varya onlarda öğrendim combo yapmayı beraber giriyoduk hepsini kesip çıkıyoduk o 65 lvl di sadece combo için giriyoduk

şimdi söle bişi var senin verdiğin komboda ekranı takip ediceksin
    sağ alttaki information kısmına bakıcaksın arada bi

mesela r yaptın ardından spike vurdun damage gelmeden hemen s ile geri cekersen failed alırsın biz buna sikil kaçırmak diyoruz
    bazen bi skili kaçırırsın inat edersin o skili basıcam diye ama oluyo arada bi takılıyo o skill vurmuyo ve sen press ok u göruyosun

dediğim gibi skillere mesela sen vs bombosu yapıyon 2 kişide kaçmıcak olarak olan combo senin yaptığın

ama cz de genellikle adam kovalarken comboda yapılır bu nasımı olur adamı tutarsın "w" basılı olur hiç bırakmazsın "r" ile adamı takip edersin bu arada mause ile hiç işimiz adamı yakaladığında skilli vurursun ama unutma "w" bırakmak yok skill i vurduktan sora "r" basarsın atack ı keserr bi daha "r" ye bastın mı atack devam eder sora 2. skill şimdi anlatırken uzun ama yapması çok kısa

Hayat bir sınav, ve ben kağıdı verip çıkmak istiyorum...

• quote:

Orjinalden alıntı: cruiser67c

Combo sorunsalına bir çözüm,combo nedir ne değildir.Combo tuşlara serii basmak mıdır,düzenli damageler indirmek midir,rakip ya da yaratıklara indirilen combolarda farklılıklar var mıdır vasa nelerdir.Assas ,warrior,priest vede magelerin comboları örneğin ben s+r+skill1,s+r+skill2 kullanmaya başladım(assas 70 level beramus ve orc um) ama daha muavfak olamadım.Bu konu hakkında ayrıntılı bilgi verebilir misiniz.Bir süre exp kasmayacağım np kasacağım ama her nedense her seferinde de 500 np almak durumunda kalıyorum..

lwl 70 sin ve combo yapmayı bilmiyosun

• quote:

Orjinalden alıntı: STaTIC10000

quote:

Combo sorunsalına bir çözüm,combo nedir ne değildir.Combo tuşlara serii basmak mıdır,düzenli damageler indirmek midir,rakip ya da yaratıklara indirilen combolarda farklılıklar var mıdır vasa nelerdir.Assas ,warrior,priest vede magelerin comboları örneğin ben s+r+skill1,s+r+skill2 kullanmaya başladım(assas 70 level beramus ve orc um) ama daha muavfak olamadım.Bu konu hakkında ayrıntılı bilgi verebilir misiniz.Bir süre exp kasmayacağım np kasacağım ama her nedense her seferinde de 500 np almak durumunda kalıyorum..

lwl 70 sin ve combo yapmayı bilmiyosun

ben bu charı 65 te sattım sora geri aldım forumlarda var..o zamanlar macro kullanıyordum ama şimdi kullanmıyorum.O yüzden de evet combo bilmiyorum doğrudur.

• 70 lwlsin combo yapmai bilmiorsun ve de Np bitince czden atılıyosun ve 500 np alıyosun yoksa çıplakmı dolaşion
    Assassin
    Clan: Myths
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SQL nedir Ne değildir?
    21 yıl önce açıldı
    Bu taş nedir?
    3 yıl önce açıldı
    bu arkadaşın özelliği ne?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://forum.donanimhaber.com/blog_tm.asp?m=9870240&mem=251683&cat=234

ßenim topic'im , bildiğim her konuyu ( Assasin Hakkında ) Açıkladım..
    Yardımcı olur sanırım..
    theSeriousPPL [Warrior, Orc - Human]
    kimyasal [Mage,Human]
    theChemical[Mage, Orc]

• quote:

Orjinalden alıntı: TheCriminal

http://forum.donanimhaber.com/blog_tm.asp?m=9870240&mem=251683&cat=234

Yardımcı olur sanırım..

çok hoş baktım baya bir faydalı olacak sanırım.Bunun yanında bir sorum daha olacak,bu combo yaparken numlocktan kullanma şansımız var mı varsa nasıl..?

• _____________________________
    Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı duyduğun ve inandığın bu otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Evinden çık, karşı cinsten biriyle tanış, gereksiz alışverişleri ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl, bir kavga başlat, yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın. Artık uyarıldın...
  • 67 lvl ım 240 k np war +8 cleaver +8 fp set^^server xigenon sylviasaint
    Öyle bir hayat yaşıyorum ki, cenneti de gördüm cehennemi de öyle bir aşk yaşadım ki tutkuyu da gördüm, pes etmeyi de. Bazıları seyrederken hayatı en önden, kendime bir sahne buldum oynadım. Öyle bir rol vermişler ki, okudum okudum anlamadım. Kendi kendime konuştum bazen evimde, hem kızdım hem güldüm halime, sonra dedimki "söz ver kendine" denizleri seviyorsan, dalgaları da seveceksin, sevilmek istiyorsan, önce sevmeyi bileceksin, uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin. Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin. Öyle bir hayat yaşadım ki, son yolculukları erken tanıdım öyle çok değerliymiş ki zaman, hep acele etmem bundan, anladım...
    Friedrich Nietzsche
  • Combo Hilekarlık değildir
  • Combo denen şey bir skill + r vurmaktır..Ya ilk r damagesi sonra skill dmgsi ya da ilk skill dmgsi sonra r dmgsini verirsiniz..Ve bunları seri ve devamlı şekilde yapmaktır..Kolaydır biraz elini alıştırmalısın..

quote:

Orjinalden alıntı: TheCriminal

http://forum.donanimhaber.com/blog_tm.asp?m=9870240&mem=251683&cat=234

Yardımcı olur sanırım..

çok hoş baktım baya bir faydalı olacak sanırım.Bunun yanında bir sorum daha olacak,bu combo yaparken numlocktan kullanma şansımız var mı varsa nasıl..?

Hayır NumLoCk'tan kullanamazsın.
    theSeriousPPL [Warrior, Orc - Human]
    kimyasal [Mage,Human]
    theChemical[Mage, Orc]

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.