Şimdi Ara

NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU] (673. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.219
Cevap
107
Favori
778.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 671672673674675
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kartın ilk takıldığında çalıştığı hıza ve "bana" göre malzeme kalitesine göre sıraladım.
  • filojistoN kullanıcısına yanıt
    Ben bir referansa göre yazdığınızı düşündüm. Tamamen ''size'' göre ise tabiki kisişel bir görüştür.

İyi forumlar.
  • Bütün kartlara sahip olmadığım için malzeme kalitesiyle alakalı bir referans veremeyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: filojistoN

Bütün kartlara sahip olmadığım için malzeme kalitesiyle alakalı bir referans veremeyeceğim.
    GTX 1070 STRIX OC'ler vatana gelmeye başladı. Ayırtanlara duyrulur. 1070'ler ayırtanlar trafından bitti.
    ROG STRIX 1080'ler alacaklar 1 tane Batıkentte bulabilir tabi son 30 dk içerisinde satılmadı ise.
  • quote:

Orijinalden alıntı: raptak

quote:

Orijinalden alynty: scutaro

quote:

Orijinalden alynty: raptak

quote:

Orijinalden alynty: Terminator T-800

Hocam ?u anki güncel seri olan Maxwell mimarisindeki gpulara bakarsanyz gpu isimlendirmeleri ile performanslar arasynda benzer bir durumun oldu?unu göreceksiniz.Örne?in Gtx 980 de GM204 Gtx 980 TY da ise GM200 gpusu yer alyyor fakat arada hatry sayylyr bir performans farky mevcut özellikle son oyunlarda bu fark kendisini dahada hissettirmeye ba?lady.Bu nedenle yazdy?ynyz gibi GP100 GP104 e göre daha performansly olacaktyr fakat fiyat anlamynda GP100 gpular epey cep yakabilir yine geneli itibariyle alynabilir gpular GP104 ailesinden olacaktyr diye dü?ünüyorum.

Peki daha güçlü GPU'ya daha dü?ük model numarasy vermek neyin kafasy?

Sayy ile ifade edilen GPU kod numarasy yani model numarasy de?il, üst seviyenin 1'den ba?layarak devam etti?ini dü?ünün, sonu 4 ve 8 ile bitenler de giri? seviyesi GPU'lar oluyor.

HBM2 ile vram yeter yetmez meselesi tarih oluyor, Pascal hesaplama gücü olarak da Maxwell'den daha iyi olacak, yeni seriyi ?imdiden merak ediyorum.

Anlamadym ne demek istedi?ini. Ee, 100 de 0 ile bitiyor?

Aynen, ben de merak ediyorum Pascal serisini. 16 GB VRam koyacaklar bir de, manyak bir ?ey olacak. Bir de seneye NVIDIA'nyn ba?ka model bir serisi çykacak, en tepede olacak olan model. Ondan sonra yeni mimariye geçecekler sanyrym. Bu arada bu Maxwell ve Pascal isimlendirmeleri mimari ady my yoksa sadece GPU'yu mu de?i?tiriyorlar?

Alıntıları Göster
    amazondan aldığım evga gtx 1070 bugün geldi taktım harika

NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU]

Min: 98FPS
    Max: 178FPS

nasıl iyi mi? kart çok iyi ya maşallah maşallah ..

NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the radiation -- 19 Temmuz 2016; 14:20:09 >

• hayirli olsun hocam ,güle güle kullanin
  • teşekkür ederim hocam
  • kaptan666 kullanıcısına yanıt
    1080 mi var 1070 mi Batıkentte ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brnbry

Hocam GF Experience'dan CS:GO için optimumu seçince çözünürlük DSR ile 4K oluyor fakat sanki biraz flulaşıyor hani normalde monitörün doğal çözünürlüğünü seçmeyince olan cinsten. O keskinlik ayarını nereden ve nasıl yapıyoruz acaba?

Bir yerde görmüştüm aklımda kaldığı kadarıyla; nvidia denetim masası-3d ayarların yönetilmesi-dsr çarpanlar otomotik olarak %33 olarak geliyordu onu 16 ile 25 arasında kendi gözünüze göre ayar yaparak bulabilirsiniz yazıyordu uygulayın ve flu görüntüyü değiştirmeye çalışın :D
  • 1080 ROG STRIX 8G var
    non - OC olan ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaptan666

1080 ROG STRIX 8G var
    non - OC olan ama
    firestrike ı satın aldım ve 100fps üstü değerlerde kartın fanı daha coşmamış sessiz haldeyken coil whine adeta bir sivrisinek sinsiliğinde kendini duyuruyordu. oyunlarda filan duymuyorum ama işin ilginci.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeewbl

Benim bütçem elvermiş olsaydı 1080 + 4k monitör alırdım. Ancak şuan o kadar bütçe ayırmak istemedim 2k monitör + 1070 EVGA SC aldım. 1080'i 1080pde kullanmak delilik,2k'da kullanmak da yarımakıllılık olur demiş yukarda bir arkadaş. Önerim 4k Asus ROG Swift PG27AQ almanız hocam 1080'le bal-kaymak gibi gider

4k için erken diye düşünüyorum ya. hem amacım yüksek fps almak.

hem gta 5 gibi optimizasyonu yüksek bir oyunda bile 40 fps civarı. belki dediğiniz modeli alıp biraz 2k biraz 4k takılabilirim hocam.

2k ile arasında fazla fiyat farkı yokmuş. kafam karışık gerçekten.

edit: 4ms ve 60hz imiş. pg278q devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-77293B3E8 -- 19 Temmuz 2016; 14:53:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-77293B3E8

quote:

Orijinalden alıntı: zeewbl

Benim bütçem elvermiş olsaydı 1080 + 4k monitör alırdım. Ancak şuan o kadar bütçe ayırmak istemedim 2k monitör + 1070 EVGA SC aldım. 1080'i 1080pde kullanmak delilik,2k'da kullanmak da yarımakıllılık olur demiş yukarda bir arkadaş. Önerim 4k Asus ROG Swift PG27AQ almanız hocam 1080'le bal-kaymak gibi gider

4k için erken diye düşünüyorum ya. hem amacım yüksek fps almak.

hem gta 5 gibi optimizasyonu yüksek bir oyunda bile 40 fps civarı. belki dediğiniz modeli alıp biraz 2k biraz 4k takılabilirim hocam.

2k ile arasında fazla fiyat farkı yokmuş. kafam karışık gerçekten.

edit: 4ms ve 60hz imiş. pg278q devam.

Alıntıları Göster
    Konu dışı olabilir ama Nvidia Denetim Masasından nasıl Monitörü 75hz yaparım netten baktım bulamadım ?

• kaptan666 kullanıcısına yanıt
    Bir an heyecan yaptım hocam.
  • Siz alirken stok belirsizdi degil mi ? Siparis aliyorlardi ama ne zaman yollanacagi kesin degildi. Sonradan 2 3 ay yazdilar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VendrickPerkins

Bir an heyecan yaptım hocam.
    GTX 1080 veya 1070'in hybrid sıvı soğutmalı kartları ne gibi bir tarihte çıkar beyler?

Örnek olarak bu : ASUS GTX 980 Poseidon
  • Hacı ne kastın yaa... GTX 1060 ile PG278Q 2 yıl boyunca 1080p ile oyna 2 sene sonra NVIDA Voltaları çıkarınca ondan al 1440p 144hz yi dibine kadar oynarsın işte...
  • Hocam ortalama 50 60 neyine yetmiyor 4kda :D sunun surasinda daha 4 sene once full hd de tek kart olarak bu seviyeleri aliyorduk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

Hocam ortalama 50 60 neyine yetmiyor 4kda :D sunun surasinda daha 4 sene once full hd de tek kart olarak bu seviyeleri aliyorduk

orası öyle de 4k için erken benim için. hem 1080 tam 2k için.
  • G-Sync teknolojisi sayesinde akıcılık düşük fpslerde hayli artıyor. Yani fps sayacını koymadığınız sürece kimse size oyunun 40 fps civarı olduğunu söyleyemez.
  • 
Sayfa: önceki 671672673674675
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.