Şimdi Ara

2015 ÖSYS Yerleştirme sonuçları (ANA KONU) (AÇIKLANDI) (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.907
Cevap
43
Favori
82.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla hocam gidiyorsun merkez kampusun öğrenci işlerine bir neden uydurup benim merkez myoya gecmem lazim diye dilekçe veriyorsun kabul edilirse geciyorsun torpil varsa iki dklik is torpil yoksa şansa biraz ama uydurdugun neden güçlü olursa büyük ihtimalle alirlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuzenim ANKARA ÜNİVERSİTESİ - DİŞ HEKİMLİĞİ bölümünü kazandı...Yardımcı olacak arkadaşlar var mıdır? Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: gzkrn

Valla hocam gidiyorsun merkez kampusun öğrenci işlerine bir neden uydurup benim merkez myoya gecmem lazim diye dilekçe veriyorsun kabul edilirse geciyorsun torpil varsa iki dklik is torpil yoksa şansa biraz ama uydurdugun neden güçlü olursa büyük ihtimalle alirlar

Hocam benimki myo değilki iibf 4 yıllık fakülte işletme antep üniversitesine bağlı islahiyedeki fakülte ben şimdi antep üniversitesine gitsem desemki ben şu nedenden ötürü merkeze gelmek istiyorum kabul ederlermiki ?

• quote:

Orijinalden alıntı: elifednah

Bu seneki taban puanlarının linkini atabilir misiniz

ÖSYM'nin sitesinde var hocam

• Arkadaşlar herkese merhaba,

ODTÜ Havacılık ve Uzay Müh. mezunuyum. Bölümle, okulla ya da Ankara'da okumakla ilgili bilgi almak isteyen varsa yardımcı olabilirim.

Peşin not: yurtlar hakkında malesef çok bilgi sahibi değilim.

Herkese hayırlı olsun, unutmayın ki üniversite hiçbir şey demek değil, iş hayatına atıldığınızda hangi okul/bölüm mezunu olduğunuz değil sizin kendinizi ne kadar geliştirdiğiniz değerlendirilecek.

• Iibf merkezdeki kontenjan dolmamissa alırlar farketmez myo ya da dort yıllık kontenjanı dolmamissa olur ha şunu soyliyim bizim öğrenci işleri çok uyusuktur ugrasmamak için olmaz derler fln dekanlığı ararsin nedenini belirtirsin peşine dusersin oluverir benim arkadaşın torpili olmasına rağmen babası falan günlerce uğramıştı onun nedeni ablası merkezdeydi o da islahiyede ayrı ayrı çok masraf oluyor vs diye dilekçe vermisti bi donemlik uğraşın sonunda onayladilar

• quote:

Iibf merkezdeki kontenjan dolmamissa alırlar farketmez myo ya da dort yıllık kontenjanı dolmamissa olur ha şunu soyliyim bizim öğrenci işleri çok uyusuktur ugrasmamak için olmaz derler fln dekanlığı ararsin nedenini belirtirsin peşine dusersin oluverir benim arkadaşın torpili olmasına rağmen babası falan günlerce uğramıştı onun nedeni ablası merkezdeydi o da islahiyede ayrı ayrı çok masraf oluyor vs diye dilekçe vermisti bi donemlik uğraşın sonunda onayladilar

Hocam ösymnin yayınladığı kılavuzda dolmuş görünüyor gaziantep işletme ne yapabiliriz bundan sonra dönem başlamadan yatay geçiş yapma şansımız varmıdır ?

• Medipol Üniversitesi ybs
    Varmı başka kimse bölümden veya okuldan

• Bilgi Üniversitesi Ekonomi.

• Avenged Sevenfold. kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• Donem baslamadan yapılır mı bilemem kardeş sen hele bi kaydını yap sonra dilekçe felan ugrasirsin oldu oldu olmadı ilk yilin sonunda notuna gore istanbula bile geçiş yapabilirsin ama notları yüksek tutman lazım

• quote:

Donem baslamadan yapılır mı bilemem kardeş sen hele bi kaydını yap sonra dilekçe felan ugrasirsin oldu oldu olmadı ilk yilin sonunda notuna gore istanbula bile geçiş yapabilirsin ama notları yüksek tutman lazım

Hocam cevaplar için çok teşekkürler gerçekten rahatlattınız beni zaman ayırdığınız için teşekkürler.Hakkımızda hayırlısı böyleymiş deriz ne yapalım

• Ne demek hocam herzaman bende ilk yerlestigimde böyle heyecanla sordum sorusturdum sağolsun yardımcı olan arkadaşlar olmuştu yine ne olursa sorabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: deimos

Arkadaşlar herkese merhaba,

ODTÜ Havacılık ve Uzay Müh. mezunuyum. Bölümle, okulla ya da Ankara'da okumakla ilgili bilgi almak isteyen varsa yardımcı olabilirim.

Peşin not: yurtlar hakkında malesef çok bilgi sahibi değilim.

Herkese hayırlı olsun, unutmayın ki üniversite hiçbir şey demek değil, iş hayatına atıldığınızda hangi okul/bölüm mezunu olduğunuz değil sizin kendinizi ne kadar geliştirdiğiniz değerlendirilecek.

İşsiz misiniz yoksa hemen çabucak iş buldunuz mu?

• Yeditepe var mı benim manitada orayı kazanmış ftr yüzde 50 burslu

• Balikesir Universtesi : Turizm isletmeciligi kazanan var mi ? Varsa Tebrikler :)
    Sorulariniz icin bana pm atabilirsiniz
    Kitap falan lazim olursa verebilirim uyarsa :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaterinaPoo -- 24 Temmuz 2015; 18:13:25 >
  • manisa cbü iibf kazanlar arkadaşlar merak ettikleri herşeyi sorabilirler.
  • Bahçeşehir Üniversitesi-Bilgisayar Mühendisliği
    Olan varsa pm atsın tanışalım
  • E devletten kayıt yaptırınca gidip kayıt olmamıza gerek kalmıyor değil mi bir daha

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fırat mekatronik geldi fırata gelen varmı ?

• 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.