Şimdi Ara

FİKRET ORMAN:Taraftar memnun kalsın diye transfer yapmam(2013)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Q7 taraftarımız tarafından çok seviliyor Şenol Hoca da isterse onu transfer ederiz taraftarımızı kırmak istemiyoruz(2015)

Yorumsuz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan, halkını esir eden, içerdeki cephenin suskunluğudur.

Katılım zamanı: 3 Aralık 2006
  • şöyle ki, lazım olan bölgeler 1. derece önemli alındı mı? sağ bek ve sol bek alındı.
    Forvet ve stoper her an açıklanabilir.Şuan her 2 bölgede 1. derece önem mi arz ediyor? evet.
    Sol ön veya sağ ön. Gereklimi? Kısmen. Elinde Olcay,Töre,Frei,Sosa var aynı bölgelerde oynayan 4 tane ilk 11 oyuncun.
    Şimdi önem arz'ına göre %100 monte edilecek isimler tarafından başkanın ilk söylediğini katılıyorum fakat Quaresma ve mevkisi bizim için lüks, ama taraftar istiyor ve Bonservis + maliyeti oyuncunun şu anda hiç sorun deil. Çıkartıp 3.750m€ falan değil 3te1 ini veriyoruz futbolcu ben tamamım diyor, taraftar istiyor. O yönden bakarsak konuşmaları çelişmiyor, diğer yaptıkları işler başarılı. Bu yüzden Quaresma'nın gelmesinde şuan için taraftarların %90 ı ister,heycanlanır, başkanında almasında sakınca yok İnşallah geri gelecek.
    Ama Forvet ve Stoper alındıktan sonra Quaresma gelirse pastanın çileği olur.

• Fikret Orman: Quresma'nın Beşiktaş'a gelme arzusu var. Oyuncu Vodafone Arena'da oynamak istiyor. Taraftarında sempatisi var. Kayıtsız kalmak istemiyoruz.

Orijinalden alıntı: Erennn1s

şöyle ki, lazım olan bölgeler 1. derece önemli alındı mı? sağ bek ve sol bek alındı.
    Forvet ve stoper her an açıklanabilir.Şuan her 2 bölgede 1. derece önem mi arz ediyor? evet.
    Sol ön veya sağ ön. Gereklimi? Kısmen. Elinde Olcay,Töre,Frei,Sosa var aynı bölgelerde oynayan 4 tane ilk 11 oyuncun.
    Şimdi önem arz'ına göre %100 monte edilecek isimler tarafından başkanın ilk söylediğini katılıyorum fakat Quaresma ve mevkisi bizim için lüks, ama taraftar istiyor ve Bonservis + maliyeti oyuncunun şu anda hiç sorun deil. Çıkartıp 3.750m€ falan değil 3te1 ini veriyoruz futbolcu ben tamamım diyor, taraftar istiyor. O yönden bakarsak konuşmaları çelişmiyor, diğer yaptıkları işler başarılı. Bu yüzden Quaresma'nın gelmesinde şuan için taraftarların %90 ı ister,heycanlanır, başkanında almasında sakınca yok İnşallah geri gelecek.

Evet Olcay müthiş bir oyuncu hiç eksiğimiz yok o bölgede..
    Liberoya da gerek yok koskoca Necip var..

• Nasıl dinliyorsunuz anlamıyorum. Adam "Taraftarın büyük sempatisi var Quaresma'ya. Şenol Güneş'le konuşuruz eğer kulübün menfaatine bir transfer olacağına karar verirsek anlaşırız" dedi. Bir yerden saldıracaksınız illa.

Quaresma Ve Ben.. ! :)
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaranlıkSokak

Şenol Hoca'da isterse...
    Şenol Hoca'da isterse...
    [size=3]Şenol Hoca'da isterse..

Şenol Hoca da isterse...
    Şenol Hoca da isterse...
    [size=3]Şenol Hoca da isterse..

Orijinalden alıntı: besiktasincocugusermet

quote:

Orijinalden alıntı: Erennn1s

şöyle ki, lazım olan bölgeler 1. derece önemli alındı mı? sağ bek ve sol bek alındı.

Evet Olcay müthiş bir oyuncu hiç eksiğimiz yok o bölgede..
    Liberoya da gerek yok koskoca Necip var..

Bak ne dedim yukarıda
    Quaresmayı alır, stoper ve forvet almazsa sıkıntı var, çünkü Quaresma tek başına hiçbirşey veremez öncelikli hedef banko oynayacak stoper ve santrafor
    Quaresma direk ilk 11 de oynayabilir mi orası sıkıntı aynı bölgede Töre var, Olcay var, Kerim Frei var,gerekirse Sosa var. Taktiksel olarak Kanat oyuncularımız hepsi aynı anda ilk 11 de oynayabiliyor. Quaresma gelirse illaki Olcay,Frei yedek kalır Sosa Ofansif ortaya geçer hemfikiriz. Ama Olcay çalışkanlığıyla Quaresmanın her zaman ensesinde olur bundanda kimsenin şüphesi yok. Olcay kötü bir adam değil, öyle olsa yılda 10 gollük ortalaması olmaz, minimum 7-8 de asisti var ve sakatlığı, maç kaçırması yok.Frei de var aynı şekilde bu adam kadar pırpırı ve denginde adam süper ligde yok tek eksiği tecrübe.
    Ama tabi sende de bunu anlayabilecek futbol bilgisi yok komple ofsaytsın. Okumadan, anlamadan konu açmışsın, birde yoruma yorum yapmışsın başlı başına senin burda olman hata...

• Quaresma almayacaklar bence. Gerçekten Tutşak için bak biz bu oyuncuyu almak üzereyiz elini çabuk tut tehditi olabilir.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.