Şimdi Ara

Odtü ve Bilkent arasında kalanlar gelsin. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
4
Favori
1.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi atolye gerektiren teknik muhendisliklerde odtu daha iyidir ama atolye gerektirmeyen muhendisliklerde bence bilkent candir. Mesela makine elektirik elektronik insaat odtude okunur endustri bilkentte... endustriyi bilkentte okursun sonra yurtdisinda yukseklisansi kodummu burda senin icin siraya girerler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LASTSHOTT -- 9 Temmuz 2015; 13:25:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LASTSHOTT

Abi atolye gerektiren teknik muhendisliklerde odtu daha iyidir ama atolye gerektirmeyen muhendisliklerde bence bilkent candir. Mesela makine elektirik elektronik insaat odtude okunur endustri bilkentte... endustriyi bilkentte okursun sonra yurtdisinda yukseklisansi kodummu burda senin icin siraya girerler.

Abim bilkent endüstri mezunu. Hiç öyle abarttığınız gibi bir durum yok Bunlar her gencin üniversiteye girerkenki hayalleridir.Sonra gerçeklerle karşılaşıyorsun.
  • Ayrıca özel üniversite tecrübesi olan biri olarak şunu çok net söyleyebilirimki burslu bile okusanız özel üniversitede ELİNİZİ ATTIĞINIZ YER PARA.Çok para gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xean -- 9 Temmuz 2015; 18:16:49 >
  • Xean kullanıcısına yanıt
    hocam gerçeklerle karşılaşıyorsun demişsin ya endüstri mühendisliği kötü mü yani. inşaat mühendisliğini öne mi yazayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: dönüm noktası

hocam gerçeklerle karşılaşıyorsun demişsin ya endüstri mühendisliği kötü mü yani. inşaat mühendisliğini öne mi yazayım

Puanın kaç bilmiyorum ama başka seçeneğin yok mu?
    mf4 33 bin hocam. inşaatta kötü mü gerekten elektirk de düşündüm ama..
  • bilkentten mezunsun bu sene sınava neden girdin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mahane1994

bilkentten mezunsun bu sene sınava neden girdin ?

bilkentten mezun değilim yanlış okumuşsun konuyu.tekrar oku.anlamazsan özel mesaj at.
  • Up- sorulari ozel mesajdan atabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Behzat Rasulinin Hakkı

quote:

Orijinalden alıntı: junkie-

quote:

Orijinalden alıntı: Behzat Rasulinin Hakkı

bilkent'in yurtdışı olanakları inanılmaz. ben yine de bilkenti seçerim.

BILKENT REZIL OKULDUR.

güzel rakip eleme

Bilkent rezil okuldur diye hiç delilsiz yazınca bencede art niyet vardır ama ben delilleriyle yazıyorum.Rakip eleme değil zaten sıralamam 60bine yakın.Ben zaten giremem.

• Arkadaşlar ilk 5 bine falan girip de 70 bininciyle aynı dersi görmeyi kendi kapasitesine uygun gören varsa vakıf üniversitelerine gitsin. Ben giderim ODTÜ iktisata, zorlasın ulan hoca. Sonuçta işleyen demir paslanmaz, o okula giren herkes benim kapasitemdeydi, aşağı yukarı hepsi de paşa paşa mezun oldu. O proflar da biliyor kimin neyi kaldırabileceğini. Gideceksiniz vakıfta hoca 10 tane bursluya göre mi ders anlatsın geri kalan 90 kişiye mi? Siz de oo kolay kolay diye mezun olursunuz(tabi Bilkent Koç kolay olmaz ama bir ODTÜ kadar zor da olmaz) bir bakarsınız öğrendikleriniz size yetmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• saçmalamayın bilkent alır her türlü.mühendisliklerde bile parayla en son 30binden kapatıyor.o kadar imkanı tepip odtüye gidilmez
  • ClassımDeğilsin kullanıcısına yanıt
    Elektrik-elektronik 31 binle alıyor geri kalanlar 45-47-56 bin dostum. Zaten bu bi ölçüt olmamalı bence. Daha iyi bir nedenin var mı bilkentin odtüden üstün olduğunu söylemek için?

• quote:

Orijinalden alıntı: alikara123

Elektrik-elektronik 31 binle alıyor geri kalanlar 45-47-56 bin dostum. Zaten bu bi ölçüt olmamalı bence. Daha iyi bir nedenin var mı bilkentin odtüden üstün olduğunu söylemek için?

bak abicim öncelikle bilkent bir vakıf üniversitesi fakat parayla diploma satan bir üniversite değil ,zaten ben mühendislikleri için konuşuyorum diğer bölümleri hakkında bilgim yok,dolayısıyla 2binden gelen burslu hangi şartlardaysa 20bindeki adamda o şartlarda okuyor ve o zorluğu çekiyor.hatta ve hatta bilkent ee de okuyan bir abimiz zorluğundan dolayı keşke boğaziçine gitseydim orası daha kolaydı bile diyor.hani gören zannedecek ki parayı verip bedavadan çıkıyosun bilkentten.birde şu var maddi durum var,ben ve arkadaş çevremin çoğunluğu maddi durumu iyi olmayan ailelerimiz var,bilkentin sunduğu fırsatlar karşısında odtüye gitmemiz saçmalık olur

not:puanım bilkente yetmiyor dolayısıyla gidemeceğim fakat tutsaydı gözüm kapalı giderdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ClassımDeğilsin

quote:

bak abicim öncelikle bilkent bir vakıf üniversitesi fakat parayla diploma satan bir üniversite değil ,zaten ben mühendislikleri için konuşuyorum diğer bölümleri hakkında bilgim yok,dolayısıyla 2binden gelen burslu hangi şartlardaysa 20bindeki adamda o şartlarda okuyor ve o zorluğu çekiyor.hatta ve hatta bilkent ee de okuyan bir abimiz zorluğundan dolayı keşke boğaziçine gitseydim orası daha kolaydı bile diyor.hani gören zannedecek ki parayı verip bedavadan çıkıyosun bilkentten.birde şu var maddi durum var,ben ve arkadaş çevremin çoğunluğu maddi durumu iyi olmayan ailelerimiz var,bilkentin sunduğu fırsatlar karşısında odtüye gitmemiz saçmalık olur

not:puanım bilkente yetmiyor dolayısıyla gidemeceğim fakat tutsaydı gözüm kapalı giderdim.

bilkentin sunduğu maddi durum diyorsunya o sana kaşıkla verir kepçeyle alır.bilkentte yaşam pahalıdır.bu üniversitenin içindeyim ben.

• .

• quote:

.

?
    Konu yukarı çıksın diye . koymuştum hocam.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.