Şimdi Ara

tranakript kontrol

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yatay geçiş yaptım ama yazıcı çıktısı hatasiyla transkript kağıdının yarısından katlanan yerde yazan dersin harf notu dd yerine BB olarak görünüyor
    Bunun kontrolünü yapabilirlermi böyle kalsa sorun cikarmi yada önceki okulumla transkript dogrumu diye bağlantıya falan gecerlermi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam olur da bi sorun çıkarsa onun yazıcının teknik hatası olduğunu kimseye anlatamazsın, resmi evrakta sahteciliği kitlerler.

• Hocam hiç almadigim bir ders şuan öğrenci işleri hatası yüzünden geçmiş olarak zaten gorunuyor ve bu katlama olayindada başka bir ders dd yerine bb
    Yani üstüme gelirlerse bakın bu derside hiç almadim ama sistem hatası yüzünden geçtim benim suçum yok
    Böyle diyebilirmiyim

• Yakalanacigimi sanmıyorum yanı okulu arayıp tek tek doğruluğunu ogrenirlermi bilmiyorum

• Genelde böyle işler için kapalı transkript isterler. Neden açık transkript aldın ki. Kapalı olursa kontrol ihtiyacı duymazlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ManikD

Genelde böyle işler için kapalı transkript isterler. Neden açık transkript aldın ki. Kapalı olursa kontrol ihtiyacı duymazlar

Kapalıyla açık arasındaki fark nedir

• Hep açık veriyorlarki kapalı transkript verdiklerini hiç görmedim
    Yani fakultem bunu doğruluğunu teyidi için ugrasirmiki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rgb fan kontrol hub yardım
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok çok başvurun geçersiz olur ama sanmıyorum kontrol edeceklerini

• Birçok okul şu anda yatay geçiş sonrası eski okuldan diploma vs. belgeleri kendi istiyor ve o sırada tekrar bir transkript talep ediyor. Bence yapmayın.
  • Beni tek umitlendiren giderkende Transkripti benim vermem, Yönetime sadece dilekçeye gectigim dersleri yazacam Transkripti kendileri Faxla yada kargoyla isterlerse istesin istemezler de ozaman ben getiriyim

• Plan-B kullanıcısına yanıt
    kapalıda zarfa konur zarf kapatılır soğuk mühür basılır ve açılma yerine paraf atılır. zarfın içindeki belgeyi okul olarak biz koyduk onaylıyoruz anlamına gelir. Bazı kurumlar açık yerine kapalıyı tercih eder çünkü onaylamak gibi bir dertleri olmaz. Açmaya çalışınca ya zarf tahrip olur ya mühür-imza. konunun sahibi arkadaşa cevaben ise yeni gittiğin okulun idarecilerinin çılgınlığına bağlıdır. Mesela ben staj için bir kuruma başvurdum illa kapalı istediler. Hani içindeki dersler falan işlerine yaramayacak hatta formaliteden başka bişi değildi transkript inatla kapalı istediler. yöneticinin çılgınlığına bakar.
  • Hocam kapalı zarf istemiyorlar dün Konuştum direk transkripti yazı işlerine ver isleyelim dedi dekan yardımcısı, Zaten kapalı zarf vermiyor fakultem :s
    Teyit meselesi aklımı karıştırıyor iste :/

• Konuyu hortlatmış gibi olacam ama benimde başıma böyle birşey geldi sonuc ne oldu dostum okuldan güncel transkript aldılarmı teyit ettilermi?
  • yakup3383 Y kullanıcısına yanıt
    Su sekilde cevap vereyim

Umarim anlasilmistir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.