Şimdi Ara

arduinoya başlangıç için gerekli parçaları söyler misiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • starter kit almak istemiyorum kendim tek tek sizin önerilerinizle almak istiyorum sensör breadboard led kablo vs bunların hangilerinden almam lazım 100 tl bütçe yurt dışından alıcağım için aklınıza geleni önerin

• UP UP UP
  • 100 lira bütçem var ve starter istemiyorum demek çok saçma dostum aliexpressteki starterların fiyatları inanılmaz cazip 20$ a 35 e yakın sensör ve yanında arduino satılıyor ondan bir tane alsan kalan paranada wifi-ethernet-bluetooth shield alsan geriye alacak sensör kalmaz internette
    ben sadece sensor istemiyorum burda demek istedigim baslangic icin hangi sensorleri hangi kablolari erkek erkek falan hangi parcalari almam gerek bunlari istiyorum yardimci olabilirseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• erenpullukcu kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam bu arada klon arduinoları arduinonıun kendi programında kullanabiliyoruz demi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamerant

teşekkürler hocam bu arada klon arduinoları arduinonıun kendi programında kullanabiliyoruz demi

evet arduino ide'si ile program atabiliyoruz. bir tek sürücülerde bazen sıkıntı oluyor. klonların usb arayüzü farklı. onu da usb çevirici entegresi üzerindeki parça numarasıyla aratınca çıkıyor.

genel olarak pek sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.