Bildirim
arduinoya başlangıç için gerekli parçaları söyler misiniz
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
UP UP UP -
100 lira bütçem var ve starter istemiyorum demek çok saçma dostum aliexpressteki starterların fiyatları inanılmaz cazip 20$ a 35 e yakın sensör ve yanında arduino satılıyor ondan bir tane alsan kalan paranada wifi-ethernet-bluetooth shield alsan geriye alacak sensör kalmaz internette _____________________________ Buraya Bakarlar. -
ben sadece sensor istemiyorum burda demek istedigim baslangic icin hangi sensorleri hangi kablolari erkek erkek falan hangi parcalari almam gerek bunlari istiyorum yardimci olabilirseniz sevinirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bildiğim kadarıyla o starterlarda kablo direnç vs. İçinde bulunuyor eve gidince bir bakayım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Buraya Bakarlar. -
Merhaba;
aliexpress ten aşağıdaki gibi setleri alabilirsiniz. başlangıç için yeterli olacaktır.
http://www.aliexpress.com/item/UNO-R3-KIT-Upgraded-version-of-the-Starter-Kit-the-RFID-learn-Suite-LCD-1602-for/1318648074.html
http://www.aliexpress.com/store/product/UNO-KIT-Upgraded-version-of-the-For-Starter-Kit-the-RFID-learn-Suite-Stepper-Motor-ULN2003/110055_1207142899.html_____________________________
-
teşekkürler hocam bu arada klon arduinoları arduinonıun kendi programında kullanabiliyoruz demi -
quote:
Orijinalden alıntı: gamerant
teşekkürler hocam bu arada klon arduinoları arduinonıun kendi programında kullanabiliyoruz demi
evet arduino ide'si ile program atabiliyoruz. bir tek sürücülerde bazen sıkıntı oluyor. klonların usb arayüzü farklı. onu da usb çevirici entegresi üzerindeki parça numarasıyla aratınca çıkıyor.
genel olarak pek sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum._____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X