Şimdi Ara

Sapphire R9 280 DUAL-X GDDR5 3GB 384Bit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler Sapphire R9 280 DUAL-X GDDR5 3GB 384Bit bu ekran kartını aldım 651 tl ye
    Benim bir sorunum var benim anakartım ve güç kaynağım da sorunlar var
    1.anakart anakartım baya eski yani tofaşa ferrari motoru takıp denemek gibi oluyo anakartım DX10 ama ekran kartı DX11.2
    2.güç kaynağı en fazla 420w veriyor ama ekran kartı 500w istiyor ben takıp denedim sadece fanlar çalıştı yandı diye korkuyorum yanarsa garantiye gönderebilirmiyim.
    3.anakartım ve güç kaynağını değiştirirsem anakart çok sorun yaratır anakart ddr2 yeni alırsam ddr3 olucak ve yeni ram almak zorunda kalıcam bana çok fazla parasal sorun yaratır
    ama ekran kartını oynamak istiyorum o kadar para verdik.
    4.güç kaynağı yerine kasada alabilirim dedim o zaman yeni pc toplamış oluyorum
    bu ekran kartını nasıl yapıcam yardım edin
    resimdeki gibi olmak istiyorum

• ddr2 anakartlarda çalışan işlemcilerin hepsi r9 280'e darboğaz yapar, r9 280'i iade et işlemcine darboğaz yapmayacak bir kart al

Orijinalden alıntı: El Valiente

ddr2 anakartlarda çalışan işlemcilerin hepsi r9 280'e darboğaz yapar, r9 280'i iade et işlemcine darboğaz yapmayacak bir kart al
    R9 280 iade edip GTX750-750Ti gibi bir kart alın ama bu kartı bile tam performansta kullanamazsınız.
    Ryzen2600 - MSI B450M Gaming Plus - Sapphire R9 280 Dual-X - Gskill 2x8GB 3200Mhz -WD SN550 500GB NVMe SSD - Sandisk 128GB Standart SSD - Seagate Barracuda 1TB - Cooler Master RC 690 II-GX650W +80
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rkx

R9 280 iade edip GTX750-750Ti gibi bir kart alın ama bu kartı bile tam performansta kullanamazsınız.

Alıntıları Göster
    Yeni pc anakart işlemci filan alsam toplasam olurmu

Orijinalden alıntı: ReBeater

Yeni pc anakart işlemci filan alsam toplasam olurmu

Alıntıları Göster
    Vatan iade alıyomu

vatana geri verebilsem çok iyi olur
    İşlemcim Intel Core2 Quad Q8300 @ 2.50GHz
    bana güzel bir ekran kartı söleyin pls

Orijinalden alıntı: RKeles93

cevap versene knk

quote:

cevap versene knk

Alıntıları Göster
    GTX750Tİ alın.
    Ryzen2600 - MSI B450M Gaming Plus - Sapphire R9 280 Dual-X - Gskill 2x8GB 3200Mhz -WD SN550 500GB NVMe SSD - Sandisk 128GB Standart SSD - Seagate Barracuda 1TB - Cooler Master RC 690 II-GX650W +80
  • quote:

GTX750Tİ alın.

Olur değilmi
    nin soğutması iyimi

Ben Cs:go oynuyorum Çok kasıyor
    bu yüzden
    GTX750Tİ
    nin soğutması iyimi
    Ama Benim Anakartım DX10

Ama Benim Anakartım DX10

Alıntıları Göster
    Yardımcı olan

Yardımcı olan

Alıntıları Göster
    Sizden yardım beklemiyom artık teknopat yardımcı olur bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zibidi Gonzales -- 13 Haziran 2015; 23:09:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Intel 4460/Sapphire R9 380X/Gskill 8GB RipjawsX/Msi H-81M Pro-Vd/WD 1TB Caviar Blue/Zalman R1/Pionner/Logitech G300/Logitech G103/Logitech F310/Sony Xperia X
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zibidi Gonzales

edit:ulan puahhah koptum ya bebeye bak sen
    Adam 5'li flood kombosu çekmiş.

Orijinalden alıntı: Guest-FC75F27A3

Adam 5'li flood kombosu çekmiş.

Alıntıları Göster
    Technopata gidersen o işlemcinin üstüne r9280x aldırırlar

Orijinalden alıntı: berkke

Technopata gidersen o işlemcinin üstüne r9280x aldırırlar

Alıntıları Göster
    Anakart directx 10 destekliyor ne alak yanlız? Onboard ekran kartımı acaba o dediğin eğer o ise o anakarta 980tide takabilirsin pci express olduğu sürece.Ancak gt 730 falan takmış gibi hissedersin.Gtx 750 ti düşünülebilir arkadaşların dediği gibi. Isınma konusuna gelince kafemizde nerdeyse tüm makinelerde 750ti takılı.Bu kadar güzel bir kart görmedim ben hayatımda. Tavsiye ederim
    İşlemci:Intel i7 4790K Stock | Anakart: MSI Gaming 5 | İşlemci Soğutucu: Corsair Hydro H80i Liquid Cooling + Noctua NT-H1 | Ekran Kartı: ASUS STRIX GTx 980 | SSD: Kingston SSDNOW 240 GB | Ram: Gskill 16GB 1600 MHz | Hard Disk: WESTERN DIGITAL BLUE 1TB+ WESTERN DIGITAL GREEN 500 GB | Monitör: BenQ GL2460 | Kasa: Zalman Z11 Carbon Mod + Zalman GLX 600 Watt | Ses Sistemi: Logitech Z550+Corsair H2100 Wireless | Klavye: TTesports Poseidon RGB | Mouse: Corsair M65 RGB PRO | Mouse Pad: Corsair MM300 Extended | Kamera: A4TECH PK900H

• anakarta dahili grafik birimi vardır. Bunla alakası yok alacağın ekran kartının. Güç kaynağına ve diğer parçalarına uygun olarak 750ti alabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    AMD Ryzen R9 5900x || MSI B550A Pro || Powercolor Red Devil 6800xt || ARCTIC Liquid Freezer 240 Cpu Cooler || Crucial Ballistix Tactical 3000 MHz 32 GB DDR4 || EVGA SuperNOVA G2 750w || Deep Cool Kendomen Red || AOC 24" 24G2U IPS 144 Hz || Xbox 360 Wireless Controller || Logitech G502 RGB &amp; G633 &amp; G710 &amp; F710 Wireless Controller

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.ED

anakarta dahili grafik birimi vardır. Bunla alakası yok alacağın ekran kartının. Güç kaynağına ve diğer parçalarına uygun olarak 750ti alabilirsin
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.