Şimdi Ara

Hubsan X4 Pro Modeli Nereden Alınabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hubsan markasının X4 Pro modelini almak istedim ama Türkiye'de satan bir yer bulamadım. İzmir'de ya da internette satan satıcı önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar tavsiyesi olan varsa ve yazarsa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla kardeşim ben dün aldım hubsan h107c x4 modelini banggood dan kargo dahil 48.14$ a geldi. Android programından indirip üyeliğini yaparsan %10 indirim yapıyor ben o şekilde bu fiyata aldım normalde 55$a geliyordu. Bende yeni başlayacağım kısmetse gelince :D
  • Ve şimdi öğreniyorum ki kumandasız şekilde sipariş etmişim :(
  • Kusura bakma, hemen yazma şansım olmadı. Sen standart modeli aldın değil mi? Memnun musun? İçine sindi mi? Hevesliyim fakat helikopter işini erteleyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 23 Haziran 2015; 1:02:31 >

• H107C ye ait uçuşvideosudur. aradığınız şey hızsa kıvraklıksa en yi modellerden bir tanesidir. Alırsanız pişman olmazsınız.

http://www.banggood.com/Hubsan-X4-H107C-2_4G-4CH-RC-Quadcopter-With-Camera-Mode-2-RTF-p-75824.html?p=4O1303446631201402RP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hebelup -- 23 Haziran 2015; 9:25:26 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.