Bildirim
Hubsan X4 Pro Modeli Nereden Alınabilir?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Arkadaşlar tavsiyesi olan varsa ve yazarsa sevinirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla kardeşim ben dün aldım hubsan h107c x4 modelini banggood dan kargo dahil 48.14$ a geldi. Android programından indirip üyeliğini yaparsan %10 indirim yapıyor ben o şekilde bu fiyata aldım normalde 55$a geliyordu. Bende yeni başlayacağım kısmetse gelince :D -
Ve şimdi öğreniyorum ki kumandasız şekilde sipariş etmişim :( -
Kusura bakma, hemen yazma şansım olmadı. Sen standart modeli aldın değil mi? Memnun musun? İçine sindi mi? Hevesliyim fakat helikopter işini erteleyebilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 23 Haziran 2015; 1:02:31 > -
H107C ye ait uçuşvideosudur. aradığınız şey hızsa kıvraklıksa en yi modellerden bir tanesidir. Alırsanız pişman olmazsınız.
http://www.banggood.com/Hubsan-X4-H107C-2_4G-4CH-RC-Quadcopter-With-Camera-Mode-2-RTF-p-75824.html?p=4O1303446631201402RP
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hebelup -- 23 Haziran 2015; 9:25:26 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X