Şimdi Ara

Apple A5+ Downgrade Çıktı!_(iPhone4s-iPad2) iOS9.0.2 den iOS 6.1.3'e downgrade (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.741
Cevap
38
Favori
107.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 4S'in iOS 6 sürümünde Facetime sorunu vardı, devam ediyor mu hâla?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tavukum

Arkadaşlar ios 6 için jailbreak önerir misiniz? Ne gibi artılar sağlıyor tweaklar pek bir bilgim yokta? Bir de jb kaldırmak için galiba bu işlemleri baştan mı yapacağız?

ben öneririm. sadece activator ve icleaner için bile yapılır. ben yaptım ve gayette stabil sıkıntısız kullanıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infinitum

Arkadaşlar 4S'in iOS 6 sürümünde Facetime sorunu vardı, devam ediyor mu hâla?

DAHA KULLANMADIK. 70 kere SORMANIN LÜZUMU YOK KARDEŞ. EĞER ÖNCEDEN SIKINTI VARSA GÜNCELLEMELERDEN SONRA -6.1.3- hala VARDIR. SONUÇTA PROGRAM BAŞTAN YAZILMADI , ESKİ SÜRÜM. ANLADIN MI ???
  • Deneme yaptım facetime sorunu görmedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • biz varız hocam. telefonu restore etmekten mahvoldum.
  • yeni tool nasıl kullanıyor arkadaşlar
  • telefonu düşürdün mü?
    ben denemekten mahvoldum.
  • Düşüremedım serial hatası devam edıyor yeni tool cıkmıs shshaker o nasıl kullanılıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacklife3434

Düşüremedım serial hatası devam edıyor yeni tool cıkmıs shshaker o nasıl kullanılıyor?

Instructions
    Works on Linux and Windows as of now! Tested on elementary OS 0.3 / Ubuntu 14.04
    Download executable from above (tested on Ubuntu 14.04 64 bit and Windows 8.1 64 bit) and unzip it or compile main.cpp using g++ 4.9 or later with the -std=c++11 flag
    Linux only: Make sure perl is installed on your computer
    Linux only: Make sure plutil.pl is in the same directory as the executable
    get your TinyUmbrella SHSH file, place it in the same directory as the executable and rename it to blobs.shsh
    run the executable
    now you should have all your SHSHs in seperate files. Be sure to validate them using validate provided by Odysseus.
  • hocam birşey anlamadım bundan türkçe anlatım yapabilir misin
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1ht1baron

quote:

Orijinalden alıntı: ender

Wıfı bug vs de yok gayet süper

Ben 1 sene önce 4s'imde 6.1.3 kullanıyordum. Her tuş kilidini kapattıp 10-15 dakika bekledikten sonra tekrar tuş kilidini açtığımda üstteki wifi simgesi olmuyordu. Kilidi açtıktan birkaç saniye sonra wifi simgesi geliyor, peşinden de kilitte gelmeyen bildirimler geliyordu. Sırf bu yüzden ios 7'ye geçmiştim.

Deneyen var mı ?
  • çok yakında bu işlemleri yapacak windows tool araçı geliyor

• ender E kullanıcısına yanıt
    Harika bir haber hocam inşallah bundada seri numarası hatası almayız kaynak neresi takip edelim
  • 4S 8.1.1 den 7.1.2 ye de dönüş yapmışlar.
  • ne denediysem olmadı. koca forum yalnız biz kaldık arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacklife3434

Harika bir haber hocam inşallah bundada seri numarası hatası almayız kaynak neresi takip edelim

https://twitter.com/T_Dogg_94?lang=tr
  • ender E kullanıcısına yanıt
    4 gün önce paylaşmış ne zaman cıkar acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: sebin efe

ne denediysem olmadı. koca forum yalnız biz kaldık arkadaş.

Seri no hatasımı gene? Acaba sorun telefondamı pc demi? Yapan birisine telefonu ulaştırsanız bundan emin olursuk aslında

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.