Şimdi Ara

Unknow

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • bunları A sı B sı war her yerde bunları toplayınca bsy mı oluyor :D tum alfabeyı fln toplarsam Imba Mı Oluyoz

Biz Bu Vatanı Üç kuruşa Peşkeş Çekecek Bir Neslin Evlatları Değiliz Biz Odasında Kuranı Kerim Var Diye Saygısından Uyuyamayan Osman Gazilerin Mısır Seferinde Çölü Atına Binmeyipte Önümde Muhammed Mustafa (A.S.V.) Yürürken Ben Ata Nasıl Binerim Diyen Yavuz Selimlerin Hocasına Saygısından Önünde Ezilip Büzülen Fatihlerin İhanetle Suçlanıp Sürgün Edilen Fakat Yanında Bir Tek Hazine Malı Götürmeyen Ve Öldüğünde Cenazesine Borçlarından Haciz Konulan Sultan Vahdettin’in Evlatlarıyız Yakışmaz Bize Vatan Giderken Bayrak İnerken Ezan Susarken Yaşamak Ey İnsan Titre Ve Kendine Gel!!!
  • ne kascam ya daha dun basladım ve merak edıyorum egerkı kımseye soramıyacaksam bu forumun amacı nedır ??
    egerkı nıyetım kasmak olsaydı gordugun sayfadakı her yerde krystal yazardı ve dunden bu gune 7 msj degıl 777 msj atmıs olurdum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krystal -- 25 Kasım 2006; 14:07:58 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.