Şimdi Ara

Kartal'da Taksim'e metro ile nasıl gidebilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar. Kartal'dan metro ile Taksim' nasıl gidebilirim. Taksim'den de Tüyap'a yine metro ile gitmek istiyorum. Yardımcı olurmusunuz?

• Dostum Kartaldan metroya binip ayrılık çeşmesinde iniyorsun. Ayrılık çeşmesinden marmaya binip yenikapıya gidip orda inip metroya biniyosun taksimde in. Taksimden sonra Tüyapa tamamen metroyla gidilmiyor metro Kirazlıdan ilerisine gitmiyo çünkü bu yüzden taksimden mecdiyeköy-gayrettepe ikisinden birinde inersin ordan metrobüsle Beylikdüzü son durakta inersin
    ASUS ROG STRIX B550-E GAMING Anakart / NZXT KRAKEN Z63 280mm / AMD RYZEN 9 5900X / PNY Geforce Rtx 3070 8GB / SAMSUNG 500GB 980 PRO PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD / CORSAIR 16GB Vengeance LPX Siyah 4000MHz CL16 DDR4 / Steelseries Apex Pro TKL Klavye / Logitech G Pro X Superlight Mouse / Sennheiser Momentum 3 Wireless Kulaklık / Steelseries Arctis 7 Wireless Kulaklık / Steelseries QCK Heavy Large Mousepad / NZXT H510 ELITE RGB Tempered Glass USB 3.1 Beyaz Mid Tower Kasa / ASUS Tuf Gamıng VG27BQ 27 2K G-Sync 165HZ / AOC 24G2U 144HZ Monitör
  • Abooo. 2 saat 3 saat rahat sürer o.
    Kartal metrosuna bineceksin. Ünalan da ineceksin. Oradan metrobüse. Oradan karşıya. Oradan bir daha metrobüse. Sonsuza kadar gidip son durakta ineceksin
  • Bursadan gittim ben cumartesi günü beylikdüzünden metrobüse bindik taksime çıkacagiz diye 36 durak gittik yahu 36 durak bursada metronun 36 durağı yok allah kolaylık versin size

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.