Bildirim
Servis dışı olurmu?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: Birce
Arkadaslar 3 ay olacak hattımı kullanmıyorum ne kadar süre içinde kullanılmadığında servis dışı olur?ona göre önlemini alayım teşekkurler
3 ay knt yüklemedin mi arama yapamazsın sadece dışarıdan arama gelir ama 3 ay daha yüklemessen hattın servis dışı olur...
yani anlıyacagın daha kapanmamış...._____________________________ imza kullanmıyor:D -
Bilgiler için sagol
quote:
Orjinalden alıntı: ALİ_41
quote:
Arkadaslar 3 ay olacak hattımı kullanmıyorum ne kadar süre içinde kullanılmadığında servis dışı olur?ona göre önlemini alayım teşekkurler
3 ay knt yüklemedin mi arama yapamazsın sadece dışarıdan arama gelir ama 3 ay daha yüklemessen hattın servis dışı olur...
yani anlıyacagın daha kapanmamış....
We´ll be ready when the curtain might fall... -
quote:
Bilgiler için sagol
quote:
Orjinalden alıntı: ALİ_41
quote:
yani anlıyacagın daha kapanmamış....
önemli degil...
taş atıp kolum yorulmadı ya....
_____________________________ imza kullanmıyor:D
-
3 ay oldu olacak kullanmıyorum şuan servis dışı değil hatlar farklıymıs ama durumu değiştirmezse akibeti aynı olur bunu öğrenmem de iyi oldu sağol
quote:
Orjinalden alıntı: ANDREİ
FAKAT BENİM ESKİ AVEA HATTIM YAKLAŞIK 3 AY KADAR KULLANMADIĞIMDA SERVİS DIŞI OLMUŞTU...NE ZAMANDIR BU ŞEKİLDE?
_____________________________ -
quote:
3 ay oldu olacak kullanmıyorum şuan servis dışı değil hatlar farklıymıs ama durumu değiştirmezse akibeti aynı olur bunu öğrenmem de iyi oldu sağol
quote:
Orjinalden alıntı: ANDREİ
FAKAT BENİM ESKİ AVEA HATTIM YAKLAŞIK 3 AY KADAR KULLANMADIĞIMDA SERVİS DIŞI OLMUŞTU...NE ZAMANDIR BU ŞEKİLDE?
YARDIMCI OLABİLDİYSEM NE MUTLU
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler