Şimdi Ara

CloudyG2 3.3 UX4.0 Arayüz ROM/Stock LP ROM/Kernel/Mod/Yardımlaşma Konusu (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.334
Cevap
28
Favori
54.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Su an icin devam, AOSP cok seviyorum XCam cikinca geri donecegim, ya da Android M ile. Fakat o zamana kadar Nexus 5 2015 alabilirim G2 emekli olur :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jinjin

Bi yerde hatan var, rarlamak en buyuk hatan zaten. Nereden indiriyorsun ?

Hocam ana sayfadaki verdiğiniz linkten indiriyorum yeni sürüm recovery yi d802 için ancak 100 bayt lık bir dosya iniyor acaba linkte bir sıkıntı olabilir mi?
  • jinjin kullanıcısına yanıt
    Aicp xcam ne zaman geliyor?

• GpRsCi kullanıcısına yanıt
    Tarih yok maalesef :)

• quote:

http://blastagator.ddns.net/scripts/download/spideroak.php?file=twrp-2.8.7.1-d802-bump-blastagator-signed.zip

Bunu indirip yukleyin

Eyvallah üstad eline sağlık No name hakkında ne düşünüyorsun ? Kullanıyoruz da

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • coco1912 C kullanıcısına yanıt
    Genel anlamda vaad ettigi ekstra bi seyler yok, kullandigim her romu zaten kendime gore duzenliyorum, su aralar dikkatimi ceken Inazuma Rom var ama birkac surum daha cikmasini bekliyorum :)

• buraktpky B kullanıcısına yanıt
    Ya sorun Flappy Bird ise ?

Dorimanx da en dusuk hizi 700 kusur yapinca ve en az 2 cekirdegi aktif yapinca kasmiyorrr ama ... Simdi neden dorimanx kullanmiyorsub o zaman diyebilirsin ...cunku sevmiyorum

• buraktpky B kullanıcısına yanıt
    Sadece bi Flappy Bird icin neden dorimanx kullan diyeyim ki :D ha onu da gectim dediginiz sartlarda sorunsuz calisan oyunun optimizasyon sorunu oldugu asikar :D

Tamamdir

• Verizon romda dahi çalıştı tema lar Jinjin arkadaşa teşekkürler, tek bir sorun var veri alıp gönderme indicator leri yok oldu. Bunun için bir çözüm var mıdır?
     CloudyG2 3.3 UX4.0 Arayüz ROM/Stock LP ROM/Kernel/Mod/Yardımlaşma Konusu CloudyG2 3.3 UX4.0 Arayüz ROM/Stock LP ROM/Kernel/Mod/Yardımlaşma Konusu

• quote:

Orijinalden alıntı: ertank07

Verizon romda dahi çalıştı tema lar Jinjin arkadaşa teşekkürler, tek bir sorun var veri alıp gönderme indicator leri yok oldu. Bunun için bir çözüm var mıdır?
     CloudyG2 3.3 UX4.0 Arayüz ROM/Stock LP ROM/Kernel/Mod/Yardımlaşma Konusu CloudyG2 3.3 UX4.0 Arayüz ROM/Stock LP ROM/Kernel/Mod/Yardımlaşma Konusu

stock rom 30c tur sysmod2zip çalıştı sıkıntı yok denendi teyit edildi gönül rahatlığıyla kurulabilir bende bunun bilgisini vereyim dedim yani tema 2 olan

• Not: Temalar Cloudy G2 3.3, NoName Rom 2.1, Stock Rom ve Verizon Romu ile denenmistir ve calismaktadir.

Deneyen arkadaslara tesekkurler

• Cloudy 3.3e xcam yuklemek icin apk kurmak yeterli mi? Driverlar zaten var diye biliyorum?

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • quote:

Orijinalden alıntı: winchester88

Cloudy 3.3e xcam yuklemek icin apk kurmak yeterli mi? Driverlar zaten var diye biliyorum?
    Evet dogru

• quote:

Evet dogru

Alıntıları Göster
    dorimax 5.6 kernel kurunca durmadan reset atıyor telefon exceed e geçince ise sorun yok aynı sorun sizdede var mı :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Bytekno

dorimax 5.6 kernel kurunca durmadan reset atıyor telefon exceed e geçince ise sorun yok aynı sorun sizdede var mı :D

Alıntıları Göster
    Dori 5.6 Kullandigim en stabil surumlerden birisi neden boyle oluyor sizde fikrim yok :)

• quote:

Dori 5.6 Kullandigim en stabil surumlerden birisi neden boyle oluyor sizde fikrim yok :)

Hocam bende de dorimanx en geç 1 güne reboota başlıyor. Acaba siz arkaplanda sürekli çalışan uygulamalar kullanmıyor musunuz ? Genelde ram dolduğu için reboot atiyor çünkü

• quote:

quote:

http://blastagator.ddns.net/scripts/download/spideroak.php?file=twrp-2.8.7.1-d802-bump-blastagator-signed.zip

Bunu indirip yukleyin

teşekkürler hocam deneyeceğim

Bu arada şebeke sorunu için önerebileceğin bir şey varmıdır ? Telefon aynı durduğu yerde full çekiyor 15 saniye sonra hiç çekmiyor bıktım artık bundan hani desem 3g bağlanmaya çalışıyor veri ayarlarından yalnızca gsm yaptığımdada diğeri kadar sık olmasada yapıyor bunu hele de avea kullanınca

Yada şöyle bir uygulama varmıdır veriyi açtığımda 3g yi açsın kapattığımda 2g ye geri dönsün

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.