Şimdi Ara

F:\System Volume Information\IndexerVolumeGuid

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
10.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar flash belleğimde böyle bir dosya bulunuyor, yaklaşık 76 bayt boyutunda. Bu dosya virüs müdür ? Yoksa Windows'un kendi dosyası mıdır ? Lütfen arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum...

F:\System Volume Information\IndexerVolumeGuid F:\System Volume Information\IndexerVolumeGuid

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werewolf_007 -- 12 Mayıs 2015; 6:43:28 >

• yok ya birşey degil sistem dosyası o
  • osmantalhaaslan kullanıcısına yanıt
    Peki bu dosyayı silebilir miyim ? Bir sorun olur mu ?
  • Silebirsen sil
    Bendede var o öncede pcye virüs girip çıktıdı sonra oluştu
    Silinmiyo artık ama sorun yok sistem dosyası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Virüslü bir pc ye takılmış flash disk in, virüs bulaşmış. Dosyalarını başka yere aktar, diski biçimlendir ve virüs taraması yaptır.
  • Ben yapıom bilgisayrımda mcafee var biçimlendiriyom ama gitmiyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BYTEKNONECO kullanıcısına yanıt
    Kaspersky Antivirus 2015 ve Eset Nod 32 8 ile taradım virüs çıkmadı. Her ihtimale karşı dosyalarımı bilgisayara kopyalayıp flash belleği formatladım. Dosya silindi. Acaba yine de virüs müdür ? Geçenlerde Windows 8.1 yüklü bir pc'ye takmıştım. O pc oluşturmuş olabilir mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logic System Design
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ne yaparsanız yapın gitmez ister virüs bulaşşın ister bulaşmasın sistem dosyası
  • taramışsın virüs gitmiştir. bende 8.1 kullanıyom aynı sorun bende var ama bir türlü çözemedim bilgisayarda virüs görünmüyor ama bu dosya sürekli flashta bilgisi olan yardımcı olabilir mi acaba
  • tamamdır halloldu. Bu dosya normalde gizli dosyaymış görünüm gizli dosyaları gizleye tıklayınca düzeldi. Virüs olmadığını biliyordum ama o klasör rahatsız ediyor insanı gizli öğeleri göstermeye tıklayınca görünmüyor.

İYİ FORUMLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BYTEKNONECO -- 13 Mayıs 2015; 19:22:24 >
  • BYTEKNONECO kullanıcısına yanıt
    Bence siz yine de şu adresteki programı indirip yönetici çalıştırarak flash belleğinizi bir formatlayın.
    http://www.gezginler.net/indir/hp-usb-disk-storage-format-tool.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.