Şimdi Ara

LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.211
Cevap
26
Favori
130.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: benkimim50

quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

quote:

quote:

Zimmet Edildi yazısı beni korkuttu hocam açıkçası. Şubeye gelmesi ne zamanı bulur?

o zaten şube tarafından alındığını anlatıyor yarın bir gün dağtıma çıkabilir paket.

Şimdi bu paket benim oturduğum semtteki şubede mi? O zaman gidip alayım yarın erkenden.

Kargo görevlisine dağıtım için soroumluluk verildiğini belirtiyor o artık yani şubede ama siz şubeye gittiğinde dağtıma verilmiş olabilir belirteyim.

Hocam ben Arnavutköy değil Bağcılar'da oturuyorum. Sanırım şubeye gelmemiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Umut Koçak

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    herkese selam arkadaşlar.. vibe x2 ile k3 note arasında kararsız kaldım. hangisini almamı önerirsiniz ? kamera batarya performans parlaklık ısınma olarak ? vibe x2 nin tipi harika.. k3 note a göre önerir misiniz bu telefonu ?
  • quote:

Arkadaşlar malum satıcıdan telefon aldım durum bu. Noldu şimdi anlamadım? Gümrüğe mi takıldı?

LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ

2 güne elinde

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Beyin

quote:

Arkadaşlar malum satıcıdan telefon aldım durum bu. Noldu şimdi anlamadım? Gümrüğe mi takıldı?

LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ

2 güne elinde

Alıntıları Göster
    @benkimim50, sağolun hocam artık Xiaomi'den kopma vakti.

@Mr. Beyin, -----

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxSpecter -- 6 Ağustos 2015; 23:53:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: azizsilin

herkese selam arkadaşlar.. vibe x2 ile k3 note arasında kararsız kaldım. hangisini almamı önerirsiniz ? kamera batarya performans parlaklık ısınma olarak ? vibe x2 nin tipi harika.. k3 note a göre önerir misiniz bu telefonu ?

arkadaşım Türkçe resmi sürüm hangisi ise ondan yana tercihini kullan k3 note asla stabil rom yazılımına kavuşamadı kavuşacağınıda sanmıyorum zira ben donanımsal yetersizlikler var gibi gelmeye başladı ANTUTU Puanı bile uygulama yükledikçe azalıyor..daha doğrusu ben bunun aldığı puanın çin malı diğer telefonlardaki VGA Çözünürlüğe sahip ama 5 mpx yazan telefonlara benziyor gibi..

• quote:

Orijinalden alıntı: 06ensar

quote:

arkadaşım Türkçe resmi sürüm hangisi ise ondan yana tercihini kullan k3 note asla stabil rom yazılımına kavuşamadı kavuşacağınıda sanmıyorum zira ben donanımsal yetersizlikler var gibi gelmeye başladı ANTUTU Puanı bile uygulama yükledikçe azalıyor..daha doğrusu ben bunun aldığı puanın çin malı diğer telefonlardaki VGA Çözünürlüğe sahip ama 5 mpx yazan telefonlara benziyor gibi..

Alıntıları Göster
    Hocam ben mesajı editlerim sıkıntı değilde, sende benim mesajı alıntılamışsın ama.

• quote:

Hocam ben mesajı editlerim sıkıntı değilde, sende benim mesajı alıntılamışsın ama.

Sana gelen pakette aksesuar var
  • xxSpecter kullanıcısına yanıt
    hocam xiaomi den kopma vakti diyip ana konuyu boşlama ama :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Beyin

quote:

Sana gelen pakette aksesuar var

Tüm hayallerim yıkıldı. Benim anlamadığım Singapur post ayın 30'unda gönderildi yazıyor gelmiş. Çin post 21'inden beri beklemede.
  • quote:

hocam xiaomi den kopma vakti diyip ana konuyu boşlama ama :)

Hocam ana konuyu kaç aydır güncellemedim, işti okuldu derken pek ilgilenmedim. Vakit bulduğumda da nette başka işler yapıyorum. Ana konu güzel bir temizleme istiyor Mi5'le beraber güncellerim inşallah.
  • xxSpecter kullanıcısına yanıt
    Cin postasi icin son derece normal ben 14 unden beri bekliyorum :) mesajida sildim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hep bu shenzen yuzunden ghanzudan cikanlar hemen geliyor

• 06ensar kullanıcısına yanıt
    yorumun için teşekkür edderim.. aklıma 2 telefon daha girdi ya.. umi iron ile iuni u3.. hem çok şıklar hemde bayaa iyi özellikleri var telefonların.. fiyatıda iyi.. vibe x2 çok şık telefon ama batarya ve arka kamera kötü diyolar
  • quote:

yorumun için teşekkür edderim.. aklıma 2 telefon daha girdi ya.. umi iron ile iuni u3.. hem çok şıklar hemde bayaa iyi özellikleri var telefonların.. fiyatıda iyi.. vibe x2 çok şık telefon ama batarya ve arka kamera kötü diyolar

imkan varsa bu telefonlardan uzak durup samsung modellerini inceleyin amoledekran gerçekten çok parlak ve canlı oluyor..
  • 06ensar kullanıcısına yanıt
    samsunglar iyi hoş ama pahalı biraz.. k3 note, vibe x2 gib telefonlara yönelmemin sebebi uygun fiyatlı olmaları.. şimdi de aklıma umi iron ile iuni u3 girdi. özellikleri güzel telefon ve fiytlarıda iyi.. vibe x2 çok şık ama batarya ve ön kamerası kötüymüş.. param olsa vibe shot alırdım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhanirmak

Arkadaşlar selam birisi bu telefonun ses kalitesi hakkında (kulaklıkla) bilgi verebilir mi. Müzik dinlerken ses yüksekliği ve kalitesi hakkında. G2 var elimde onunla kıyaslayabilen biri çıkarsa süper olur. Olmadı ses yüksekliği yeterli mi ? Biliyorum kulaklıkla da ilgilisi var bu işlerin. Kulaklığım yeterli.

Alıntıları Göster
    örnek kamera çekimleri yükleyebilir misiniz

• quote:

merhaba hocam x2nin işlemcisi 1 tık daha ileride k3 notea göre ama çok da fazla değil fark tasarım incelik vs önemliyse x2 al batarya ve büyük ekran istersen k3 note
  • mühendisomer M kullanıcısına yanıt
    Hocam bir ek yapmak istiyorum x2 de benim bildigim 6595 var bu islemci 32 bit ve 6752 ye gore eski nesil bir islemci dolayisiyla k3 note x2 den islemci olarak bence ustun

• quote:

samsunglar iyi hoş ama pahalı biraz.. k3 note, vibe x2 gib telefonlara yönelmemin sebebi uygun fiyatlı olmaları.. şimdi de aklıma umi iron ile iuni u3 girdi. özellikleri güzel telefon ve fiytlarıda iyi.. vibe x2 çok şık ama batarya ve ön kamerası kötüymüş.. param olsa vibe shot alırdım :)

hayır bu telefonlardan almaktansa k3 note 650 tl.kabul edersek biraz daha ekleyip 850 tl.civarı samsung e5 alınabilir..hem tr garantisi,türkçe dili amoled ekranı dahası k3 notede olmayan görüntülü şebeke içerisi görüşme özellikleri olan telefon benim tercihim olabilirdi ben acele davranıp bu telefonu aldım genelde memnunum ama biraz daha derin düşünseydim almazdımda diyebilirdim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06ensar

quote:

hayır bu telefonlardan almaktansa k3 note 650 tl.kabul edersek biraz daha ekleyip 850 tl.civarı samsung e5 alınabilir..hem tr garantisi,türkçe dili amoled ekranı dahası k3 notede olmayan görüntülü şebeke içerisi görüşme özellikleri olan telefon benim tercihim olabilirdi ben acele davranıp bu telefonu aldım genelde memnunum ama biraz daha derin düşünseydim almazdımda diyebilirdim..

Ayni sinifta telefonlari karsilastirmiyorsunuz farkindasiniz degil mi? 8 cekirdek 5.5 ekran hic biri yok.

Ben 5.5 araken gidip 5 inch almam mesela, 5.5 inch galaxy e7 var ozellik olarak benzerama 4 cekirdek oda 1000 tl ustu. Bu telefon 500-600 lira arasina alinabiliyor. Sorunlari var ama 2 kat verecek kadar degil bence ....

Dil konusunda ROW rom yeterli simdilik.. Ben memnunum parasina gore yeterinden fazla....tabiki 1500 - 2000 tlye daha iyisini alabilirim ama artik vermeyecegim telefonlara o kadar para :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belmethos -- 7 Ağustos 2015; 18:18:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.