Şimdi Ara

LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.211
Cevap
26
Favori
130.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sar değeri çoğu yerde kafa 1.6 vucut 0.688 yazılmış.
  • Hint romunda internette sorunmu oluyor? Opera dan internette gezinirken donuyor ve net çok yavaş.Wi-Fi de gidiyorum üstelik.kasiliyor telefon.bu arada yeni ota güncellenmesini geldi? Telefonda uyarı verdi ama olmadı.rootlu ondanmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi die_caprio -- 14 Temmuz 2015; 12:57:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bildiğniz üzere fotoğraf çözünürlüğünü değiştiremiyoruz. Sadece oranları değiştirebiliyoruz. Oranları küçültmek resim çözünürlüğünü küçültmüyor aksine arttıryor :)

Aşağıdaki resimde hesapladığım çözünürlükleri ekledim. 16:9 tam ekran çekmesine rağmen en küçük çözünürlüğe sahip.

LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ

• quote:

Orijinalden alıntı: die_caprio

Hint romunda internette sorunmu oluyor? Opera dan internette gezinirken donuyor ve net çok yavaş.Wi-Fi de gidiyorum üstelik.kasiliyor telefon.bu arada yeni ota güncellenmesini geldi? Telefonda uyarı verdi ama olmadı.rootlu ondanmi?

bi sıkıntı yok hocam, ben firefox ve chrome kullanıyorum ikisindede sorunsuz. Güncelleme işinde kendi recovery dosyası olması gerekebilir. ben root yapmadan önce yüklemiştim güncellemeyi sorun olmamıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: badcatbad

Arkadaşlar bildiğniz üzere fotoğraf çözünürlüğünü değiştiremiyoruz. Sadece oranları değiştirebiliyoruz. Oranları küçültmek resim çözünürlüğünü küçültmüyor aksine arttıryor :)

Aşağıdaki resimde hesapladığım çözünürlükleri ekledim. 16:9 tam ekran çekmesine rağmen en küçük çözünürlüğe sahip.

LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ

aosp romlardan birinde bu uygulama vardı bir dene istersen
    https://play.google.com/store/apps/details?id=slide.camZoomFree

• benim anlamadığım bir nokta var. cihazın pili %50 den sonra çok hızlı bir şekilde aşağıya iniyor. uygulamaları falan kapatıyorum ama bu düşüşe engel olamıyorum.

sizlerde de böyle mi?
  • Sar değerinde us(amerika) ve ue(avrupa) olmak üzere iki ayrı değer oluyor. Lenovonun 1,59 olan değer us olana göre verilmiş. eu değerini bulamadım. İki değer arasındaki fark tam olarak nedir neye göre ölçülüyor bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter_06 -- 14 Temmuz 2015; 16:10:14 >
  • iyi forumlar

acil cevap lütfen

450tl note k3 fiyatı

almadan nelere dikkat etmeliyim. ımei kaydı falan çok anlayan biri değilim ucret karsılıgı dısarda yaptırabilirmiyim
  • Kendinde yaparsın çok basit yardımcı oluruz imeiden basit ne var

• Mrb arkadaşlar,
    Bende bu akşam hint romunu kurmayı düşünüyorum.cihazima henüz IMEI kaydı yapmadım.hint romu yükleyip IMEI kaydı yapabilir miyim yoksa su an 1512 deyim,IMEI atıp öyle mi hint romuna geceyim

• quote:

Orijinalden alıntı: shinnig

iyi forumlar

acil cevap lütfen

450tl note k3 fiyatı

almadan nelere dikkat etmeliyim. ımei kaydı falan çok anlayan biri değilim ucret karsılıgı dısarda yaptırabilirmiyim

450 tl k3 note alabiliyorsan hiçbir şey sorma aldıktan sonra sorarsın
  • Hatta pcsiz ROM ve twrp cwm de katılabiliyor bizzat kendim yaptım 1haftadir kullanıyorum IMEI turetmekte basit şuan telimde turettigim 30 IMEI var sadece 15-20 dak turetildi

• quote:

Orijinalden alıntı: pretty34

Mrb arkadaşlar,
    Bende bu akşam hint romunu kurmayı düşünüyorum.cihazima henüz IMEI kaydı yapmadım.hint romu yükleyip IMEI kaydı yapabilir miyim yoksa su an 1512 deyim,IMEI atıp öyle mi hint romuna geceyim

Bir önceki sayfada ayrıntılı yazmıştım özelliklerini , ama imei boşuna atmayın ben firmware upgrade ile yükelemem rağmen imeiler eski haline dönmüştü.
    ama imei işlemi basit zaten tekrar yüklersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter_06

Sar değerinde us(amerika) ve ue(avrupa) olmak üzere iki ayrı değer oluyor. Lenovonun 1,59 olan değer us olana göre verilmiş. eu değerini bulamadım. İki değer arasındaki fark tam olarak nedir neye göre ölçülüyor bilen var mı?

Sar US limiti 1 gram dokuya 1.6kW/g
    Sar EU limiti 10 gram dokuya 2 kW/g

Ama ölçümde fark var mi bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: süraka

quote:

Orijinalden alıntı: shinnig

iyi forumlar

acil cevap lütfen

450tl note k3 fiyatı

450 tl k3 note alabiliyorsan hiçbir şey sorma aldıktan sonra sorarsın

doğru söze ne denir..
  • Arkadaslar onceki k3 note da sorunsuz calisan maiu meta arkadasimin k3 notunda calismadi ilk driveri tanidi sorun yok. Maiu icin olan driverda sorun cikardi. 3 bilgisayardada taninmamis aygit olarak goruyor maiuda islem yaptirmiyor. Sn writerda denedim oda ayni hatalari verdi ne onerirsiniz?

Not: 3 bilgisayardada windows 7 yuklu. İkisi 32 bit biri 64 bit hepsinde sorun ortak..

İkinci not: sp tools ile rom atilabiliyor yani bilgisayar taniyor telefonu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wanted007 -- 14 Temmuz 2015; 20:24:17 >
  • wanted007 W kullanıcısına yanıt
    Ben hic bulasmadim maui ve sn writer yontemlerine. Cünkü yapanda var sorun yasayanda.

Direk yedek alip mobile uncle tool ile yukluyorum. Bir deneyin hocam diger forumda anlatimi var.

• quote:

hint romunu rootladım arkadaslar.

hint romunu yükledikten sonra cwm yi flashtool ile yükledim.ardından supersu beta olan zipli dosyayı hafızasına attım.cwm recoveryden başlattım ve zipli supersu betayı install ettim kurdum.açtım ve supersu uygulaması ekrandaydı.ve root edilmiş oldu.romu sevdim bu arada.hiçbir çinli uygulama vs yok.tertemiz % 100 türkçe.

not: rootlamadan önce hint romunda 17 mb lık bir güncelleme geliyor onu kurun.S114 sürümüne yükseliyor.ne gibi değişiklikler var bilmiyorum.play store da sorun yaşamadım iyi çalışıyor

hocam rootlamıştım 17mb lık güncelleme şu an yapamıyorum ne yapmam gerekir
  • quote:

Orijinalden alıntı: gilemma

quote:

hint romunu rootladım arkadaslar.

hint romunu yükledikten sonra cwm yi flashtool ile yükledim.ardından supersu beta olan zipli dosyayı hafızasına attım.cwm recoveryden başlattım ve zipli supersu betayı install ettim kurdum.açtım ve supersu uygulaması ekrandaydı.ve root edilmiş oldu.romu sevdim bu arada.hiçbir çinli uygulama vs yok.tertemiz % 100 türkçe.

not: rootlamadan önce hint romunda 17 mb lık bir güncelleme geliyor onu kurun.S114 sürümüne yükseliyor.ne gibi değişiklikler var bilmiyorum.play store da sorun yaşamadım iyi çalışıyor

hocam rootlamıştım 17mb lık güncelleme şu an yapamıyorum ne yapmam gerekir

S112 romu tekrar kur 17 MB lık güncellemesi yap sonrada rootla

• die_caprio kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.