Şimdi Ara

LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.211
Cevap
28
Favori
129.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar haftaya 3 adet elimde olacak isteyen olursa verebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter_06

Ben ilk kurduğumda hoşuma gitmemişti. Daha sonra elime baska bir k3 gecti ona kurdum tekrardan biraz kurcalayınca hiçte fena olmadığını farkettim. Gereksiz hiçbir program yok yüzde yüz Türkçe, google play mevcut ve rootlu. solo launcher çok kullanışlı ve şık. Kullanmak isteyenlere şiddetle tavsiye ederim.

Hocam bahsettiginiz rom sensation mu

• quote:

Orijinalden alıntı: ogretmenx

quote:

Orijinalden alıntı: hunter_06

Ben ilk kurduğumda hoşuma gitmemişti. Daha sonra elime baska bir k3 gecti ona kurdum tekrardan biraz kurcalayınca hiçte fena olmadığını farkettim. Gereksiz hiçbir program yok yüzde yüz Türkçe, google play mevcut ve rootlu. solo launcher çok kullanışlı ve şık. Kullanmak isteyenlere şiddetle tavsiye ederim.

Hocam bahsettiginiz rom sensation mu

Alıntıları Göster
    şimdi htc rom kuruyom

bu arada aosp v4 çıkmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cicinho -- 5 Temmuz 2015; 23:07:36 >

• ogretmenx O kullanıcısına yanıt
    Evet sensation.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cicinho kullanıcısına yanıt
    aosp v4

https://mega.co.nz/#!fIV20YDI!d3mFJnOk3RffAdKHlVwyOKDt7VqxGojIxZsdVvEY8EA

1- Romda Türkçe dil var.
    2- genel itibariyle sadeleştirilmiş.
    3- çift tıklatma özelliklerini ve 2 ayrı sime zil sesi atanmıyor veya ben göremedim.
    4- root var.
    5- play store var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06ensar -- 6 Temmuz 2015; 2:52:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06ensar

aosp v4

https://mega.co.nz/#!fIV20YDI!d3mFJnOk3RffAdKHlVwyOKDt7VqxGojIxZsdVvEY8EA

1- Romda Türkçe dil var.
    2- genel itibariyle sadeleştirilmiş.
    3- çift tıklatma özelliklerini ve 2 ayrı sime zil sesi atanmıyor veya ben göremedim.
    4- root var.
    5- play store var.
    Arkadaşlar bende rom maceralarımı anlatayım

Bana göre sorunsuz, dört dörtlük bir rom yok. Zannımca kullandığı rom'dan memnun olanlar telefonun herşeyini kullanmayanlar.

Mobil hatlarım sim1 Vodafone, sim2 Turkcell, telefona 1 tane yahoo maili, 2 tanede gmail hesabı kuruyorum. İlave olarakta facebook, twitter, instagram, swarm gibi sosyal medya programları.

Üzerinde ne geldi hatırlamıyorum ama fabrika ayarlarına dön dedim imei'ler gitti sonra @Archelot nickli arkadaşla 1520 kurduk Vodafone gitti, sadece sim2 çalıştı.

Sonra 1511 kurduk, sim1 geldi bu seferde gmail widget'ı ekranda yoktu. Yani mailleri chrome'dan vs girip kontrol etmek gerekiyordu + twitter roma gömülü geldi, çalıştırmak isteyince durdu hatası verdi playstore'dan yenisini kurmak isteyince kurmadı.

Dün akşam Sensation kurdum memnun olmadım. Sebebi:
    1) Tel her kapatıp açmada tam açılana kadar ekrana bir animasyon çıkıyor, bir spray boya MDS TEAM yazıyor bence hoş değil.
    2) Hesaplarda sadece google var, yahoo'yu ekleme yeri bulamadım, belkide benim hatamdı bilmiyorum.
    3) Ayarlardan bakınca bir dünya absürt program gördüm rahatsız oldum. Hesap bilgilerim bankacılık bilgilerim kime gönderilecek diye aklıma gelmedi değil.

Sonra 1525 nolu rom için akilli.be'de Tuncay beyin açtığı bir konu var ordaki programları kurdum, bundada hatalar var. Daha kurarken rom hata veriyor belkide benim hatam bilmiyorum resim ekte. Telefon açılıyor, hesaplar ekleniyor sorun yok ama gmail ikonunu bulamadım

Alarm kurarken ekranda 3 tane gösteriyor 4. 5.'yi ayarlıyor ama göstermiyor. Diğerlerini aklıma geldikçe yazarım
     LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ

• GreatWhite kullanıcısına yanıt
    Hocam paylasimlar icin tesekkurler.

Dort dortluk rom ariyorsaniz ingilizce kullanmak zorundasiniz. EN/CN stock rom yuklemelisiniz. Ayrica gmail olmamasi hata degil stock romda yok, telefon sadexe Çin pazarinda oldugundan gapps olmadan piyasaya suruluyor orjinalinde.

Yani stock romu yuleyip(en son ST surumu), root edip(istege bagli), birde recovery degistirip(twrp onerilir), gapps dosyasini yuklerseniz. Alin size sorunsuz rom :)

Guncelleme alamazsiniz tabiki, alirsaniz gapps ucar. Guncel olsun devamli derseniz bu islemi 2-3 ayda bir tekrarlayabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: badcatbad

Hocam paylasimlar icin tesekkurler.

Dort dortluk rom ariyorsaniz ingilizce kullanmak zorundasiniz. EN/CN stock rom yuklemelisiniz. Ayrica gmail olmamasi hata degil stock romda yok, telefon sadexe Çin pazarinda oldugundan gapps olmadan piyasaya suruluyor orjinalinde.

Yani stock romu yuleyip(en son ST surumu), root edip(istege bagli), birde recovery degistirip(twrp onerilir), gapps dosyasini yuklerseniz. Alin size sorunsuz rom :)

Guncelleme alamazsiniz tabiki, alirsaniz gapps ucar. Guncel olsun devamli derseniz bu islemi 2-3 ayda bir tekrarlayabilirsiniz.
    Güncelleme vs. istemiyorum, telefon bütün ikonlarıyla biryerlerinde hata vermeden çalışsın yeter. Dün 2-3 saat uğraştım ama gmail'i görememek canımı sıktı. Dediğiniz gibi 1525 EN/CN olanı yükler denerim baktım daha olmadı Asus zenfone 2'ye geçerim.

Dün bir arkadaş Vatan'dan 1100'e Zenf 2 16 GB almış, çok beğenmedim oval yapısı cins görünüyor ama 5.5" çift hat isteyince elimiz kolumuz bağlanıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: GreatWhite

Güncelleme vs. istemiyorum, telefon bütün ikonlarıyla biryerlerinde hata vermeden çalışsın yeter. Dün 2-3 saat uğraştım ama gmail'i görememek canımı sıktı. Dediğiniz gibi 1525 EN/CN olanı yükler denerim baktım daha olmadı Asus zenfone 2'ye geçerim.

Dün bir arkadaş Vatan'dan 1100'e Zenf 2 16 GB almış, çok beğenmedim oval yapısı cins görünüyor ama 5.5" çift hat isteyince elimiz kolumuz bağlanıyor
    Arkadaşlar sarı kapak siparişim geldi. Bu kadar hızlı beklemiyordum açıkcası 13 günde elime ulaştı. Diğer siparişler yolda hala, cam film kılıf felan.

Ben Beyazdan yanayım yinede, sarıyı pek beğenmedim açıkcası. Bir süre kullanıyım belki göz alışır :)

LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ

• quote:

Arkadaşlar sarı kapak siparişim geldi. Bu kadar hızlı beklemiyordum açıkcası 13 günde elime ulaştı. Diğer siparişler yolda hala, cam film kılıf felan.

Ben Beyazdan yanayım yinede, sarıyı pek beğenmedim açıkcası. Bir süre kullanıyım belki göz alışır :)

LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ

Alıntıları Göster
    bu telefonu nasıl temin edebilirim fiyat satıcı vs bilgi için pm alabilir miyim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: adamın1i

cwm kurdum install diyorum ekrann ortasında ünlem işareti verşyor sensatin romda çözemedim
    birdesilinmeyenimei nerdern atacağım rom kurduktan sonramo kurmaediyorum dan öncemi ardımlarınızı rica
    İngilizce kullanırım ya da MoreLocale2 ile kısmi Türkçe kullanmaya razıyım ve VibeUI arayüzünü istiyorum derseniz: 1524 Stabil
    Yok standart Türkçe gibi olsun ve Lenovo uygulamarından arınmış olsun derseniz: AOSP romlarına yöneleceksiniz.

Lenovo'nun VibeUI arayüzü çok hoş bir arayüz olduğundan hep Lenovo romlarını tercih ettim. En son stabil sürüm de 1524. Tavsiye ederim, en sorunsuz ROM şu anda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: realsabry

İngilizce kullanırım ya da MoreLocale2 ile kısmi Türkçe kullanmaya razıyım ve VibeUI arayüzünü istiyorum derseniz: 1524 Stabil
    Yok standart Türkçe gibi olsun ve Lenovo uygulamarından arınmış olsun derseniz: AOSP romlarına yöneleceksiniz.

Lenovo'nun VibeUI arayüzü çok hoş bir arayüz olduğundan hep Lenovo romlarını tercih ettim. En son stabil sürüm de 1524. Tavsiye ederim, en sorunsuz ROM şu anda.

Alıntıları Göster
    AOSP V4 Ü DENEYEN VARMI

• needromdaki aosp romlar multilanguagemi?

• quote:

sariyi seveceksin.bende ilk Basta sariya hayiflanmistim ama simdi beyazi istemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: die_caprio

quote:

sariyi seveceksin.bende ilk Basta sariya hayiflanmistim ama simdi beyazi istemiyorum

Alıntıları Göster
    AOSP V4 KURDUM DÜN.sABAH ALARM KURDUM ÇALMADI.ARAMALARDA ZİL SESİ GELMİYO.AYNI ROMU KURUP bU SORUNU YAŞAYAN VAR MI?

• cicinho kullanıcısına yanıt
    bugün kurdum es dosya yoneticisinden grip istediğin müziği çalarken seçeneklerden zil sesi yap deyince oluyor aynı şekilde bildirim ve alarm seside yapabilirsin
    şimdilik güzel gibi bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: PunkBunny

Bu telefonun tipine hayranım ama yurt dışından aldığımda gümrükte takılma ihtimalini göze alamıyorum.

Yurt dışından telefon siparişi veripte eline ulaşan arkadaşlar var mı acaba ? Nasıl yaptılar gümrükte takılsa paraları ne olacaktı ? Cidden merak ediyorum bu soruları

bu maceraya gerek yok,ben ebaydan almıştım gümrüğe takıldı geri iade edildi,yaklaşık bir aydır paramı geri almaya çalışıyorum..halada bekliyorum..onun için 3-5 fazla ver forumdan veya sahibinden.com.da satan bir arkadaştan alın.
  • quote:

Benim bir üst mesajda bahsettiğim herşey varmı üstad, gmail, twitter, face vs?
    İngilizce olması önemli değil yeterki düzgün çalışsın. Birde flash tools'lamı kuruluyor recovery menüdenmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06ensar

quote:

Orijinalden alıntı: PunkBunny

Bu telefonun tipine hayranım ama yurt dışından aldığımda gümrükte takılma ihtimalini göze alamıyorum.

Yurt dışından telefon siparişi veripte eline ulaşan arkadaşlar var mı acaba ? Nasıl yaptılar gümrükte takılsa paraları ne olacaktı ? Cidden merak ediyorum bu soruları

bu maceraya gerek yok,ben ebaydan almıştım gümrüğe takıldı geri iade edildi,yaklaşık bir aydır paramı geri almaya çalışıyorum..halada bekliyorum..onun için 3-5 fazla ver forumdan veya sahibinden.com.da satan bir arkadaştan alın.

Hocam forumda cinden telefon getirip satan bir arkadas vardi basligini bir turlu bulamiyorun cildirmak uzereyim o derece

• quote:

Orijinalden alıntı: GreatWhite

quote:

Benim bir üst mesajda bahsettiğim herşey varmı üstad, gmail, twitter, face vs?
    İngilizce olması önemli değil yeterki düzgün çalışsın. Birde flash tools'lamı kuruluyor recovery menüdenmi?

Alıntıları Göster
    Alıntı yaparken resim linklerini silebilirmisiniz sayfa gereksiz uzamasın

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.