Şimdi Ara

LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.211
Cevap
26
Favori
130.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kingroot enson surumu indirdim ama rootlamiyor failed diyor off ya neden boyle oldu.sptools ilede olmuyor enson surumu olan 25 update yaptim indirerek ama ne gaps ne root olmuyor ne bicim birsey bu stock cwm yokmu bir kurtulus yolu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

quote:

Orijinalden alıntı: mendoza27

24st kurdum stock cwm kuruldu bununada hicbirsey kurulmuyor baska cwm kurmak istedim oda olmuyor ne yapmam laxim yardimci olabilormisiniz

rootlayıp mobile uncle tool ile cwm nin recovery.img dosyasını hafızaya atarak yükleyebilirsin. Recovery update kısmı var Mobile Uncle da.

root için de kingroot kullanabilirsin, önceki sayfalarda vardı apk olarak yükleyip rootlanıyor.

teorik olarak böyle mümkün ama yine sorun çıkmayacağının garantisi yok.

NOT : CWM ile rom yükledikten sonra soruyor "bu rom recoveryi değiştirmek istiyor ne yapayım" diye. orada cwm kalsını seçmeniz laım. tabi bu benim hatırladığım şekilde anlatım, aslı ingilizce bişeylerdi.

Alıntıları Göster
    Bir günlük 1524 deneyiminden sonra 1525 kurdum. Klasörler arası geçiş gelmiş halo launch dakine benzer, çok güzel olmuş o açıdan.

rootladım, imei attım Mob.Uncle ile yedekten. Gapss kurdum 2015 olanı.
    2G geçişi yine yok bunda da. 2-3-4 Oto var bir de 2-3 oto.

• quote:

Bir günlük 1524 deneyiminden sonra 1525 kurdum. Klasörler arası geçiş gelmiş halo launch dakine benzer, çok güzel olmuş o açıdan.

Alıntıları Göster
    güncel bir gapss minimal buldum ama denemedim 04.2015 çalışıyor bu 06.2015

Gapps_5.0.x-12062015.zip :https://mega.co.nz/#!kBYGnDha!EE76VURmwL63UTPOgILeLmLBAUFkH4UOp_aXfpzDBeo

1525 dev romda çift tıklama ile ekran açıp kapatmayı buldum yine. sol tuş ile Options (Ev simgeli) seçilince Swipe Up - Swipe Sown ve Double Tap seçenekleri çıkıyor. Double tap ve hatta Swipe Up seçeneklerini Lock Screen seçeneğini seçiyoruz, OneKeyLock programını kendi kuruyor OK deyince bitiyor işlem.

• quote:

güncel bir gapss minimal buldum ama denemedim 04.2015 çalışıyor bu 06.2015

Gapps_5.0.x-12062015.zip :https://mega.co.nz/#!kBYGnDha!EE76VURmwL63UTPOgILeLmLBAUFkH4UOp_aXfpzDBeo

1525 dev romda çift tıklama ile ekran açıp kapatmayı buldum yine. sol tuş ile Options (Ev simgeli) seçilince Swipe Up - Swipe Sown ve Double Tap seçenekleri çıkıyor. Double tap ve hatta Swipe Up seçeneklerini Lock Screen seçeneğini seçiyoruz, OneKeyLock programını kendi kuruyor OK deyince bitiyor işlem.

gaps akıllıda paylaşıldı ,sorunsuz çalışıyor,bahsettiğiniz çıft tıklama davası hemen hemen bütün romlarda vardı

• nerdeyse 1 ay olacak xsellerden alali k3 note..
    ama sadece ing ve guncellleme yapabildik. oglanin telefonu
    imei, rom falan yapamadik
    mobiluncle ile olmuyor
    mtkengineer de ise o bolume kadar giriyorum iki tirnak icine imei yaziyorum ama hata veriyor
    akil. be deki mau taktigi denedim orda da yazdigi gibi tanimayabilir pc..
    1 ay kaldi tel kapanmasina ya pasaport kaydi yaptiricam salak gibi MTK li telefona ya da satacagim

cubot x9 var bende mis gibi kendim yapiyorum imei isini..

• quote:

Orijinalden alıntı: undermunder

nerdeyse 1 ay olacak xsellerden alali k3 note..
    ama sadece ing ve guncellleme yapabildik. oglanin telefonu
    imei, rom falan yapamadik
    mobiluncle ile olmuyor
    mtkengineer de ise o bolume kadar giriyorum iki tirnak icine imei yaziyorum ama hata veriyor
    akil. be deki mau taktigi denedim orda da yazdigi gibi tanimayabilir pc..
    1 ay kaldi tel kapanmasina ya pasaport kaydi yaptiricam salak gibi MTK li telefona ya da satacagim

cubot x9 var bende mis gibi kendim yapiyorum imei isini..
    Arkadaşlar imei olayı normalde mobiluncle AT komutlarıyla atılamıyor boşuna uğraşmayın.Onun yerine sn_gen.exe diye bir program var link vermem doru olmaz google den aratıp indirin
    Program çalıştırınca sağ taraftaki boşluğa emai yazıp altındaki butona bir iki defa basın programın bulunduğu klasöre MP0B_001 diye bir dosya oluşturuyor,bunun adını IMEI.BAK olarak değiştirin ve telefona atın mobiluncle çaıştırıp imei restore yapın telefonu açıp kapayın işlem tamam.
    *Telefonun GPS i çok iyi uydulara çok hızlı bağlanıyor.
    *sesi kısık değil normal
    *bataryası 1 günü geçiyor
    bunlar şimdilik tarafımdan test edilenler.

• quote:

Rootu nasil yaptin?

• Cwm üzerinden süpersu.zıp yükledim

Zaten önceden root olduğu için mobile uncle ile cwm attım. Cwm üzerinden rom yükleyip root ve gapps attım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 19 Haziran 2015; 11:01:31 >
  • quote:

Cwm üzerinden süpersu.zıp yükledim

Zaten önceden root olduğu için mobile uncle ile cwm attım. Cwm üzerinden rom yükleyip root ve gapps attım.

Ben bu 1524 stock ROM yukleyince cwm gitti stock recovery geldi.onunlada bisi yuklenmiyor.ben flash tool ile cwm yuklesem olur degilmi? Rootlu degil suan 1524 ROM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi die_caprio -- 19 Haziran 2015; 13:35:12 >
  • Gps gercekten kusursuz çalışıyor ,bağlanma hızı oldukça iyi . cihazın bana negatif bir yönü yok (verdiğimiz parayı sonuna kadar hakediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

Gps gercekten kusursuz çalışıyor ,bağlanma hızı oldukça iyi . cihazın bana negatif bir yönü yok (verdiğimiz parayı sonuna kadar hakediyor
    hocam herkese iyi forumlar

net cvp lütfen bu cihaza imeil atılıyormu atılmıyor mu
    çift hattı aynı anda kullanabiliyormuyuz kullanamıyormuyuz

güvenilir ankara satıcısı varsa bildiğiniz öneride bulunursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shinnig

Alıntıları Göster
    Team Win Project (TWRP) Recovery yükledim ama bi türlü çalıştıramadım root işlemini yapamadım imei işinide yapamadım root olsa gerisi kolay ama recovery mode bi türlü çalışmadı..
    root bir türlü olmuyor

• Yüklerken Cwm sordu bende orijinal recovery yüklemek istiyor bu rom, Cwm kalsın mı silinsin mi diye.

Root için Kingroot deneyebilirsiniz arkadaşlar, apK olarak varmış, önceki sayfalarda link vardı. Yükleyip root yapın sonra mobile uncle ile cwm ve imei yükleyin. Cwm üzerinden de gapps.

• quote:

Yüklerken Cwm sordu bende orijinal recovery yüklemek istiyor bu rom, Cwm kalsın mı silinsin mi diye.

Root için Kingroot deneyebilirsiniz arkadaşlar, apK olarak varmış, önceki sayfalarda link vardı. Yükleyip root yapın sonra mobile uncle ile cwm ve imei yükleyin. Cwm üzerinden de gapps.
    Arkadaşlar merhabalar ben de bu telefondan sipariş verdim (Amazondan) amerikaya oradan bi tanıdığım getirecek bana sorum şu ben bu telefonu oyun için aldım 5 10 dk ağır oyunlar oynayıp sonrasında kasma sorunu varmıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shinnig

1.soruna yanıt : evet
    2.sorunu yanıt ise çift sim kart aynı anda çalışıyor AMA aynı anda biri çalarken ya da konuşurken diğeri çalışıyor mu aktif mi onu hiç bilmiyorum zira 1 haftadır denk gelmedim .
  • Arkadaslar bende araniza katildim., biraz kullaniyim yorumlari yazarim.

İlk izlenimlerim olumlu, f/p olarak cok iyi hakkini veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badcatbad -- 19 Haziran 2015; 21:41:30 >
  • Dual SIM (Micro-SIM, dual stand-by)

yani iki hat aynı anda aktif.

edit : dual, stand by : biri meşgulken diğer hat kapalı görünüyor demekmiş. arada virgül var diyorlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 7 Temmuz 2015; 23:04:13 >
  • Nanj ROM yavasti.kasiyordu.1524 stock ROM cok hafif.yag gibi.birds temiz be turkce,rootlu olsaydi cok harika olacakti

• quote:

Orijinalden alıntı: xxxcem

Cevap icin saolun hocam siz erken almissiniz ben kacirdim onu 11inde maas aldigimdan paypal aldim sikintida parami kolay almak icin sonucta takilip iade ile ugrasabilirim birde mail stmistim tina diye biri cevap atti bugun gerekenleri yazin gibi bisey yazmis ve chat kullan mail atma yazmis
    Ben telefon karalistede ustune baska bisey yazin tutari az yazin gibi biseyler yazmistim
    O kadar jelatin kilif aldim ins sorun cikmaz burdaki kan emiciler 200 lira istemese almis kullaniyordum simdiye bu cihaz gecerse butun arkafaslarima aldiracagim geekbuy dan gelismeler icin om atarsaniz sevinirim benimde kargom verilmemis
    m44-toolbox-20150127.apk
    kurdum ama hata veriyor

"""warnıng !!
    --root request!!
    -- please root your android frist!!""""
  • Kardeşim en kolay imei yeni versiyon mtk tools ve imei.bak dosyasını yedekten onararak atabilirsin.meta mod ile işlem karışık ama kalıcı imei atabiliyorsun.sana istersen linkleri yollayabilirim.sadece 3dk ni alır.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.