Şimdi Ara

Uygun Fiyatlı Tablet Tavsiyesi İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,yaklaşık 1 ay sonra Windows işletim sistemli uygun fiyatlı (Max 600 Tl civarı) tablet almayı düşünüyorum. Edindiğim bilgilere göre stabil olması için en az 2gb ram li tablet alınması tavsiye ediliyor. Birkaç model buldum internette bunları sizlerle paylaşmak istiyorum. Bunlar haricinde sıkıntı çıkarmayacak önerileriniz varsa onları da yorumda belirtirseniz mutlu olurum.

ASUS Transformer Book T100http://www.bimeks.com.tr/urun/139417/asus-transformer-book-t100ta-dk002h-touch-w8-.aspx (Fiyatı düşerse alabilirim.)
    Toshiba Encore WT8-A-102http://www.hepsiburada.com/liste/toshiba-encore-wt8-a-102-32gb-ssd-8-ips-tablet/productDetails.aspx?productId=bd600723&categoryId=3008012
    REEDER W100i http://www.teknosa.com/urunler/125044561/reeder-w100i-wifi-tablet (Servisi hakkında ve marka hakkında çok olumsuz eleştiri var soğudum açıkçası.)
    Reeder W100iChttp://www.bimeks.com.tr/urun/145134/reeder-w100ic.aspx
    AINOL INOVO W8http://www.hizlial.com/ainol-inovo-w8-8-32gb-siyah/10525270 (Marka hakkında hiçbir bilgim yok.)

Başka önerilerde de bulunabilirsiniz,fakat yurt dışından sipariş etmek istemiyorum.
    Tabletlerin klavyesiz kullanımları nasıl klavyesi illa ki olması gerekiyor mu? Tablet yanında klavye gelmediği takdirde klavye bulabilir miyiz?
    Tabletten beklentilerim:Sağlam kasa ve sağlam teknik servise sahip olması,satın aldığımda sorun çıkarma olasılığının düşük olmasını istiyorum. Tableti günlük internette dolaşma,çok olmasa da müzik dinleme,skype,birkaç oyun çalıştırma(league of legends gibi) amaçlarla kullanacağım.
    Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pippuri -- 23 Nisan 2015; 19:01:38 >

• Ayrıca Hometech Premium Tab 10 nasıl?
  • Arkadaşlar lütfen cevap yazın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus T100 kullanicisiyim 32gb lık versiyonundan genel olarak memnunum kaldım
    Artıları
    + Stabil ve günlük kullanım için yeterli hız
    + fiyat/performans
    + malzeme kalitesi
    + açılış kapanış hızı yıldırım hızı gibi(3-5 saniye)
    uyku modundayken 1 sn
    + bilindik marka ve servis ağı
    + istenilirse garanti 5yila uzatılıyor (110tl fark)
    + ses yeterli
    + şarjı iyi gidiyor (8-10 saat)
    + dokunmatik gayet iyi
    + ideal ekran boyutu (10.1)
    + hafiflik/tasinabilirlik
    + windows 8.1 olması
    + windows 10 için yeterli donanıma sahip olması

Eksileri
    - 32gb harddiskinde windows kurulduktan sonra 15gb kalıyor zamanla yer sıkıntısı olacaktır.
    - USB bağlantısında sıkıntı var. Bazı taşınabilir harddiskleri okuyor bazılarını okumuyor. Telefonumu bile usbden baglayamadim nedenini arastiriyorum.
    - uyku modunda şarjı azalmaya devam ediyor.(çözümü var sanırım daha denemedim)
    - tablet üzerindeki çıkışlar mikro usb/HDMI olduğundan dönüştürücü gerekiyor.
    - şarj olma süresi çok uzun(8-9 saat)
    - toplantı salonu yada sınıf ortamında ses yetersiz kalıyor ek hoparlör gerekiyor.
    - sarj kablosu çok kısa
    - şarj adaptörü ince bir ses çıkarıyor ve çok isiniyor
    - klavye görevini gören dock gereksiz, olmasa da olur.

Saygılarımla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gulceumit -- 24 Nisan 2015; 6:10:01 >

• Hocam reeder W7iC kullanıcısıyım gayet stabil çalışan bir tablet wifi ile alakalı bir problem için servisine gönderdiğimde herhangi bir kötü izlenim almadım.
    2 hafta gibi bir süre içinde tabletim düzelmiş bir şekilde elimdeydi.
    W100i modelini forumdan araştır o fiyatlara alınacak en iyi fiyat performans ürünü olarak gösteriliyor.
    oyun performans videosu ekliyorum bir göz at beni baya şaşırttı açıkçası.

https://www.youtube.com/watch?v=EP3Nq5lp32k
  • kardeş windows tablet alacaksan 300-400 tl para vermene gerek yok bende reeder w7ic tablet var ve hiç bir sıkıntısını görmedim. sen olumsuz eleştirilere bakma cihazı adam akıllı kullan hiç bir sıkıntı olmaz . reeder tabletlerde daha çok batarya sorunu için ve servis için şikayet ediyorlar. işin şu tarafından bak : cihazı %100 şarj olunca şarjdan çek ve ya şarjda uğraşma batarya bozulmaz ve servise göndermezsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: gulceumit

Asus T100 kullanicisiyim 32gb lık versiyonundan genel olarak memnunum kaldım
    Artıları
    + Stabil ve günlük kullanım için yeterli hız
    + fiyat/performans
    + malzeme kalitesi
    + açılış kapanış hızı yıldırım hızı gibi(3-5 saniye)
    uyku modundayken 1 sn
    + bilindik marka ve servis ağı
    + istenilirse garanti 5yila uzatılıyor (110tl fark)
    + ses yeterli
    + şarjı iyi gidiyor (8-10 saat)
    + dokunmatik gayet iyi
    + ideal ekran boyutu (10.1)
    + hafiflik/tasinabilirlik
    + windows 8.1 olması
    + windows 10 için yeterli donanıma sahip olması

Eksileri
    - 32gb harddiskinde windows kurulduktan sonra 15gb kalıyor zamanla yer sıkıntısı olacaktır.
    - USB bağlantısında sıkıntı var. Bazı taşınabilir harddiskleri okuyor bazılarını okumuyor. Telefonumu bile usbden baglayamadim nedenini arastiriyorum.
    - uyku modunda şarjı azalmaya devam ediyor.(çözümü var sanırım daha denemedim)
    - tablet üzerindeki çıkışlar mikro usb/HDMI olduğundan dönüştürücü gerekiyor.
    - şarj olma süresi çok uzun(8-9 saat)
    - toplantı salonu yada sınıf ortamında ses yetersiz kalıyor ek hoparlör gerekiyor.
    - sarj kablosu çok kısa
    - şarj adaptörü ince bir ses çıkarıyor ve çok isiniyor
    - klavye görevini gören dock gereksiz, olmasa da olur.

Saygılarımla..

usb nin bir okuyup bir okumamasinin sebebi usb 3.0 i batarya omrunu uzatmak icin kapatiyor.
    bilgisayarima sag tusla tiklayip yonete gir ordan aygit yoneticisinden universal serial bus controler olana bas en alttaki ordanda usb 3.0 yazana bas guc ayarlari var en son sekmede gucu korumak icin cihazi kapat i devre disi birak sorunun cozulur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ucuz telefon önerisi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar ilginiz için teşekkür ediyorum,yurt dışından Chuwi Vi8 sipariş ettim hayırlısı olur inşallah. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.