Şimdi Ara

CS:GO | Knife Patterns (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
7
Favori
14.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeniden hortlatalım geride kalmasın :D belki işe yarar :) marble fade ekleme şansı bulamadım üni son sene olması sebebiyle derslerle boğuşmaktayım yaza artık güncellemede gerekirse o zamana güncellerim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok geride kalmış hortlatayım bi belki iş yapar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Plips06

Çok geride kalmış hortlatayım bi belki iş yapar :)
    up! belki faydalanan olur :)
  • Yukarı çıksın belki lazım olur birilerine :)

• Benim boyle bi konum vardi guncelleyelim belki is yapar uzak kaldik ekleme yapmami istediginiz seyler varsa ekleyebilirim

• quote:

Benim boyle bi konum vardi guncelleyelim belki is yapar uzak kaldik ekleme yapmami istediginiz seyler varsa ekleyebilirim
    merhaba benim bıçağımı ben anlayamadım anlayan varsa yardımcı olabilir mi
    Bu mesaja eklenen görseller:

CS:GO | Knife PatternsCS:GO | Knife Patterns

• 1 aylık hort olacak ama bayonet kızıl ağda elde tutarkenki görünen kısmında 4, arka tarafta 2 ağ merkezi olması normal değerine % kaç katar?

• quote:

Orijinalden alıntı: YüzüğüKayıpFrodo

1 aylık hort olacak ama bayonet kızıl ağda elde tutarkenki görünen kısmında 4, arka tarafta 2 ağ merkezi olması normal değerine % kaç katar?
    M9 bayonette birde fullest fade durumu var. 4. dişin de pembe olması gibi. zamanında bu sebepten fullest fade diye bir bıçak alıp başım ağrımıştı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuelTaLas -- 1 Nisan 2016; 0:34:36 >
  • Tam olarak hangi patterne denk geliyor hocam? üstte diamond var sanırım ama emin olmak istedim. Ve ne kadar rare oluyor?

Huntsman Salughter MW

CS:GO | Knife Patterns

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOSMERCAN -- 27 Mart 2017; 15:0:36 >
  • Hocam illa ki benden daha tecrübeli arkadaşlarda yardımcı olacaklardır ama o tarz diamond falan aranırken bıçağın çiziksiz olmasına daha çok önem verilir. Bu bıçağın hem ön hem arka yüzeyinde çok belirgin çizikler var ama yine de ederi var. İyi satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ua_atacan

Tam olarak hangi patterne denk geliyor hocam? üstte diamond var sanırım ama emin olmak istedim. Ve ne kadar rare oluyor?

Huntsman Salughter MW

diamond+angel var yanlış görmediysem 2 si birlikte :) güzel pattern :) floatı biraz düşük sanırım çiziksiz olsaydı daha iyiydi :) yinede güzel :) takas yaptığım zamanlarda bu huntsman da pattern i pek takmıyorlardı hala nasıldır bilmemekteyim uzun zaman oldu takas işiyle uğraşmayalı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Tako07

30(pembe)-70(mor) gibi bişi sanırım :) market price olur ederi fazlasını beklemeyin derim :)

• quote:

quote:

30(pembe)-70(mor) gibi bişi sanırım :) market price olur ederi fazlasını beklemeyin derim :)

1 sene sonra cevap geldiğine mi sevineyim konunun aktif olduğuna mı bilemedim.
    teşekkür ederim ama

• yararlı :D
  • quote:

quote:

quote:

1 sene sonra cevap geldiğine mi sevineyim konunun aktif olduğuna mı bilemedim.
    teşekkür ederim ama

foruma bakmaz oldum bayadır kusuruma bakmayın :) yeni eklemeler lazım bi düzenleme geçeceğim konuya yakın zamanda :) bi araştırma yapayım önce böyle pattern ne gelmiş gitmiş :) oyun oynamadığım, takas yapmadığım için uzak kaldım baya :)

• Teşekkürler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ua_atacan

Tam olarak hangi patterne denk geliyor hocam? üstte diamond var sanırım ama emin olmak istedim. Ve ne kadar rare oluyor?

Huntsman Salughter MW

diamond+angel var yanlış görmediysem 2 si birlikte :) güzel pattern :) floatı biraz düşük sanırım çiziksiz olsaydı daha iyiydi :) yinede güzel :) takas yaptığım zamanlarda bu huntsman da pattern i pek takmıyorlardı hala nasıldır bilmemekteyim uzun zaman oldu takas işiyle uğraşmayalı :)

Sağoalsın hocam. :)

• 16.10.2018 selamlar ben yeni okuyorum güzel bi başlık olmuş hocam elinize sağlık :)
  • Ben gelecekten yazıyorum.Fade oranını bir siteden öğreniyordum ama unuttum hangi site olduğunu.Karambit Fade için Pattern 914. Fade oranını söyleyecek veya site linki atacak var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan277834 -- 23 Ekim 2020; 13:24:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan277834

Ben gelecekten yazıyorum.Fade oranını bir siteden öğreniyordum ama unuttum hangi site olduğunu.Karambit Fade için Pattern 914. Fade oranını söyleyecek veya site linki atacak var mı?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.