Şimdi Ara

İOS 8.3 JailBreak ÇIKTI[ANA KONU] (124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.722
Cevap
36
Favori
126.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yüklediğim tweakler ayarlar kısmına gelmiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yüklediğim tweakler ayarlar kısmına gelmiyor?

• Cydia dan kurulan tweaklari ayarlarda goremiyorsaniz bunu kurun ifile ilehttp://218.7.130.136/fab1d1ea00000000-1435256667-3735151524/data3/apt.taig.com/debs/taiguntether83x.deb

• Appsyncte tamam activator bekleniyor....

• Taig 2.1.0'sızdı beyler birazcık düzeltiyormuş ve %20-%60 sorununu çözüyomuş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kafkef54

Arkadaşlar yüklediğim tweakler ayarlar kısmına gelmiyor?

Bunu kur
    http://218.7.130.136/fab1d1ea00000000-1435256667-3735151524/data3/apt.taig.com/debs/taiguntether83x.deb
    Ifile ile install de result code sifir cikmasi lazim kardes yeniden baslat olay tamam aurica apt.taig.com reposunida sourceye eksle o guncellemeni gosterir

• Dostlar iyi hos su repodan indirdim bu repodan indirdim diyorsunuzda, dediginiz repodan hangisini indiricez zilyon tane tweak var. atiyorum appsync indiricem en son surum ios7 olarak gozukuyor, onu mu indirmeliyim? Jailbreak te yeniyiz yardimci olursaniz sevinirim. Deb i yukledim sorunsuz buarada.

• quote:

Orijinalden alıntı: omerfbc

Bu konu nisanda açıldı ve sadece basit bir soruydu? "JB NE ZAMAN ÇIKACAK?" bu konuyu ben büyütmedim herkes büyüttü. Ha bu arada sen neyine güvenip beni eleştriyosun??

Eleştiri kaldırabilecek bir yapıda değilsen böyle konu açıp da yarım yamalak bırakmayacaksın!

Mâlihun mâlihun selhevî selhevî kelkelbuvî kelkelbuvî
    mâhüm mâhüm mehâlikî mehâlikî kurûbi kurûbün
    hübüküm hübüküm hâmendi bi rabbi tevhîdi bi rabbi tevhîdi ve bi rabbi Yâsîn vel kurânil hakîmi ve ebâ
    Muhammed in seyyidil murselîne ihdırûnî ve etîûnî

Ahidname-i Süleyman bin Davud'u bilmeyen da'vet yapmaya asla kadir değildir. Cinler alemindeki Tapınak ifriti Azouzua yı peşinden yolladım. Emrinde 100.000 cin var. Geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iMuck -- 25 Haziran 2015; 21:13:43 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• sadolayn S kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hallettim @sadolayn

• Bu sorunun çözümü taig'in yeni versiyonunda çözülecek. Şimdilik aşmak için cydia'dan OpenSSH'ı yükleyin. iFunbox ile cihaza bağlanıp (şifre standart olarak alpine'dir) uicache yazıp enter'a basın. düzeliyor diyorlar.

KISA YOL: Şu UiCache düzeltmesini iFile ile yükleyin:http://apt.3kzhushou.com/debs/taiguicache.deb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicans35 -- 25 Haziran 2015; 21:21:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iMuck

quote:

Orijinalden alıntı: omerfbc

Bu konu nisanda açıldı ve sadece basit bir soruydu? "JB NE ZAMAN ÇIKACAK?" bu konuyu ben büyütmedim herkes büyüttü. Ha bu arada sen neyine güvenip beni eleştriyosun??

Eleştiri kaldırabilecek bir yapıda değilsen böyle konu açıp da yarım yamalak bırakmayacaksın!

Mâlihun mâlihun selhevî selhevî kelkelbuvî kelkelbuvî
    mâhüm mâhüm mehâlikî mehâlikî kurûbi kurûbün
    hübüküm hübüküm hâmendi bi rabbi tevhîdi bi rabbi tevhîdi ve bi rabbi Yâsîn vel kurânil hakîmi ve ebâ
    Muhammed in seyyidil murselîne ihdırûnî ve etîûnî

Ahidname-i Süleyman bin Davud'u bilmeyen da'vet yapmaya asla kadir değildir. Cinler alemindeki Tapınak ifriti Azouzua yı peşinden yolladım. Emrinde 100.000 cin var. Geçmiş olsun.

Adam buyucu cikti, suyuna gidin, kizdirmayin

• quote:

Orijinalden alıntı: iskenderakcay54

Arkdaşlar suanda denediklerim calisiyor
    youtubed-youtube arkaplanda calisir
    classicdock-ios 6 daki dock tasarimi
    tv locker pro-telefonu kitlerken televizyon gibi kapanir
    lock screen tool-kilit ekranindaki yazilari degismenizi saglar
    denediklerinizi yazin lutfen

Hangi repolari kullandiniz acaba ? Ben bazilarini bulamadim

• quote:

Orijinalden alıntı: Kafkef54

Teşekkür ederim hallettim @sadolayn

Rica efendim tweaklerda gelmeye basladi ccsettings ****er virtual home swipesellection killbackground basarili kullaniyorum activator ve sprintomize bekliyorum BIRDE SU IKI KERE HOME TUSUNA DOKUNUNCA EKRAN IKIYE BOLUNUYOR YA ISTEMIYORUM BUNU VIRTUAL HOME ILE IKI KERE DOKUNUNCA MULTITASK YAPTIN SU EKRANI TARIYA INDIRME ENGELKEYEN TWEAK HANGISI BILEN VARMI

• quote:

Orijinalden alıntı: DR. Profesyonel

@castrozan ın dediğini bir deneyeyim. Olmazsa bekleyeceğim artık.
    Sonunda oldu. Kaç aydır bekliyordum.
     İOS 8.3 JailBreak ÇIKTI[ANA KONU] İOS 8.3 JailBreak ÇIKTI[ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DR. Profesyonel -- 25 Haziran 2015; 21:48:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DR. Profesyonel

Sonunda oldu. Kaç aydır bekliyordum.
     İOS 8.3 JailBreak ÇIKTI[ANA KONU] İOS 8.3 JailBreak ÇIKTI[ANA KONU]

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar konunun ilk gönderisini düzenleyerek JB işlemleri,hataları,çözümlerini paylaştım. Eklemek istedikleriniz olursa kaynaklarıyla birlikte bana özel mesaj la iletirseniz gönderiye eklerim.

• Telefonu restore ettim fakat şu ekranı geçemiyorum (jb yapmıştım).Yedekten geri yükle diyorum yüklüyor ama yine bu çıkıyor.Ne yapmam lazım ?
     İOS 8.3 JailBreak ÇIKTI[ANA KONU]

Edit : Yeni bir iphone olarak ayarla dedim yedeği de silmeden düzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-402869AF7 -- 25 Haziran 2015; 22:01:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-402869AF7

Telefonu restore ettim fakat şu ekranı geçemiyorum (jb yapmıştım).Yedekten geri yükle diyorum yüklüyor ama yine bu çıkıyor.Ne yapmam lazım ?
     İOS 8.3 JailBreak ÇIKTI[ANA KONU]

Edit : Yeni bir iphone olarak ayarla dedim yedeği de silmeden düzeldi
    Arkadaşlar bazı torrent sitelerinde 2.1.1 taig sunumu var? Bunu deneyen oldu mu? İtunes sürümünü düşürmekle uğraşmak istemediğim için ve şu %'li hataları almamak için yeni sunum bekliyorum acelem yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 25 Haziran 2015; 21:57:36 >

• Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Ben 2.1.1 ile yaptım. Şu an sıkıntı yok..

• gastrocnemius G kullanıcısına yanıt
    güncel itunes ile mi yaptınız hocam?
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Yok bende forumdakinden de eski bir itunes sürümü vardı. Bayadır güncellememiştim. Sıkıntı olmadı..

• 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.