Şimdi Ara

İOS 8.3 JailBreak ÇIKTI[ANA KONU] (123. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.722
Cevap
36
Favori
126.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: luznyluzak

quote:

Orijinalden alıntı: Yigido5

beyler güncelleme sonrası şöyle bi hata var aramadan uygulamaları açabiliyorum yardım edebilcek var mı , restore atmadan ifile ile filan çözüm var mı ?
     İOS 8.3 JailBreak ÇIKTI[ANA KONU]

Bende de oluyo.Çozum çok kolay taig le tekrar jailbreak yapın sistem kaldığı yerden devam ediyor.Bu çözümü kendim buldum daha once bulmuş olanlar da olabilir.

Alıntıları Göster
    Winterboard tam olarak nedir arkadaşlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: ozyptic

Bu arada iCleaner Pro güncellenmiş. Bilginize.
    Banabir güncelleme geldi cydia dan yaptım telefon kullanılamaz hale geldi beyler bilginize . Ekrandaki bütün simgeler vs hepsi kayboldu
  • iMuck İ kullanıcısına yanıt
    Bu konu nisanda açıldı ve sadece basit bir soruydu? "JB NE ZAMAN ÇIKACAK?" bu konuyu ben büyütmedim herkes büyüttü. Ha bu arada sen neyine güvenip beni eleştriyosun??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gkn89

Banabir güncelleme geldi cydia dan yaptım telefon kullanılamaz hale geldi beyler bilginize . Ekrandaki bütün simgeler vs hepsi kayboldu

Bilgisayara bağlayıp tekrar jailbreak yap

• hocam tekrar jailbreak yapılmıyor cihaza zaten jailbreakli diye

• quote:

Orijinalden alıntı: ozyptic

quote:

Orijinalden alıntı: İllegalBiri

çalışan ve önerebileceğiniz repolar neler beyler yeni kuranlar için?

Benim kullandıklarım resimdeki gibidir.

Alıntıları Göster
    Tweak leri sorunsuz kuruyorum ama ayarlarda gözükmüyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: alierenys

quote:

Orijinalden alıntı: Gkn89

Bilgisayara bağlayıp tekrar jailbreak yap

Tekrar jailbreak yapılmıyor nedense . Telefon kendi kendini sıfırladı . İtunes ta yeni bir iphone olarak gördü . Son olarakta elmada kaldı açılmıyor . Restore etmem lazım
  • Ben şuan da tekrar yaptım siz de neden olmuyor çözemedim ama şimdi bende de çalışmadı tekrar jailbreakledim oluyor 5 kez denedim olmadı dünden beri 3.restore yapışım olcak sorunlar biraz daha azaldıktan sonra tekrar jailbreak yapıcam şuanlık hayır yok

• Beyler Denetim merkezindeki kullanmadigimiz seyleri kaldiran tweak varmidir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: luznyluzak

Ben şuan da tekrar yaptım siz de neden olmuyor çözemedim ama şimdi bende de çalışmadı tekrar jailbreakledim oluyor 5 kez denedim olmadı dünden beri 3.restore yapışım olcak sorunlar biraz daha azaldıktan sonra tekrar jailbreak yapıcam şuanlık hayır yok
    Böyle bir sorun var. ITunes bende yüklü. Hatta geri yüklesinler diye okuduğum 12.0.1'i de yükleyince de iTunes hata veriyor, yükleme başarısız diyor ve yüklenmiyor. Bu hatadan dolayı başlayamıyorum işleme. Yardımcı olabilecek var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DR. Profesyonel -- 25 Haziran 2015; 19:27:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DR. Profesyonel

Böyle bir sorun var. ITunes bende yüklü. Hatta geri yüklesinler diye okuduğum 12.0.1'i de yükleyince de iTunes hata veriyor, yükleme başarısız diyor ve yüklenmiyor. Bu hatadan dolayı başlayamıyorum işleme. Yardımcı olabilecek var mı?

Alıntıları Göster
    merhaba arkdaşlar bu ekranda sürekli alıyor bu sorun neden dir acaba ?

• bu cydia güncellenesi için bir repo eklesek yetiyordu o neydi acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Böyle bir sorun var. ITunes ben de yüklü. Hatta geri yüklesinler diye okuduğum 12.0.1'i de yükleyince de iTunes hata veriyor, yükleme başarısız diyor ve yüklenmiyor. Bu hatadan dolayı başlayamıyorum işleme. Yardımcı olabilecek var mı?

Yapmayın bence sonra çözersiniz sorunu.Şu an bi işe yaramaz dünden beri 3 kez restore ettim sorunların düzeltilmesini bekleyeceğim açıkçası.

• Yükleyenler nasıl yükledi, anlayamadım. Niçin iTunes yüklü değil diyor, anlayamadım. Hem eski hem sonraki sürümde de denedim. Bu sorunla karşılaşan var mı? Varsa çözen veya çözümünü bilen var mı?
  • DR. Profesyonel D kullanıcısına yanıt
    Ben iTunes 11...'li bi sürüm kullandım sıkıntı olmadı yüklerken.En azından ben böyle yükledim bu arada 3.restore bitmek üzere.

Ayrıca eğer uygulamaların gözükmemesi sorunu yaşarsanız restore yapmak ardından tekrar jailbreak yüklemek yarım saatinizi alır.Geliştirilene kadar bekleyin derim.

• quote:

Yükleyenler nasıl yükledi, anlayamadım. Niçin iTunes yüklü değil diyor, anlayamadım. Hem eski hem sonraki sürümde de denedim. Bu sorunla karşılaşan var mı? Varsa çözen veya çözümünü bilen var mı?

Program ekle/kaldır dan apple a ait tüm uygulamaları uninstall edip bilgisayara restart attıktan sonra iTunes un 12.0.1 i yüklemelisiniz. jb işlemine başlamadan telefonu uçak moduna alıp, varsa parola ve iphone u mu bul özelliklerini deaktif etmelisiniz.

Eğer bunları tam olarak uyguladıysanız ve olmadıysa bir de iTunes driver yükleyerek deneyin. 64 bit için sanırım iTunesDriver64_0205.exe şeklinde aratırsanız internette bulursunuz.

• Tamam kardeşim. İftardan sonra (veya şimdi de olabilir) deneyeyim ben. Sonucu yazarım buradan nasibse. Teşekkür ederim.
  • @castrozan ın dediğini bir deneyeyim. Olmazsa bekleyeceğim artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DR. Profesyonel -- 25 Haziran 2015; 19:49:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leame

quote:

Orijinalden alıntı: turkcepsp

quote:

Orijinalden alıntı: Leame

quote:

Orijinalden alıntı: turkcepsp

quote:

Orijinalden alıntı: Turanmalatya

Bekleyelim arkadaşlar jb er Yada geç çıkacaktır bu kesin düşünün jb.li iPhone ile neler yapacağınızı kaldı ki Jb olmadan bile androide on basar bekleyelim çıkacaktır Çinli sahtekarlar da bizler gibi sabırsız Beta Lara jb yapıp video yayınlıyor ardın dan aple açık şarı kapatıp gelçiştiriyorlar bana öyle geliyorki bundan sonra jb.kullanıcıya parayla satılacak

iPhone 6 Plus kullanmama rağmen iOS yazılımı JB'siz android'in yanına yaklaşamaz diye düşünüyorum. Neyin kafasını yaşıyorsun.

ANDROİD
    ANDROI
    ANDRO
    ANDR
    AND
    AN
    A
    😱😱😱
    Siz jb ye fazla alışmışsınız bence. Her yeni sürümden üç beş ay sonra yavaşlayan Androidden bahsediyoruz biz. Sizin bildiğiniz farklı ise söyleyin bizde deneyelim şu ios a fark atan Androidi 😄😄

Kardeş senin yavaş dediğin android ya çin malı telefon kullanmışsın yada hala kafan 2010'da kalmış. Ben Note 4'den iPhone 6 Plus'a geçmiş biri olarak Android de gram kasma yavaşlama yaşamadım.

Hacı samsung forumuna girersen orda da yazılarımı görebilirsin benim. Ben s3 te kullandım s4 te kullandım. En son s6 yi da deneme fırsatım oldu.
    Şimdi ara ara m9 ara ara 5s kullanıyorum. Ama çoğunluk 5s le geçiyor.
    Samsung her yeni telefonunda yaptığı gibi yeni telefonunu büyük bir törenle tanıttı kullanıcıya. Hızlı mı? Kesinlikle çok hızlı bir telefon. Ama Android işte. 6-7 aya kalmadan foruma gir yine başlıkları oku. S6 kasıyor yardım ! , s6 edge dondu acil cevap !
    Hep aynı be kardeşim. Hiç değişmez bu tablo. Özellikle ve özellikle galaxy serisi beş para etmez. Başta büyük törenle tanıtılır ilk üç beş ay tozu dumana katar. Sonra foosssa.
    Bu tamamen samsungun suçu değil. Her ne kadar diğer telefonlara göre daha çabuk kasmalar başlasa da tüm Androidler aynı kaderi paylaşıyor maalesef. Özellikle de üst sürüm geldiği zaman.
    Tek telefon üzerinden değerlendiriyorsun diyeceksin şimdi. Ama ben z2 de kullandım maalesef sonuç yine aynı.
    Tabi standart kullanıcı iseniz çok farketmiyorsunuz bunları. Ama bana göre bir telefon benim hızıma yetisebilmeli. Üç beş tane fazladan program açınca abuk subuk hatalar verip kasmamali. Veya çok üç programlar yüklediğim zaman menü geçişlerinde en ufak bir takılma hissetmemeliyim.
    Çoğu kişi play store a giriyor ordan uygulama indiriyor ve bu onlara yetiyor zaten. E peki nerde kaldı Android özgürlüğü ? Eğer bir özgürlük veriyorsa bana o telefon sonuna kadar kullanırım. Sadece play store a girip uygulama indirmekle kalmam. Ama gelin görün ki sadece laf olsun diye özgürlük var. Özgürlüğü kullanmaya başladıktan sonra o telefon donacaksa ne işime yaradı bu özgürlük ?
    İşte bu yüzden iphone u tercih ediyorum genelde. Özgür mü Android gibi ? Jb olmadan değil. Ama sonuçta adamların bir bildiği var ki bu kadar kısıtlama koymuşlar. Tek bir kez olsun takılmadı daha telefonum çok şükür. Menü geçişlerinde en ufak kasma yok. Rehbere girerken beklemiyorum. Ram sismesinden kaynaklı saçma sapan atmıyor benu uygulamalardan. 1 gb ram ile 3 gb ramli Androide kafa tutuyor halen adamlar.
    Gelistirilmeli mi? Kesinlikle.
    Ancak profesyonel veya en azından biraz ileri düzey bilgisi olan hiç bir insan evladı bana Androidin ios tan üstün olduğunu söyleyemez. Bu net bir bilgi tartışmaya açık bile değil yani 👍

Emin olun bana göre kendinizi kıyaslandığınızda standart bir kullanıcısınız. Emin olmak için xda da aynı nickle aratabilirsiniz. Android kullandım diyebilmek için Nexus kullanmalısınız diye düşünüyorum. Çünkü şöyle bir durum var kendi Lenovo bilgisayarıma MacOs kurdum gayet stabil tüm fonksiyonları (power management dahi) çalışıyor. Gelelim bu örneği neden verdim. Bilgisayarımın macbook air 9.2 ye denk özellikleri var. İkiside aynı performansta olabilir mi cevap kesinlikle hayır. Tabiki bir Mac ile MacOs kurulmuş PC aynı olamaz. Doğal olarak hiçbir telefon da bir Nexus hızında olamaz. Kamerası iyi olur ona birşey diyemem kaldiki siz hızdan stabiliteden bahsetmissiniz. Ayrıca sadece root atmayla (her android telefon için çok basittir) istediğiniz düzenlemeyi yapabilirsiniz. Miui kurup ios gibi, cyanogen kurup stock arayüz gibi veya bir çok custom ROM kurup keyfinize gore kullanabilir, çekirdek hızını gerektiğinde dusurup şarj ömrünü uzatabilirsiniz. Android olan telefon özgürdür bu kadar dert etmeyin. Şuan kullanmakta olduğum nexus 5 bile elinizdeki iPhone'u geri de bırakır stock haliyle bile, kaldı ki nexus 6 var siz düşünün. Amacım kimseyi kızdırmak değil gerçekler bunlar. Ayrıca iPhone'u kotülemiyorum bizzat arayüzünü beğendim telefondur.

• quote:

Orijinalden alıntı: diehuman1106

Kardeşim aynı sorunu yaşadım ve çözümü bu oldu: http://forum.donanimhaber.com/m_107261890/f_//tm.htm#107263536

Hocam yaptım jb sayenizde sağolun

• 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.