Şimdi Ara

İOS 8.3 JailBreak ÇIKTI[ANA KONU] (114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.722
Cevap
36
Favori
126.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: castrozan

Saurik reposunda baya bir paket görünüyor. Saurik in güncelediği paket 'Cydia Installer' zaten ve en son bu sabah 1.1.18 versiyonuna güncelledi. Siz telefonu JB lediyseniz 2.0.0 ile, önce bi deb i kurarak tekrar Cydia ya bakın. Eğer düzelmezse restore edip sıfırdan JB yapmanızı öneririm.

Linkteki deb dosyasını safari ile açıp "ifile ile aç" dedim daha sonra yükleyici dedim sonuç resimdeki.
     İOS 8.3 JailBreak ÇIKTI[ANA KONU]

• 2.1.1 kaldırıldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nirvana08

quote:

Orijinalden alıntı: Janti

quote:

Orijinalden alıntı: atabrkk

Substrate bekleniyor appsync için ondan çalşımadı. CCcontrols 1.3b-1 sürümünü yüklersen çalışması lazım.

Aynen onu yükledim zaten, bir önceki sayfada verilen repodan. Artık nerede hata yapıyorsak, kiminde tweakler çalışıyor, kiminde çalışmıyor.

AppSync deneyin derim tekrardan, çünkü güncellemesi geldi zaten.

ne işe yarıyor appsync hocam

Kırılmış uygulamaları kullanabilmeyi sağlıyor. Crackli uygulama ya da ücretli uygulamayı ücretsiz elde etme de denilebilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Substrate bekleniyor appsync için ondan çalşımadı. CCcontrols 1.3b-1 sürümünü yüklersen çalışması lazım.

Aynen onu yükledim zaten, bir önceki sayfada verilen repodan. Artık nerede hata yapıyorsak, kiminde tweakler çalışıyor, kiminde çalışmıyor.

Kırılmış uygulamaları kullanabilmeyi sağlıyor. Crackli uygulama ya da ücretli uygulamayı ücretsiz elde etme de denilebilir.

appcake bu olmadan çalışmıyor heralde

• quote:

quote:

CCControls çalışıyor oh be. Appsync çalıştırabilen var mı acaba ?

Bende cccontrols de çalışmıyor. O zaman problemler benden kaynaklanıyor. AppSync sizde çalışacaktır. Haber verirseniz sevinirim.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar verilen deb dosyasını indir . safaride indiremeyebiliyor chrome deneyin
    sonra deb dosyasını ifile ile açın yükleyiciyi seçin sonu 0 ile biterse işlem başarılı olmuştur bu işlemi yaparken cydia kapalı olmalıdır !!!
    sonrasında telefonu respering yapmadan tamamen üst tuşdan kapataın sonra açın tweakler çalışmaya başlayacaktır

• omerfbc kullanıcısına yanıt
    cok tesekkurler bilgi için
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskenderakcay54

Arkadaşlar verilen deb dosyasını indir . safaride indiremeyebiliyor chrome deneyin
    sonra deb dosyasını ifile ile açın yükleyiciyi seçin sonu 0 ile biterse işlem başarılı olmuştur bu işlemi yaparken cydia kapalı olmalıdır !!!
    sonrasında telefonu respering yapmadan tamamen üst tuşdan kapataın sonra açın tweakler çalışmaya başlayacaktır

Link verebilir misin arkadaşım, deneyeyim bir.

• quote:

Eğer problem yaşıyorsanız, restore edip 2.1.1 ile yeniden jb yapabilirsiniz.

zaten 3 g ilede denedim olmadı hocam sorun var bende aynı hatayı yine aldım bu 2.1.1 in linki varmı hocam nereden indirecegim taig in sitede haladaha 2.0.0 da sürüm?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Aynen öyle.

• quote:

http://60.165.57.143/ap...ebs/taiguntether83x.deb

401 Authorization Required

Uyarısı alıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: sezgin1101

Andriosu da yukledim 😂😂😂bu is tama

nasıl yükledin kardeş
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Aynen öyle.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar iPhone 5 cihazıma xsellize reposundan iFile yükledim ama ekrandaki bütün uygulamalar gitti Apple uygulamalrı dahil. Restore dışında bir çaresi var mı? Lütfen yardımcı olun.... Teşekkürler

• tugrul420 kullanıcısına yanıt
    Daha önceki yazılarda bahsettiğim gibi, Cydia açıkken deb kurulumu bu hatayı veriyor. Cydia kapalı bir şekilde deb kurulumunu yaparsanız problem olmayacaktır.
  • Janti kullanıcısına yanıt
    Yüklerken mi alıyorsun cydia kapalı iken yaptın mı ? . chromedan indirmeyi dene ben şuanda twekleri kullanabiliyorum
  • quote:

quote:

Uyarısı alıyorum.

Link hatalı o yüzden :)

http://60.165.57.143/apt.taig.com/debs/taiguntether83x.deb

• atabrkk kullanıcısına yanıt
    Bende de çalışmıyor..O sürümü nasıl yüklücez ..aryıca sizde ayarlarda görünüyormu tweaklar.ben de görünmüyor
  • Yeni versiyon ile jail yapsak deb kurmamıza gerek var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugrul420

quote:

Saurik reposunda baya bir paket görünüyor. Saurik in güncelediği paket 'Cydia Installer' zaten ve en son bu sabah 1.1.18 versiyonuna güncelledi. Siz telefonu JB lediyseniz 2.0.0 ile, önce bi deb i kurarak tekrar Cydia ya bakın. Eğer düzelmezse restore edip sıfırdan JB yapmanızı öneririm.

Linkteki deb dosyasını safari ile açıp "ifile ile aç" dedim daha sonra yükleyici dedim sonuç resimdeki.
     İOS 8.3 JailBreak ÇIKTI[ANA KONU]

cydia kapat hocam sorunun hallolur

• quote:

quote:

quote:

Uyarısı alıyorum.

Link hatalı o yüzden :)

http://60.165.57.143/apt.taig.com/debs/taiguntether83x.deb

İşlemleri yaptım, yeniden başlatıyorum şu an. 0 ile bitti sonu, teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.