Bildirim
İOS 8.3 JailBreak ÇIKTI[ANA KONU] (114. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
2.1.1 kaldırıldı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: nirvana08
quote:
Orijinalden alıntı: Janti
quote:
Orijinalden alıntı: atabrkk
Substrate bekleniyor appsync için ondan çalşımadı. CCcontrols 1.3b-1 sürümünü yüklersen çalışması lazım.
Aynen onu yükledim zaten, bir önceki sayfada verilen repodan. Artık nerede hata yapıyorsak, kiminde tweakler çalışıyor, kiminde çalışmıyor.
AppSync deneyin derim tekrardan, çünkü güncellemesi geldi zaten.
ne işe yarıyor appsync hocam
Kırılmış uygulamaları kullanabilmeyi sağlıyor. Crackli uygulama ya da ücretli uygulamayı ücretsiz elde etme de denilebilir.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Substrate bekleniyor appsync için ondan çalşımadı. CCcontrols 1.3b-1 sürümünü yüklersen çalışması lazım.
Aynen onu yükledim zaten, bir önceki sayfada verilen repodan. Artık nerede hata yapıyorsak, kiminde tweakler çalışıyor, kiminde çalışmıyor.
Kırılmış uygulamaları kullanabilmeyi sağlıyor. Crackli uygulama ya da ücretli uygulamayı ücretsiz elde etme de denilebilir.
appcake bu olmadan çalışmıyor heralde
-
Arkadaşlar verilen deb dosyasını indir . safaride indiremeyebiliyor chrome deneyinquote:
Orijinalden alıntı: Jantiquote:
CCControls çalışıyor oh be. Appsync çalıştırabilen var mı acaba ?
Bende cccontrols de çalışmıyor. O zaman problemler benden kaynaklanıyor. AppSync sizde çalışacaktır. Haber verirseniz sevinirim.
Alıntıları Göster
sonra deb dosyasını ifile ile açın yükleyiciyi seçin sonu 0 ile biterse işlem başarılı olmuştur bu işlemi yaparken cydia kapalı olmalıdır !!!
sonrasında telefonu respering yapmadan tamamen üst tuşdan kapataın sonra açın tweakler çalışmaya başlayacaktır
-
cok tesekkurler bilgi için -
quote:
Orijinalden alıntı: iskenderakcay54
Arkadaşlar verilen deb dosyasını indir . safaride indiremeyebiliyor chrome deneyin
sonra deb dosyasını ifile ile açın yükleyiciyi seçin sonu 0 ile biterse işlem başarılı olmuştur bu işlemi yaparken cydia kapalı olmalıdır !!!
sonrasında telefonu respering yapmadan tamamen üst tuşdan kapataın sonra açın tweakler çalışmaya başlayacaktır
Link verebilir misin arkadaşım, deneyeyim bir.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: castrozan
Eğer problem yaşıyorsanız, restore edip 2.1.1 ile yeniden jb yapabilirsiniz.
zaten 3 g ilede denedim olmadı hocam sorun var bende aynı hatayı yine aldım bu 2.1.1 in linki varmı hocam nereden indirecegim taig in sitede haladaha 2.0.0 da sürüm? -
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Aynen öyle.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
http://60.165.57.143/ap...ebs/taiguntether83x.deb
401 Authorization Required
Uyarısı alıyorum.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sezgin1101
Andriosu da yukledim 😂😂😂bu is tama
nasıl yükledin kardeş -
Arkadaşlar iPhone 5 cihazıma xsellize reposundan iFile yükledim ama ekrandaki bütün uygulamalar gitti Apple uygulamalrı dahil. Restore dışında bir çaresi var mı? Lütfen yardımcı olun.... Teşekkürlerquote:
Orijinalden alıntı: Jantiquote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Aynen öyle.
Alıntıları Göster
-
Daha önceki yazılarda bahsettiğim gibi, Cydia açıkken deb kurulumu bu hatayı veriyor. Cydia kapalı bir şekilde deb kurulumunu yaparsanız problem olmayacaktır. -
Yüklerken mi alıyorsun cydia kapalı iken yaptın mı ? . chromedan indirmeyi dene ben şuanda twekleri kullanabiliyorum -
quote:
quote:
Uyarısı alıyorum.
Link hatalı o yüzden :)
http://60.165.57.143/apt.taig.com/debs/taiguntether83x.deb
-
Bende de çalışmıyor..O sürümü nasıl yüklücez ..aryıca sizde ayarlarda görünüyormu tweaklar.ben de görünmüyor -
Yeni versiyon ile jail yapsak deb kurmamıza gerek var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: castrozan
quote:
quote:
Uyarısı alıyorum.
Link hatalı o yüzden :)
http://60.165.57.143/apt.taig.com/debs/taiguntether83x.deb
İşlemleri yaptım, yeniden başlatıyorum şu an. 0 ile bitti sonu, teşekkürler.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X