Şimdi Ara

DriveClub ve Project Cars'ın Yağmur Efektleri Karşı Karşıya (Video) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: neo-life

bir pc ci olarak bence driveclub daha iyi kesinlikle birde sony bu oyunla o kadar eleştirilmesine rağmen fakat bazı arkadaşlar var yine sırf pc ye çamur atmak için abuk subuk konuşmuşlar yani pcars dclub tan daha kötü duruyorsa bu pc nin güçsüzlüğümü yoksa o kadar ertelemeye rağmen yapımcının beceriksizliğimi bir düşünün

ubisofta özenmiş yapımcılar.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

Orijinalden alıntı: michael01

quote:

Orijinalden alıntı: neo-life

bir pc ci olarak bence driveclub daha iyi kesinlikle birde sony bu oyunla o kadar eleştirilmesine rağmen fakat bazı arkadaşlar var yine sırf pc ye çamur atmak için abuk subuk konuşmuşlar yani pcars dclub tan daha kötü duruyorsa bu pc nin güçsüzlüğümü yoksa o kadar ertelemeye rağmen yapımcının beceriksizliğimi bir düşünün

ubisofta özenmiş yapımcılar.
    Nextgen & Oldgen

Drive club atmosfer olarak gerçekten şahane iş çıkarıyor. Project Cars kimse kusura bakmasın ama hep söyledim yine söyliyeceğim atmosfer ve çevre detayları bakımından zayıf.
  • hava şartlarına göre yarış oyununu karşılaştırmak zaten anca drive clup işidir, oyunun başarılı başka hiç bir tarafı olmadığı için. sanki hava durumu oyunu oynuyoruz. araç fizikleri, sürüş dinamikleri, hasar modellemesi. bir kere sadece araç detaylarına göre karşılaştırma yapsan DC devenin yanında sinek kalır. ben geçen sene ki betasını oynadığımda adamlar şanzımanından aktarma dişlilerine kadar, gerçek zamanlı hareketlerine kadar detaya inmişler daha ne diyim. project cars da tek bir eksik var o da kaza fizikleri. onu halledebildiler mi bilmiyorum ama hava şartlarından çok daha önemli bir eksiklik orası kesin.

islemci: intel i9 10850k 3.6Ghz | Anakart: MSI Z490 CARBON | Ram: Kingston 2x8GB Hyperx Fury DDR4 3200MHz | Ekran Karti: ASUS ROG STRİX RTX 2080 | SSD: 256GB OCZ Aglity 4, OCZ 240GB Vertex 460A | SAMSUNG 980 1TB M2 | PSU: ASUS ROG THOR 850W 80+ PLATİNUM MULL MOD. | CPU Sogutucu: BE QUİET DARK ROCK PRO 4| Monitor: ASUS 27' MG279
  • Project cars dan soğudum.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • driveclub ın grafikleri gerçekten efsane oynarken şöyle araba kendi gitsede etrafı seyretsem diyorsunuz ama gel gelelim ki sürüş dinamiklerine bir türlü alışamadım çok zor geldi hatta o yüzden grid autosport dan bile daha çok zevk almıştım
    project carsdan ümidim yüksek tamam grafikleri bir driveclub olmayabilir ama sürüş dinamikleri düzgün olsun yeter de artar bile

Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcrex

hava şartlarına göre yarış oyununu karşılaştırmak zaten anca drive clup işidir, oyunun başarılı başka hiç bir tarafı olmadığı için. sanki hava durumu oyunu oynuyoruz. araç fizikleri, sürüş dinamikleri, hasar modellemesi. bir kere sadece araç detaylarına göre karşılaştırma yapsan DC devenin yanında sinek kalır. ben geçen sene ki betasını oynadığımda adamlar şanzımanından aktarma dişlilerine kadar, gerçek zamanlı hareketlerine kadar detaya inmişler daha ne diyim. project cars da tek bir eksik var o da kaza fizikleri. onu halledebildiler mi bilmiyorum ama hava şartlarından çok daha önemli bir eksiklik orası kesin.

kardeş doru diyorsun da bu video ve haberin başlığı hava koşulu karşılaştırması olduğu için insanlar pcars eleştiriyor yoksa daha sen oynamışın ama %99 oynamadığı piyasaya çıkmamış bir oyunu senin yukarıda saydığın detaylar yönünden eleştirmek şu an için mümkün değil ve büyük ihtimalle dediğin gibi ana detaylarda pcars dv den daha iyi olacaktır diye düşünüyorum

• Bence şuana kadar yeni nesle çıkmış olan en iyi grafikli yarış oyunu Driveclub,yeni neslin en iyi yarış oyunu da forza horizon 2 bence.Oyun demek sadece grafik demek değil sonuçta.Forza horizon 2 oynamak istediğim oyunların başında geliyor.Gran Turismo çıksa da ps4'te de adam akıllı yarış oyunu oynasak saygılar...

hava şartlarına göre yarış oyununu karşılaştırmak zaten anca drive clup işidir, oyunun başarılı başka hiç bir tarafı olmadığı için. sanki hava durumu oyunu oynuyoruz. araç fizikleri, sürüş dinamikleri, hasar modellemesi. bir kere sadece araç detaylarına göre karşılaştırma yapsan DC devenin yanında sinek kalır. ben geçen sene ki betasını oynadığımda adamlar şanzımanından aktarma dişlilerine kadar, gerçek zamanlı hareketlerine kadar detaya inmişler daha ne diyim. project cars da tek bir eksik var o da kaza fizikleri. onu halledebildiler mi bilmiyorum ama hava şartlarından çok daha önemli bir eksiklik orası kesin.

Dc'da Hava sartlari degistimi Sürüs hissiyatida bir okadar degisiyor. Ordaki hava sartlari süslük diye koymadilar senin tabirin ile..

• sanki tartışmaya çok açık değil..dc her konuda eleştiriyi hak etse de grafiksel olarak özellikle de hava şartlarıyla muazzam duruyor..

İşte driveclub'ın yanından bile geçmemiş zat-i muhteremin yorumlarını dinlediniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: dominnic

digital drive clup aldık ebaydan şimdi oyuna giremiyoruz oyunda kilit var satın aldığımız primary hesaptan nasıl olduysa çıkış olmuş satan kişi hesabın parolasınıda değiştirmiş geri hesaba girişte yapamıyoruz verilen para boşa gitti yani güncellemeden sonra olmuş sanırım baya bi kişide olmuş var mı burada başına böyle bir olay gelen ?

Bloodborne de geldi başıma gittigidyordan almıştım satıcı paramı iade etti psn hesap alıcaksan türkiyeden al

Yağmur damlacıkları : Dc
    Sürüş : Pcars
    Eğlence: Dc
    Ses: Dc

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • grafik olarak dc önde tabiki ama geriye kalan herşey pcars

Ve din de yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MARCO

Yağmurlu havada drive club ın rakibi yok şuan.

Sadece yağmurlu değil ki, kuru havada da rakibi yok.Çevreye o kadar abanılmış ki, kolay kolay dc'nin çevre grafiklerinde geçileceğini zannetmiyorum.Driveclubdaki çevre grafiği, unique valley tech demosundan farksız neredeyse.Ağaçların ve bitkilerin kalitesi hiçbir yarış oyununda görmediğimiz kalitede.

• Driveclub nasıl bir oyundur yahu videoyu izledikten sonra Project Cars'dan soğudum. :)

Orijinalden alıntı: Hasikomen

Driveclub nasıl bir oyundur yahu videoyu izledikten sonra Project Cars'dan soğudum. :)
    Karşılaştırma videosunda, DC'nin hakkını yemişler. Çevrenin daha detaylı olduğu pistlerde, güneş doğarken, sağanak yağış seçip, kaput&tampon kamerasından oynarsanız, esas şov o zaman başlıyor. Ağaçların ve güneşin yansıması muazzam.

Yalnız, çevredeki yapraklar, sadece photo mod'ta ve kamera sabit dururken detaylanıyor.
    Gerçek zamanlı orman çizimlerini, bir yarış oyunu için çok iyi olsa da, Unigine Valley'la karşılaştırmak çok abartılı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 9 Nisan 2015; 12:24:57 >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.