|
|

|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onkal -- 13 Mayıs 2019; 13:42:11 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onkal -- 18 Haziran 2019; 11:21:41 > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
Merhaba arkadaşlar. Sanırım Asustor kullanıcıları forumdan firar etmişler :) AS5404T model bir NAS satın aldım. AsusPortal ile ilgili bazı sıkıntılar yaşadım, HDMI çıkışı alamadım v.s. ve araştırmalarımda bulduğum çözümlerle herhangi bir sonuca ulaşamadım. Deneme-yanılma vs ile çözdüm. Şimdi başka bir derdim var. Google Photos'taki resim ve videoları NAS'a nasıl senkron edeceğim? Sadece Google takeout çözümü önerilmiş. Ama bu bana uygun değil. 1TB üzerinde bir verim var çünkü. Ayrıca senkron da olmayacaklar. Her eklediğim, değiştirdiğim resim-videoyu diğer tarafta da yapmam gerekecek. Bunun için bir çözüm yolu bilen var mı acaba? |
|
Xiaomi 12T Pro 12/256GB Black MIUI 14.0.11.0 TLFCNXM by xiaomi.eu / Poco F2 Pro 8/256GB Black MIUI 14.0.5.0 SJKCNXM by xiaomi.eu / MiMix2 6/256GB Black MIUI 12.0.1 Stable by xiaomi.eu / MiNote2 4/64GB Black MIUI Global Kararlı v11.0.2 MiPad2 64GB MIUI v8 MultiRom / MiBox3 International AndroidTV v8.0 / Tronsmart T428 MiniPC 4.1.2 JB Mi A1 4/64GB Gold / Mi5 Prime 3/64GB Black / RedMi Note 4X 3/32GB Black / Mi4LTE 3GB/16GB / RedmiNote3Pro 3GB/32GB / LG Optimus G2(D802) 16GB / Moto G 16GB / LG Optimus 4XHD 16GB / GT-I9000 Galaxy S 8GB (Out of service) / Sony Ericsson Xperia X1i WM6.5 Nexus7 2013 32GB (Out of service) / Nexus7 32GB Wifi / Ainol Aurora II 16GB / Apple iPad 32GB Wifi+3G Amazfit Pace / LG G Watch R (Out of service) |
|
Selam dostlar asustor nas cihazı için hdd tray a ihtiyacım var elinde fazla olan varsa arızalı cihazınız varsa yardımcı olursanız sevinirim |
|
3d yazıcısı olan birine, elindeki numuneye göre yaptırtmayı dene diyesim geldi. bu nasıl desem sıvı yazıcılar mı oluyor ne?. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8645012F0 -- 27 Temmuz 2025; 21:53:21 > |
|
merhabalar asustor as6510t modeli mevcut içerisinde 4 harddisk var 1 tanede daha ekleyip yükseltmek istiyorum ama diğer disklerle beraber eşleşmesini istiyorum. bunu nasıl yapabilirim. ayrı bir disk olarak görünmesin yani. |
|