Şimdi Ara

İlanımı Güncelleyemiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aynı sorun bende de var 3 gündür ilanımı güncelle yemiyorum. kim bakacaksa baksın şuna artık, her gün alışveriş mesajları gelirken konular geriye düştüğü için 3 gündür gelen giden yok acilen düzeltilmesi lazım.

We´ll be ready when the curtain might fall...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

İlettik, en kısa sürede düzeltilecek arkadaşlar. Aksaklık için kusura bakılmasın lütfen.

Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 23 Mart 2015; 11:39:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en son cuma günü "güncelle" çalışıyordu.
    cumartesiden itibaren çalışmıyordu
    Ey millet! İyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti, şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru, en gerçek tarikat medeniyet (uygarlık) tarikatıdır. Uygarlığın emir ve isteklerini yapmak, insan olmak için yeterlidir...
    (Atatürk, 30 Ağustos 1925)
  • Zaten 1 aydır satamıyorum, 2-3 gün beklerim
    Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
  • İlan güncelleme sorunu düzeldi arkadaşlar......
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.