Şimdi Ara

D-Smart 401. Kanal Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sorun bugün başıma geldi. Açtım ve sadece 401. Kanal var. 22'ye basıyorum kanal yok diyor. Ayrıca 401 kanalda boş. Yardım edin lütfen

• Yapay Zekanın Yanıtı

D-Smart 401 Kanal Sorunu: Nedenleri ve Çözümleri

D-Smart kullanıcıları, 401 kanalında sorun yaşayabilmektedir. Bu hatayla karşılaştığında, ekranda "401 Hatası" veya "Kanal Bulunamadı" mesajı belirir.

D-Smart 401 Hatası Nedenleri:

• Sinyal Sorunları: Uydu sinyali kesintiye uğramış olabilir veya uydu çanağında bir sorun olabilir.
    • Alıcı Sorunları: Alıcınız eski veya arızalı olabilir.
    • Abonelik Sorunları: Aboneliğinizin süresi dolmuş veya askıya alınmış olabilir.
    • Sistemsel Sorunlar: D-Smart sisteminde geçici bir sorun olabilir.

D-Smart 401 Hatası Çözümleri:

• Sinyal Kontrolü: Uydu çanağınızın doğru şekilde hizalanmış olduğundan emin olun. Sinyal gücünü ve kalitesini kontrol etmek için alıcınızın ayarlarını inceleyebilirsiniz.
    • Alıcı Yeniden Başlatması: Alıcınızı kapatıp tekrar açmayı deneyin. Bu, geçici sorunları çözebilir.
    • Alıcı Güncellemesi: Alıcınızın en son yazılım sürümüne güncellendiğinden emin olun.
    • Abonelik Kontrolü: Aboneliğinizin süresinin dolmadığını veya askıya alınmadığını kontrol edin. Gerekirse D-Smart müşteri hizmetleriyle iletişime geçebilirsiniz.
    • Sistem Durumu Kontrolü: D-Smart sisteminde herhangi bir sorun olup olmadığını kontrol etmek için D-Smart resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Yukarıdaki çözümleri uyguladıktan sonra hala 401 hatası alıyorsanız, D-Smart müşteri hizmetleriyle iletişime geçmeniz önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Aynısı bende de var. Müşteri hizmetlerine beşiktaş maçı olduğu için ulaşamıyoruz. Hatayı internetten aradığımda sözleşme bitimi olarak gözüküyor ve bayiye giderek sözleşme yenilememiz gerekiyormuş. Dsmart online üzerinden de yenileme seçeneği göremedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: istenmeyentuy

Aynısı bende de var. Müşteri hizmetlerine beşiktaş maçı olduğu için ulaşamıyoruz. Hatayı internetten aradığımda sözleşme bitimi olarak gözüküyor ve bayiye giderek sözleşme yenilememiz gerekiyormuş. Dsmart online üzerinden de yenileme seçeneği göremedim.

Ciddimisin ? Maçı nasıl izlicem ben
    Abi paramızla bize yapılana bak yaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S-Dogan22 -- 19 Mart 2015; 20:13:52 >
  • Aynı sorun bizdede var nasıl iş yapıyolar anlamıyorum.

Müşteri hizmetlerine de ulaşamıyoruz

Sorunu çözebilen varsa yazarsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gkhan. -- 19 Mart 2015; 19:54:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gkhan.

Aynı sorun bizdede var nasıl iş yapıyolar anlamıyorum.

Yarın ara ve baya bi azarla Beşiktaşlı olmasan bile sayenizde maçı izleyemedim falan de şahsen ben yapıcam. Sözleşmeniz bitti falan derse olay o zaman başlıcak zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: S-Dogan22

quote:

Orijinalden alıntı: Gkhan.

Aynı sorun bizdede var nasıl iş yapıyolar anlamıyorum.

Yarın ara ve baya bi azarla Beşiktaşlı olmasan bile sayenizde maçı izleyemedim falan de şahsen ben yapıcam. Sözleşmeniz bitti falan derse olay o zaman başlıcak zaten

En azından evde digiturk te var maçı izleyebilcez Ama maça kadar sorun hallolmazsa yarın şenlik var.

• quote:

Orijinalden alıntı: istenmeyentuy

Aynısı bende de var. Müşteri hizmetlerine beşiktaş maçı olduğu için ulaşamıyoruz. Hatayı internetten aradığımda sözleşme bitimi olarak gözüküyor ve bayiye giderek sözleşme yenilememiz gerekiyormuş. Dsmart online üzerinden de yenileme seçeneği göremedim.

İyi de bu mac dsmart özel değil ki neden müşteri hizmetleri yogunmus?Ben Digiturk müşteri hizmetlerini demedim çalışıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple tv 3 - ip tv sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.