Şimdi Ara

SIEMENS Üretim Farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Beyaz eşyalarımı Sıemens aldım. bir iki parça made in turkey geldi. Buzdolabım KG57NPI34N ve made in Turkey. Acaba bu dolabın aynısı aynı kod numarası ile made in German olarak satılıyor mudur? öyleyse fiyat farkınıda verimp onu almak istiyorum. aldığım yer yok diyor ama ben birde bir kullanan varsa buradan cevap verebilir belki diye bir sorayım dedim.
    Teşekkürler...

• Siemens dolaplar güzeldir ama illa ki alman olsun derseniz liebher öneririm .Siemens fanatiği olarak ben bile buzdolabında liebherden başka tanımam
  • mesajınız halen geçerli ise cevaplayayım ben siemens firmasına parça üreten bir firmada 13 yıl çalıştım siemens çok kalitelidir kalite olarak elektrolüx sonra siemens gelir siemens tüm dünyada aynı standartta üreten ender firmadır türkiyedeki bir fırını kalite olarak almanyadaki ile aynıdır bir projesi vardı adını tam hatırlamıyorum o proje kapsamında tüm parçalar aynı kalitede yapılıyordu
    diyeceğim odurki siemens ve bosch türkiyede üretilenden alabilirsiniz

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.