Şimdi Ara

Çok kararsızım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Hazirana doğru bir laptop almayı düşünüyorum oyun için fakat bir Sürü kasa var şuan,hangisini alsam bilemedim sağlamlık olarak.ayrıca ekran boyutu konusunda da karar veremedim.önerileriniz nedir? Bütçem 4000-4500 en fazla o da.üniversitede kullanacağım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan4554

Merhaba arkadaşlar.Hazirana doğru bir laptop almayı düşünüyorum oyun için fakat bir Sürü kasa var şuan,hangisini alsam bilemedim sağlamlık olarak.ayrıca ekran boyutu konusunda da karar veremedim.önerileriniz nedir? Bütçem 4000-4500 en fazla o da.üniversitede kullanacağım

Lenovo Y5070 Intel Core i7 4710HQ 2.5GHz / 3.5GHz 16GB 1TB

bu nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: INOVASYON

quote:

Merhaba arkadaşlar.Hazirana doğru bir laptop almayı düşünüyorum oyun için fakat bir Sürü kasa var şuan,hangisini alsam bilemedim sağlamlık olarak.ayrıca ekran boyutu konusunda da karar veremedim.önerileriniz nedir? Bütçem 4000-4500 en fazla o da.üniversitede kullanacağım

Lenovo Y5070 Intel Core i7 4710HQ 2.5GHz / 3.5GHz 16GB 1TB

bu nasıl?

Hocam fiyatına göre iyi fakat y7070 varken eski seri kalıyor o model.Fiyatın değer fakat ben bu paraya Monster marka almayı düşünüyorum ya da en azından msi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seçimlerinize bağlı tabi. Haziran gibi alacaksanız yeni kasalar ile gtx 965 alabilirsiniz. Onun haricinde Tulpar t5 v4.1 gayet uygun slim olmasından dolayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: DC's Joker

Seçimlerinize bağlı tabi. Haziran gibi alacaksanız yeni kasalar ile gtx 965 alabilirsiniz. Onun haricinde Tulpar t5 v4.1 gayet uygun slim olmasından dolayı

4000 lira verip 965li bir laptop almak mantıksız gibi

• quote:

quote:

Seçimlerinize bağlı tabi. Haziran gibi alacaksanız yeni kasalar ile gtx 965 alabilirsiniz. Onun haricinde Tulpar t5 v4.1 gayet uygun slim olmasından dolayı

965 ler 4000 lira olmayacak zaten. 3000 gibi duruyor.
  • quote:

quote:

quote:

965 ler 4000 lira olmayacak zaten. 3000 gibi duruyor.

4000 civarı bir şey düşünüyorum ben hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İşte hocam bende o yüzden iki seçenek sundum ya size :)

4000 istiyorsanız tulpar t5 v4.1 , bende alalı iki hafta olmadı. Hem slim, hemde gtx 970m var. Ha 4000 harcamak istemem derseniz diye de 965 leri önermiştim. Ancak kişisel tavsiyem kesinlikle tulpar t5 v4.1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DC's Joker -- 8 Mart 2015; 16:20:30 >
  • kaan4554 kullanıcısına yanıt
    tulpar t5 v4.1 benim de önerim. tek sykyntysy a?yry büyük adaptörü o kadar slim ve aliminyum kasa üstüne gtx 970m
  • TULPAR T5 V5.1
    120*2=240 ssd

olabilirmi bütçe sorunu yoksa

4 k oyun veya film oynatırmı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.