Şimdi Ara

.::CARBON-TUNING::. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
362
Cevap
0
Favori
30.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     .::CARBON-TUNING::.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ressam -- 10 Kasım 2006; 20:48:27 >

Orjinalden alıntı: sinanC

alın size resim ilk arabam nfsc deki:

ah o blur özelligini bide benim ekran kartı desteklese çok güzel olcaktı

• kırmızı supra ii ama diğerlerini beğenmedim. daha iyilerini bekliyoz

antrenör | fitness coach* | 92'den beridir aktif sporcu * | 87'den beridir atari / konsol oyuncusu | sinemasever | metalci | kahve tutkunu *| hayvansever * | apolitik * | agnostik * | hippi *|
  • bence çok basit olmuş hepsi de.en kısa zamanda bende koyucam bi kaç ss eminim neden basit dediimi anlarsın.siyah ağırlıklı çift rengi kullanıp arabalara ağır bi hava katmışsın sadece.oyunda full gece geçtiği için siyah arabada güzel göüzküyor.biraz daha yaratıcı ol arkadaşım.zaman ayır biraz.iki scoop bi hood ekeyip çıkartma arabayı.bumperları asfalta 0 görmek istiyorum. bu gazla umarım ii bişiler yaparsın. bi de oyunun adı CARBON şu carbon parçaları bi kullanın mq.:D

Orjinalden alıntı: aqueitas

bence çok basit olmuş hepsi de.en kısa zamanda bende koyucam bi kaç ss eminim neden basit dediimi anlarsın.siyah ağırlıklı çift rengi kullanıp arabalara ağır bi hava katmışsın sadece.oyunda full gece geçtiği için siyah arabada güzel göüzküyor.biraz daha yaratıcı ol arkadaşım.zaman ayır biraz.iki scoop bi hood ekeyip çıkartma arabayı.bumperları asfalta 0 görmek istiyorum. bu gazla umarım ii bişiler yaparsın. bi de oyunun adı CARBON şu carbon parçaları bi kullanın mq.:D

350z ve sarı supranın yere yakınlılıgına bak istersen yere nekadar yakın ayrıca benim araba modifiye menüsünde aftermarket teki malzemeleri sadece kullanabiliom diger autoslupt mı ne ondan bi tampon fln tkamaya kalcam diyelim tamponun büyüklügünü genişligini fln ayarlama yerleri kapalı nie kapalı anlamadım demosunda açıktı acaba oyunu full bitirincemi açılcak bilgisi olan varsa sevinirim.

• Bu benden

• quote:

Orjinalden alıntı: VipLimE

Bu benden

ekran kartın 128lik galiba ama yinede fena diil

• Ekran kartım Ati Radeon 9550 256mb 128bit.Carbonda Anti allasing kapalı world detail medium diğerleri full Oyun hiç kasmıyor.İstersen savemi göndereyim sana.Açmamazlık yapmaz.İnt.den yükledim.Ford gt , Lamb. , Corvette z06 var.Para full

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thehspeed -- 11 Kasım 2006; 12:15:19 >

• benimde
    quote:

Ekran kartım Ati Radeon 9550 256mb 128bit.Carbonda Anti allasing kapalı world detail medium diğerleri full Oyun hiç kasmıyor.İstersen savemi göndereyim sana.Açmamazlık yapmaz.İnt.den yükledim.Ford gt , Lamb. , Corvette z06 var.Para full
    hepsi full bitek 800X600 oynuom ekran kartlarımız aynı oyun full bitmiş durumda şu anda benim anti analising 4x digerleri hepsi full açik kasma yok bendede

• quote:

Orjinalden alıntı: thehspeed

işte 10 yaşimdan beri sevidigim tek araba 240 sx nası olmuş? arkadaşlar ? Ön farlara dikkat !

ön farların üstünde sanki ufak ufak vinly var gibi geldi bana bu arabayı nedense bi sevemedim

• bikaç yeni çalışmam daha var bi göz atın bakim

• çok güzeller elinize saglik bide ben yükleyebilsem su oyunu siz ozaman görün

Orjinalden alıntı: _n2o_

çok güzeller elinize saglik bide ben yükleyebilsem su oyunu siz ozaman görün

problem varsa yardım edelim

Atalarımızın Kanla Suladığı Toprağı Almak İsteyenlere,Silahımızla Savunmak Yerine Kanımızla Boğmayı Terçih Ederiz !
  • quote:

O Resimdeki arabaların jantları ne marka?
    autoslupt ta carbon glitz marka jant öle yazıodu

Orjinalden alıntı: __MeHMeT__

Ya arkadaşlar ben % 94 deyim ne skyline ne de gt 600 çıktı ne zaman çıkacak onlar oyun bitincemi yoksa benmi yapamıyorum.
    benim oyun komple bitti %50lerde skyline fln açılmıştı aynı garajlara gitme hep haritada en aşagıdaki garaja git ilk garaj hariç digerlerine git kesin vardır oralarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi splash20 -- 11 Kasım 2006; 14:21:48 >

Orjinalden alıntı: splash17

quote:

Orjinalden alıntı: __MeHMeT__

Ya arkadaşlar ben % 94 deyim ne skyline ne de gt 600 çıktı ne zaman çıkacak onlar oyun bitincemi yoksa benmi yapamıyorum.
    benim oyun komple bitti %50lerde skyline fln açılmıştı aynı garajlara gitme hep haritada en aşagıdaki garaja git ilk garaj hariç digerlerine git kesin vardır oralarda

Yok valla zaten haritada üç tane carlot hepsine baktım yok. yoksa başka carlotlar varmı ?

Atalarımızın Kanla Suladığı Toprağı Almak İsteyenlere,Silahımızla Savunmak Yerine Kanımızla Boğmayı Terçih Ederiz !
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.