Şimdi Ara

CS:GO Hile İhbar Başlığı (Overwatch) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
1
Favori
5.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: can_celik

quote:

Orijinalden alıntı: kozmo

5 ve 6 kez izlememde diğer nickler hep aynıydı.Not:Şüpheli den bahsetmiyorum.Bende ordan o kanıya vardım. Komedyen dolu bu forum ne gariptir.

birader komedyen biz miyiz sen mi :D

diğer nickler de şüphelinin nick i gibi gizli tabii ki. zaten dikkat edersen albatros, kedi, köpek, gibi hayvan isimleri yazıyor çoğunda. :D (gabe yine vardı sanırım :) )

Alıntıları Göster
    steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-HZ9V2-W85xd-dbpiS-BQbpK-zwJoD

http://steamcommunity.com/profiles/76561198152008801/

''Raww'' nickli şahıs wallhack. mümkün oldukça belli etmiyor. bir yere girmeden önce içeridekilere göre aim hazırlıyor daha girmeden. ısınmada wall olduğunu belli eden hareketleri var.

• quote:

steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-HZ9V2-W85xd-dbpiS-BQbpK-zwJoD

''Raww'' nickli şahıs wallhack. mümkün oldukça belli etmiyor. bir yere girmeden önce içeridekilere göre aim hazırlıyor daha girmeden. ısınmada wall olduğunu belli eden hareketleri var.

Benim de WH olduğunu düşündüğüm, profili kapalı, gerçekten WH'yi iyi ve çaktırmadan kullandığını düşündüğüm bir eleman var. Bu oyun linkini nasıl paylaşıyoruz ve nereye yapıştırıp izliyoruz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Erkka

quote:

Benim de WH olduğunu düşündüğüm, profili kapalı, gerçekten WH'yi iyi ve çaktırmadan kullandığını düşündüğüm bir eleman var. Bu oyun linkini nasıl paylaşıyoruz ve nereye yapıştırıp izliyoruz?

Alıntıları Göster
    ana menüde SEYRET kısmında kendi maçlarına gir o kişiyle olan maça sağ tıkla scoreboard a bak scoreboard un altında 'demo linkini paylaş' butonu var ona tıklayınca linki kopyalamış oluyorsun. sonra bu başlığa yapıştır.

linki verilen maçı izlemek için, verilen linki browserda adres çubuğuna yapıştrıp enterla oyun açılacak, demoyu indirecek ve demo oynatılmaya başlayacak.

• quote:

ana menüde SEYRET kısmında kendi maçlarına gir o kişiyle olan maça sağ tıkla scoreboard a bak scoreboard un altında 'demo linkini paylaş' butonu var ona tıklayınca linki kopyalamış oluyorsun. sonra bu başlığa yapıştır.

linki verilen maçı izlemek için, verilen linki browserda adres çubuğuna yapıştrıp enterla oyun açılacak, demoyu indirecek ve demo oynatılmaya başlayacak.

Alıntıları Göster
    baya bi az olduğunu düşünüyorum ancak genede bilgisi olanlara danışmak adına sormak istiyorum cs go da nova 3üm ancak oynanış saatim 108 saat sizce ne kadar daha oynamalıyım veya daha yükselmem mi gerekiyor overwatch izleyebilmem için?

Intel Core i7 4790 3.6 ghz // Asus Z87 Plus // Zotac Gtx 1050ti // GSkill Ares 8GB (2x4GB) DDR3 1600Mhz // Kingston SSDNow V+200 120GB SATA 3 // Seagate Barracuda 3.5" 1TB HDD // THERMALTAKE V3 600W // ASUS 24" VG248QE 1ms 144Hz // Windows 10 1903

origin id : ismailbbyigit

• 150 win alman lazım

Orijinalden alıntı: TheLastSummoner

150 win alman lazım

daha 45 win im var yav :))

Intel Core i7 4790 3.6 ghz // Asus Z87 Plus // Zotac Gtx 1050ti // GSkill Ares 8GB (2x4GB) DDR3 1600Mhz // Kingston SSDNow V+200 120GB SATA 3 // Seagate Barracuda 3.5" 1TB HDD // THERMALTAKE V3 600W // ASUS 24" VG248QE 1ms 144Hz // Windows 10 1903

• quote:

Orijinalden alıntı: isoleite736

baya bi az olduğunu düşünüyorum ancak genede bilgisi olanlara danışmak adına sormak istiyorum cs go da nova 3üm ancak oynanış saatim 108 saat sizce ne kadar daha oynamalıyım veya daha yükselmem mi gerekiyor overwatch izleyebilmem için?

bende nova 1'im 181 win var ve daha demin overwatch izledim
    Katılım zamanı: 4 Ocak 2013

• 15 win var nova1 im 35 saat oynama artık ovırvaça başlarık heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: sadece50

15 win var nova1 im 35 saat oynama artık ovırvaça başlarık heralde

150 win+Nova olman şart

Orijinalden alıntı: mustafadark

quote:

Orijinalden alıntı: sadece50

15 win var nova1 im 35 saat oynama artık ovırvaça başlarık heralde

150 win+Nova olman şart

Alıntıları Göster
    İzleyince bize bir yararı var mı ki :D

Orijinalden alıntı: orjinal-puma

Bu sistemde kararlarimizin dogru mu yada yanlis mi sonuclandigini gorebiliyormuyuz? Ve verdigimiz oylar dogru sonuclanirsa kac xp geliyor?

steamcommunity.com
    Steam Community :: Guide :: A way to find the profile of the person in overwatch
    http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=603318106

bu rehberi takip ederek şüphelinin profilini bulup game ban yiyip yemedeğine bakabilirsin. Hatta bazen sana zaten ow yemiş kişilerin demolarını izletiyorlar. Gelen xp hkakında kesin bir bilgi yok yanılmıyorsam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-42B93504E

quote:

Bu sistemde kararlarimizin dogru mu yada yanlis mi sonuclandigini gorebiliyormuyuz? Ve verdigimiz oylar dogru sonuclanirsa kac xp geliyor?

steamcommunity.com
    Steam Community :: Guide :: A way to find the profile of the person in overwatch
    http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=603318106

bu rehberi takip ederek şüphelinin profilini bulup game ban yiyip yemedeğine bakabilirsin. Hatta bazen sana zaten ow yemiş kişilerin demolarını izletiyorlar. Gelen xp hkakında kesin bir bilgi yok yanılmıyorsam

Alıntıları Göster
    Beyler benim 150 win im var 400 saat oynamam var yaşım 14 rütbem nova 3 ama müfettiş değilim neden cevap verecek varmı ?

• quote:

expler değişiyor, bana 350'den fazla gelmedi. haftalık exp bonus periyodundaysan üç katı da ow bonus veriyor. yani ow exp bonus bildiriminden sonra mm girdiğini düşünürsek; mm exp + haftalık exp bonus + ow exp + ow exp bonus oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre Aslaner

Beyler benim 150 win im var 400 saat oynamam var yaşım 14 rütbem nova 3 ama müfettiş değilim neden cevap verecek varmı ?

150 galibiyeti alir almaz gelmez ama mutlaka gelir. Sure senin oyun kurallarin uymanla alakli cok faza sikayet edilmissen biraz uzar.

18 yaşına gelmeden yani reşit olmadan inceleme yapamazsın.

Orijinalden alıntı: Plan-B

quote:

Lol

Orijinalden alıntı: Juniormyw0rld

quote:

Orijinalden alıntı: Plan-B

quote:

Lol

Alıntıları Göster
    ovırvaç harbi yarrlı bir şey destek

• Plan-B kullanıcısına yanıt
    kardeşim iyide benim 15 16 ve 17 yaşlarında owerwatch izleyen arkadaşlarım var
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.