Bu ayda başarılı oyunlar gelmiş, 3 aydır güzel gidiyor maşallah < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Playstation Oyun ve Plus Fırsatları [ANA KONU] (4161. sayfa)

-
-
3ünü de yakın zamanda almıştım benim için kötü bir ay oldu. Artık hiç oyun almayacam plusa gelmesini bekleyeceğim 😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şöyle bir liste yaptım, bugün itibari ile fiyatlarınıda yazdım unutmayım diye. Bu listeyi güncelleyip indirim denk getirdiğimde alacağım, şu an hepsine birden ihtiyacım yok. Ama oyun seçimlerimde sürükleyici, içine çeken, tek başıma keyif alabileceğim şeyler olması gerekiyor. Mesela dövüş oyunlarını epey araştırdım single player olarak mortal kombat baya kötü olduğu söylendi mp güzel olsada elemek zorunda kaldım. Eklememi önerdiğiniz oyunlar varsa memnun olurum.
Street Fighter 6 (1.749tl → 1.311tl) -%25
Tekken 8 (2.099tl → 1.049tl) -%50
God of War Ragnarök (2.799tl) Extraya dahil
The Witcher 3: Wild Hunt - Complete Edition (1.000tl) -%0
UNCHARTED: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu (2.149tl) -%0 - Extraya Dahil
Diablo® IV - Standard Edition (1.799tl → 899 tl) -%55 - Not: benim için biraz fazla mmorpg kalabilir, sıkabilir?
Indiana Jones and the Great Circle (2.299tl → 1.839tl) -%20
-
Witcher 3 şu an 50₺.
Uncharted'ı da PS4 için ikili paket şeklinde indirimdeyken 80 küsüre alıp 90 liraya yükseltin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Witcher 1000 lira muhtemelen complete edition için yazmışım. Sadece oyun 50tl bedava gibiymiş, ne eksik bunda?
Uncharted için söylediğin oyun bu mu hocam? https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP9000-CUSA00917_00-U4UTLLBUNDLE0000
Koleksiyon almamı önermişlerdi daha önce öyle not etmişim farkı nedir
-
Season pass eksik ama season passi oluşturan dlcler de bedava, her birini tek tek alınca hayli uyguna geliyor;
Witcher 3: 50,80 TL
Hearts of Stone dlcsi: 30,60 TL
Blood and Wine dlcsi: 40,50 TL
Yani 121,90 TL’ye bu muazzam oyunun complete editionına sahip olmuş oluyorsun, ps5 yükseltmesi de bedava
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X