Şimdi Ara

Playstation Oyun ve Plus Fırsatları [ANA KONU] (4161. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
83.274
Cevap
1.724
Favori
4.410.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
185 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
52. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 41594160416141624163
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu ayda başarılı oyunlar gelmiş, 3 aydır güzel gidiyor maşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3ünü de yakın zamanda almıştım benim için kötü bir ay oldu. Artık hiç oyun almayacam plusa gelmesini bekleyeceğim 😂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şöyle bir liste yaptım, bugün itibari ile fiyatlarınıda yazdım unutmayım diye. Bu listeyi güncelleyip indirim denk getirdiğimde alacağım, şu an hepsine birden ihtiyacım yok. Ama oyun seçimlerimde sürükleyici, içine çeken, tek başıma keyif alabileceğim şeyler olması gerekiyor. Mesela dövüş oyunlarını epey araştırdım single player olarak mortal kombat baya kötü olduğu söylendi mp güzel olsada elemek zorunda kaldım. Eklememi önerdiğiniz oyunlar varsa memnun olurum.

Street Fighter 6 (1.749tl 1.311tl) -%25

Tekken 8 (2.099tl 1.049tl) -%50

God of War Ragnarök (2.799tl) Extraya dahil

The Witcher 3: Wild Hunt - Complete Edition (1.000tl) -%0 

UNCHARTED: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu (2.149tl) -%0 - Extraya Dahil

Diablo® IV - Standard Edition (1.799tl 899 tl) -%55 - Not: benim için biraz fazla mmorpg kalabilir, sıkabilir?

Indiana Jones and the Great Circle (2.299tl 1.839tl) -%20

• NEVERDIES kullanıcısına yanıt
    Witcher 3 şu an 50₺.
    Uncharted'ı da PS4 için ikili paket şeklinde indirimdeyken 80 küsüre alıp 90 liraya yükseltin.

• Neco. kullanıcısına yanıt

Witcher 1000 lira muhtemelen complete edition için yazmışım. Sadece oyun 50tl bedava gibiymiş, ne eksik bunda?

Uncharted için söylediğin oyun bu mu hocam? https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP9000-CUSA00917_00-U4UTLLBUNDLE0000

Koleksiyon almamı önermişlerdi daha önce öyle not etmişim farkı nedir

Season pass eksik ama season passi oluşturan dlcler de bedava, her birini tek tek alınca hayli uyguna geliyor;

Witcher 3: 50,80 TL

Hearts of Stone dlcsi: 30,60 TL

Blood and Wine dlcsi: 40,50 TL

Yani 121,90 TL’ye bu muazzam oyunun complete editionına sahip olmuş oluyorsun, ps5 yükseltmesi de bedava [sizer]Playstation Oyun ve Plus Fırsatları [ANA KONU] 

• zepharoth kullanıcısına yanıt

aynen tarifteki gibi aldım hocam. çok makbule geçti teşekkürler. henüz yükseltmedim nasıl yapılır bilmiyorum. Listeden sildim iyi oldu [sizer]Playstation Oyun ve Plus Fırsatları [ANA KONU] 

Seçtiğiniz oyunlar gayet güzel Diablo 4 inanılmaz büyüklükte bir oyun , geniş araştırma ve zaman istiyor bilginize.

Onerebilecegim son zamanlarda sadece kingdom Come Deliverance oynuyorum, kombatini MB gibi düşünebilirsiniz, herkese hitap etmiyor, şu sıralar başka oyun oynamıyorum :)

Cyberpunk 2077 oynamadiysaniz deneyin bir tur ben severek oynadım

• Tekken ve Mortal Kombat almak istiyorum.

Fakat bir suru oyun var hic de bilmiyorum hic oynamadim.

Tekken in en iyi oyunu hangisi ??

Mortal Kombat in da en iyi oyunu hangisi ?

Bu iki oyunda hangilerini almaliyim arkadaslar yardimci olabilir misiniz acaba ?

• oksiladoo O kullanıcısına yanıt

Tekken’in son oyunu Tekken 8 iyidir, onu alabilirsin.

Mortal kombatta ise son oyun iyi değil, o yüzden MK11’i önerebilirim. Şu an indirimde değil sanırım fakat MK11’in Ultimate sürümü (herşeyin dahil olduğu sürüm) indirimde çok komik fiyatlara düşüyor, ilk indirimde denk getirdiğinde kap geç derim [sizer]Playstation Oyun ve Plus Fırsatları [ANA KONU] 

• Alan wake 2 delüks sürüm iyi duruyor 450 ya, içinde season pass var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zepharoth kullanıcısına yanıt
    Cok saolun hocam tekken 8 en iyisi mi tekken serisinde o halde ? Gercekten hic bilgim yok hocam :)

Tekken 8 de standard olan versionu yeterli midir ?

• bugra69 kullanıcısına yanıt

Diablo 4 bana en uzak gelen oyun hocam, onu keşfedecek zamanım yok maalesef. Cyberpunk öneriliyor ama benim içni biraz fazla renkli aksiyonlu bir dünya gibi, yani içine giremem gibi

• Görmeyenler olabilir. Sony bu hafta iade etme seçeneği getirdi. Eskisi çok çetrefilliydi. Artık tek tuşla iade etme butonu geldi.

Ancak kurallar hâlâ geçerli. Oyunu hiç indirmemiş ve 14 gün geçmemiş olması gerekiyor.

20 sene sonra da 2 saat oynayıp iade etme hakkı gelir.

Hesap Ayarları - İşlem Geçmişi bölümünden istediğiniz oyunu bulup İade Talep Et butonuna basarak iade edebilirsiniz.

[sizer]Playstation Oyun ve Plus Fırsatları [ANA KONU]
  • oksiladoo O kullanıcısına yanıt
    Tekken 7,sf6 ve tüm mk serilerini oynadım. Sf6 açık dünyasıyla hikayesi ile epey başarılı. Mk serileri hep aynı tarzda son oyununu beğenmedim. Tekken 8i deneyimlemedim. En yeni çıkıp oynadıklarım arasında sıraya dizersem sf6>tekken7>mk1 derim

• erkane07 E kullanıcısına yanıt
    Hocam ben hikayesini oynamayacagim aslinda kusura bakmayin bilmedigimden soylememisim.

Hocam hanimla birlikte evde birlikte oynamak icin soruyordum hocam .

Evde birlikte oynamak icin hangisini almam lazim tekken ve mortal kombatta ? sF street fighter mi oluyor hocam ?

• dark dragon kullanıcısına yanıt

Güzel fiyat, oynamayanlar mutlaka değerlendirsin derim.

• AKA_33 kullanıcısına yanıt

Ağır ve karmaşık ingilizcesi yüzünden alıp oynayamıyorum, umarım türkçe getirir remedy yakın zamanda

• s1LENT kullanıcısına yanıt

Al benden de o kadar güzel oyun deniliyor ama altyazi seçeneği olmadığı için hala almadım

Mortal Kombat 11'i indirime girdiğinde neredeyse bedavaya veriyorlar. En son 56 Lira mı neydi? Alıp deneyebilirsiniz. DLC'leri içeren paketi almaya dikkat edin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 41594160416141624163
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.