Bildirim
8.1.3 iPad 2 Hakkında
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Şu anda 7.1.2'deyim geçip geçmeme konusunda kararsızım.Emin misiniz ? Geçeyim mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: firstclass34
Şu anda 7.1.2'deyim geçip geçmeme konusunda kararsızım.Emin misiniz ? Geçeyim mi ?
Geçmeyin. Benim ipad hala ios 6 da mis gibi kullanıyorum. 7.1.2 iyidir. Geçmenize gerek yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İşlemci: Ryzen 5 3600 4.2 GHz 1.1V Anakart: MSI B450 Tomahawk MAX RAM: XPG D41 8x2 (16 GB) 3000 MHz SSD: Kingston A2000 500 GB NVMe - OCZ 240 GB HDD: WD 1 TB
Ekran Kartı: MSI GTX 1060 3 GB O.C Kasa: XPG BattleCruiser ARGB PSU: Corsair VS600
Soğutma: Cooler Master Masterliquid 240ML RGB - Masterfan Pro (x4)
Ses Kartı: Creative Sound Blaster AudigyFx Kulaklık: HyperX Cloud II - Sony MDR-1ABT
Mouse: Steelseries Rival 600 - Qck+ Medium Klavye: Logitech G213 Prodigy RGB -
Keşke bende 6'da olsaydım hocam ama 7.1.2'de iyi
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
son güncellemelerin kıymetini bilin bu yıl ipad 2 artık güncelliğini yitirecek en ideal sürümde bırakmak en iyisi. ipad 2 fazlasıyla uzun süre piyasada kaldı ama her güzel şeyin bir sonu var hocam _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X